Oxxio in Rotterdam

Energiebedrijven

3.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

3.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Financiële afdeling is één grote ramp. Verschillende keren contact via chat en E-mail. Geen antwoorden , alleen excuses. Het gaat om een uit te betalen creditnota van 3 maanden oud.

  1 / 10/ 5

  Slecht te bereiken, kan pas na 9 dagen gebeld worden.

  1 / 10/ 5

  Alle genoemde tefoonnummers van Oxxio zijn buiten bereik grrrrrr. Alleen kun je tegen een vergoeding van NEGENTIG eurocent per minuut iemand spreken.

  1 / 10/ 5

  Door telefoon contract aangesmeerd (jammer, dat ik daarin getrapt ben. Bij nader inzien is mijn huidige leverancier niet duurder. Contract dus per (duur) telefoongesprek geannuleerd binnen 1 dag. Blijven me toch als klant benaderen en moet nu stappen ondernemen, dat ze mijn huidige leverancier niet opzeggen.

  1 / 10/ 5

  Slecht bereikbaar. Geen e-mail adres op de website, alleen maar duur betaalde telefoonnummers. Kortom: uiterst klantonvriendelijk. Misschien angst voor ontevreden klanten?

  1 / 10/ 5

  beste firma ik ben begin 2015 benaderd door 2 medewerkers van OXXIO op straat in Amsterdam. Ik dacht met beide heren een fijn en integer gesprek te hebben gevoerd, maar voel me achteraf belazerd want ten eerste werd mijn rekening voor gas en electriek duurder ivp goedkoper. Ten 2de werd ik lekker gemaakt een "premium" waarvoor ik eigenlijk achteraf blijk te gaan betalen. Ik heb alles al, en wens geen overbodige spullen in mijn huis. En al zeker geen hogere rekening en betalen voor een kado! Ik ben daarom weer lekker terug bij VandeBron en ben helemaal klaar met jullie praktijken en die babbelaars. Ik groet jullie, Yvonne.

  5 / 10/ 5

  Dit bedrijf niet voldoet aan zijn verplichtingen en zij doen zeer slechte zaken met klanten!

  1 / 10/ 5

  Al diverse keren lastig gevallen aan de deur door tuig van oxxio: colportage. Er was afgesproken dat ze dat niet meer zouden doen.

  5 / 10/ 5

  Geweldig bedrijf. Alleen nog maar geld terug gekregen en ik betaal erg weinig per maand ... Gebruik ook heel erg weinig hoor!

  1 / 10/ 5

  slecht bedrijf die nooit hun woorden nakomen veel beloven maar niks doen