Oseven BV in Amsterdam

Catering

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 100 beoordelingen

100 Reviews

Oseven BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (11)

Bekijk alles

Beschrijving

Oseven, happening and food provides partyservice, hospitality, eventcatering and event organization services. Oseven has 38 years of experience in the Netherlands and is part of the Koninklijke Van den Boer Groep. Headquarter is located in Amsterdam.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Soort catering

 • Partycatering

Diensten

 • Bediening,
 • Bereiding op locatie,
 • Catering op willekeurige locatie,
 • Partyservice

Gelegenheid

 • Beurs,
 • Borrel,
 • Brunch,
 • Diner,
 • Evenement,
 • Feest / partij,
 • Gala,
 • High tea,
 • Huwelijk / bruiloft / trouwerij,
 • Lunch

Eetarrangementen

 • Barbecue,
 • Belegde broodjes,
 • Borrelhapjes,
 • Buffet,
 • Gebak,
 • Koud buffet,
 • Proeverij,
 • Salades,
 • Vegetarisch,
 • Walking dinner,
 • Warm buffet

Drankarrangementen

 • Champagne,
 • Cocktails,
 • Frisdrank,
 • Koffie,
 • Thee,
 • Wijn

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeergarage Bij de ingang

Aangesloten bij / Certificering

 • ISO normering ISO 9001 (klanttevredenheid)
 • Gecertificeerd door TÜV Rheinland
 • Overig HACCP-normeringen (voedselveiligheid)

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 100 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Genoten van een prachtig en goed georganiseerd gala in het Parkstad Limburg stadion. Oseven heeft zijn uiterste best gedaan om er een unieke avond van te maken, en heeft de verwachtingen meer dan overtroffen. Namens de 80 aanwezigen: dank voor de onvergetelijke ervaring.
  Verbeterpunten: Klein puntje: Tijdschema gehuurde scherm en microfoon afstemmen met klant. Verder was alles helemaal top.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Alles is geheel volgens afspraak verlopen. Bijzonder compliment aan de medewerkster Audrey die ondanks een niet ingeplande pauze, toch alles in goede banen kon leiden.
  Verbeterpunten: Misschien waren 2 koffieapparaten in gebruik i.p.v. 1 sneller geweest, maar alles is toch volgens plan verlopen.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: geweldige verzorging gehad, meedenken op alle punten !!!!
  Verbeterpunten: de sandwiches bij het fingerfood was ietsjes minder, sommige collega's vonden jammer dat het alleen witbrood was en iets flauw van smaak, soepje was heerlijk

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Dank je wel voor het mede mogelijk maken van onze mooiste dag. Alles was tot in de puntjes goed geregeld, het eten zag er fantastisch uit en smaakte nog beter. Jullie waren flexibel en creatief bij de voorbereidingen en perfect in de uitvoering op de dag zelf. Nogmaals 1000x dank voor alles.
  Verbeterpunten: nvt

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Was super georganiseerd, heel klant gericht, eten was van super kwaliteit, echt voor herhaling vatbaar!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het was ontzettend goed verzorgt bij het Parkstad Limburg Stadion. De faciliteiten waren allemaal aanwezig, de ruimte was groot en een mooi uitzicht op het veld. Ook de rondleiding door het stadion was interessant en door een kundig persoon gegeven. Daarnaast hebben we genoten van de overheerlijke lunch, echt super verzorgd door jullie
  Verbeterpunten: Eigenlijk geen :-)

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Meedenkend, professioneel, praktisch, hands-on, bereikbaar
  Verbeterpunten: Geen verbeterpunten geidentificeerd

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: We werden gekend! Heel bijzonder in een grote groep. Na aanmelding was er direct herkenning. Een uitstekende begeleiding volgde. Ik had een foutje gemaakt bij de aanmelding. Dat werd ter plekke vakkundig opgelost.
  Verbeterpunten: Veel hierover nagedacht. Ik kan het niet bedenken.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: We werken al enkele jaren samen met Oseven voor de catering van ons jaarlijks terugkerend event. Het contact met de accountmanager Tara vooraf liep super vlot en vriendelijk. Op de dag zelf liep ook alles op rolletjes, dankzij de party manager Annique en het top team van Oseven. Mede door de inzet van het Oseven team was ons State of Tech event een succes!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ik wil graag de loftrompet afsteken over een uitstekend verzorgd diner. Als er voor 900 personen een 3 gangen menu neergezet moet worden , en er ook nog aan een glutenvrij dieet ( nee, niet voor de lol) gedacht moet worden, en dat alles als een goed geoliede machine, en ook nog met een glimlach. Petje af. Vakwerk.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prettig contact en goede samenwerking met Tara en Eva in het voortraject, maar ook tijdens het event met het personeel op de boot. Aan veel wensen en eisen kon voldaan worden. Alleen maar positieve geluiden van aanwezigen gehoord. Bedankt voor de fijne samenwerking en mogelijk tot een volgend event!
  Verbeterpunten: Maximaal aantal personen borrel salonboot iets naar beneden bijstellen. Audiohuur vermelden bij huren plasmascherm.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: De kwaliteit van het eten was weer een treedje hoger! Voor de twaalfde keer deze locatie en cateraar! Chapeau

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Hi Eva, zoals je weet, ben ik zeer tevreden over de samenwerking!
  Verbeterpunten: Geen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: De Pandora dinnershow was perfect georganiseerd! Wij waren met ons management en de partners voor het eerst sinds jaren weer eens pad! Een geweldige keuze, want alles was tot in de puntjes verzorgd, en de show was geweldig! Een aanrader voor iedereen!
  Verbeterpunten: Geen!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ongelofelijk knap om deze kwaliteit te leveren voor 950 gasten. Het diner was heerlijk, warm en op tijd geserveerd! De bediening uitermate vriendelijk en behulpzaam. Geen verzoek was te gek!
  Verbeterpunten: Soms waren de lijnen tussen Oseven en studio21 onduidelijk.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Fijne samenwerking in de voorbereiding met Eva en Tara, en ook met Thrize op locatie. Creatief meedenken en goed voorbereid aan ons evenement beginnen (hoeveelheden!). Hoge kwailteit producten. Mooie aankleding van de disposabels! Ik vind het knap om de juiste garing voor een walking dinner voor ruim 200 personen te serveren. Chapeau!
  Verbeterpunten: Toch de bediening. Aan het begin van de avond stond er 1 dame achter de bar terwijl het erg druk was. Het heeft even geduurd voordat er iemand bij kwam. In de eerste evaluatie werd duidelijk dat er erg weinig gegeten is. Als eerste reden zagen we dat we beter voor het walking dinner meer snackachtige gerechten hadden moeten kiezen. De grote bowls met een vorkje werden door de gasten als onhandig ervaren. Bij navraag bij verschillende collega's blijkt dat zij verschillende gerechten niet gezien hebben omdat het hen niet is aangeboden. Ik zelf heb bijvoorbeeld maar twee hoofgerechten voorbij zien komen (gehaktballetjes en zalm).

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Zeer ervaren en professionele partij. Culinair hoogstaand en creatief en optimale gastvrijheid. Partymanager uitstekende samenwerking en proactief.
  Verbeterpunten: Geen

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Mooi evenement kunnen neerzetten door goede, flexibele samenwerking met Oseven & Studio 21. Werken met eigen producten en creatief oplossen bij uitdagingen op de avond was geweldig gedaan.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Hele leuk avond gehad, goed verzorgd en heel vriendelijk personeel.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: leuke ervaring . goed georganiseerd goede sfeer
  Verbeterpunten: de gastheer had zich misschien beter een praatje kunnen maken wie hij was . en wat de uitleg van de avond is

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Ontvangst, gastvrijheid en het kijkje achter de schermen. Hier is een VIP een VIP!
  Verbeterpunten: Huiswijnen, wat mij betreft ondermaats, zeker t.o.v. het culinair niveau dat gehaald wordt.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een sfeervol evenement (Garden Chique) met decoratie van Koolhaas in de Grandstand Rottterdam. Silke heeft het als partymanager uitstekend gedaan met haar team samen met Julian als accountmanager. Optreden van HERMES House band was fenominaal.
  Verbeterpunten: Grandstand Rotterdam meer uitnutten voor dit soort type (thema gerichte) evenementen. Goede PR zal de omzet zeker doen vergroten.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Gisteren op uitnodiging Gemeente Den Haag te gast geweest op Olympic experience in Scheveningen/ Den Haag. Ervaring overtrof onze verwachting: uitmuntende verzorging met drank en voedsel van uitmuntende kwaliteit aangenaam geserveerd Horeca zoals horeca moet zijn pet af mede namens mijn gezelschap

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Originele manier om gerechten te presenteren die erg geschikt zijn om dit type congres een wat modernere uitstraling te geven. Een heel fijne club mensen mee om samen te werken en de chocoladekoeken zijn inderdaad goddelijk!
  Verbeterpunten: Ik miste de perenijsjes ;-)

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Perfect georganiseerd, subliem eten, zeer vriendelijke en attente bediening hebben er voor gezorgd dat ons 25 jarig huwelijksfeest onvergetelijk was!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het Oseven team gaf mij het gevoel dat de culinaire kant van onze fundraiser volledig onder controle was zodat ik mij (vrijwel) volledig met onze gasten kon bezighouden.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het is dat een 10 het maximale is een 11 had ook gekund! Vooral Eva Bikkers springt eruit!!
  Verbeterpunten: Geen

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Om voor 900 m/v een goed gebakken (medium) Diamant haas en goed warm op tafel te zetten: Petje af!!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: It was very nice to cooperate with OSEVEN, staffs are professional, food is innovative. We will do it again for other events.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Professioneel bedrijf. Heeft goede adviezen voor de inrichting van de PTA. Probleemoplossend vermogen en pas zich aan mbt het budget.
  Verbeterpunten: De partymanager moet beter bereikbaar zijn op de dag zelf. Tevens het gevoel geven dat alles goed verloopt.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prettig contact met Oseven

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Heel jammer dat jullie deze locatie gaan verlaten. Voor ons super dicht bij maar wie weet in de toekomst.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: supervriendelijke medewerkers, ontzettend attent, alles perfect voor elkaar! Gestroomlijnde logistiek, alles voor het ultieme eindresultaat!
  Verbeterpunten: Helaas veel mensen ontevreden over het hoofdgerecht. Is reeds gemeld tijdens de avond. Jammer! Vreemd dat ik in deze enquete lokatie Studio21 niet kan kiezen (en wel Gelredome)

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Alles was uitstekend verzorgd.
  Verbeterpunten: Kan er op dit moment geen verzinnen.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Netjes geregeld.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Eva en Larissa zijn professioneel, hulpvaardig en meedenkend. Kortom, het was een geslaagd feest!
  Verbeterpunten: Carolina Dijkhuizen viel wat tegen en was geen meerwaarde op dit personeelsfeest.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prima ontvangst, vriendelijk personeel, hapjes en drankjes (plus service) helemaal in orde. Een goede extra service was dat de indeling van de ruimte op ons verzoek op het laatste moment nog werd aangepast.
  Verbeterpunten: Voor een volgende keer goed om rekening te houden met benodigde apparatuur wanneer er een presentatie gegeven wordt. Er was in eerste instantie geen beschikking over een HDMI kabel voor aansluiting laptop, een stopcontact voor een accu en een pointer (afstandsbediening) voor tijdens de presentatie. Uiteindelijk heeft een vriendelijke medewerker zijn best gedaan om deze zaken alsnog in orde te maken.

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Het betrof een Sinterklaas feest voor het personeel van AGC, en alle aanwezigen en kinderen hebben enorm genoten.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede kwaliteit hapjes en wijnen.
  Verbeterpunten: Er is geklaagd over lauw bier.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: uitstekende verzorging, chic uitstraling. Prima voor elkaar. Vriendelijke, gastvrije bediening.
  Verbeterpunten: er ging iets mis met hoeveelheid en temperatuur koffie één van de leden van de bediening kwam niet heel vriendelijk over, beetje chagerijnig (meerdere opmerkingen van gasten over gekregen)

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: O'Seven heeft ons met veel enthousiasme en betrokkenheid ondersteund bij de organisatie van een conferentie. Door die actieve en oprechte houding waren alle randvoorwaarden voor een geslaagde ochtend tot in de puntjes verzorgd.
  Verbeterpunten: Niet van toepassing.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prettige samenwerking, met een hoge mate van flexibiliteit en meedenkend vermogen.
  Verbeterpunten: Bij een nieuwe locatie een betere technische afstemming (geluid, licht, klimaat ed.), minimale vereisten. Afstemming portie grote, bij meerdere gangen

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Tijdens het WK hockey hebben wij gebruik gemaakt van OSeven. De service was uitstekend, hostess was erg vriendelijk en behulpzaam, het eten (zowel de lunch, borrelhapjes als diner) zag er goed verzorgd uit en was zeer smakelijk.
  Verbeterpunten: In de maanden voorafgaand het WK Hockey liep de communicatie met OSeven vrij stroef en waren er veel onduidelijkheden. Met de afronding van het evenement heeft Van Leeuwen meerdere facturen ontvangen, terwijl deze naar de Hockey Bond moesten.

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Dit event betrof de WK Hockey in het Kyocera stadion in Den Haag. De totale entourage van het event was top. Topsport in een open, gezellige en ontspannen sfeer. Daar droeg oseven aan bij. Postitieve elementen aan oseven waren: - Duidelijk aanspreekpunt - Bereidwillig om vragen te beantwoorden - Smaak van de maaltijden
  Verbeterpunten: Ter verbetering voeren wij aan: - De partymedewerkers waren bereidwillig, wisten echter alleen niets van het totaal. Iedereen had zijn eigen kleine deeltje, maar wist niets van elkaar. - Wij wilden ontzorgd worden. Was niet het geval. Overal dienden we achteraan te gaan. - Portionering was duidelijk aan de krappe kant. Veel over gereclameerd. Ook veel bijbesteld. Werd gedurende het event iets beter. Was niet alleen het beeld bij ons, het gonsde er in de hele gang over. Niet oseven waardig. - Bijbestellingen en afbestellingen via het centrale nummer kwamen vaak niet door, met als gevolg teveel of juist te weinig levering. - Eenmaal glas gevonden in salade. Werd vervolgens goed opgelost door oseven. - Mastiek was in aantal regelmatig niet gelijk aan onze bestelilngen. Werd uiteindelijk wel geleverd, maar pas na ruim tijdsverloop. Oplossing: kar op de gang met voorraad mastiek voor alle sky-boxen.