P C Honcoop & Zn BV in Nieuw-Vennep

Aannemer

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 72 beoordelingen

72 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

P C Honcoop & Zn BV

Foto en Video (10)

Bekijk alles

Extra gegevens

Onderhoud renovatie verbouw

rioolreiniging en -reparatie

Beschrijving

In de ruim 55 jaar van ons bestaan hebben wij ons gespecialiseerd in alle facetten van het bouwkundig onderhoud van woningen en gebouwen. Onderhoud, renovatie of verbouw? U bent bij ons aan het goede adres. Een vaste ploeg collegas verricht dagelijks onderhoudswerkzaamheden voor particulieren, bedrijven, woningcorporaties, VvEs (Vereniging van Eigenaren) en vastgoedondernemingen.

Voor klein- en grootschalig onderhoud kunt u altijd terecht. Tevens zijn wij het adres voor klein servicewerk en spoedeisende reparaties.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Aanbouw / verbouw,
 • Nieuwbouw,
 • Onderhoud,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Badkamer,
 • Keuken,
 • Kozijnen,
 • Metselwerk,
 • Ramen / deuren,
 • Tegelwerk,
 • Toilet,
 • Zolder

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Bouwend Nederland
 • Gecertificeerd door VCA

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 72 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Fantastisch werk geleverd!!!!!De mannen die hier gewerkt hebben waren vriendelijk, behulpzaam, en werkten netjes!

  5 / 10/ 5

  Geweldige werkersZeer netjes.keurige medewerkers .
  Niks om op te merken blijf zo doorgaan .bedankt voor alles.
  Gr sjaak en Francien mourits

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf! Sochtends gebeld, smiddags loodgieter gekomen (terwijl zijn weekend al was begonnen) wist gelijk de verstopping te verhelpen en goed advies gegeven. Je kan je niet voorstellen hoe blij wij waren dat het zo snel verholpen was!

  5 / 10/ 5

  GeweldigDe mannen die bij mij gewerkt hebben zijn stuk voor stuk geweldige lui.
  Ze werken secuur, dekken alles keurig af, zijn zeer vriendelijk en ook nog eens gezellig!!

  4.5 / 10/ 5

  Ben zeer tevreden met hoe de firma Honcoop de problemen met mijn riolering heeft helpen oplossen.Met een extra dank aan Frank die binnen 15 minuten op zeer kundige wijze het probleem doorzag en oploste.
  Vriendelijk en klantgericht

  0.5 / 10/ 5

  WAARDELOOSDe klacht is: lekkage schuurdak met grote plassen op de schuurvloer. Binnen 5 minuten is de conclusie: condens! ZONDER inspectie van het dak??? En nog wat andere onzin verhalen! 1 Week later, nieuwe inspectie door andere aannemer: Scheuren in het dak. Conclusie: nieuw dak!
  Dank Honcoop. Waardeloze prutsers.

  5 / 10/ 5

  Verstopping opgelost top bedrijf !!!Wij hadden een verstopping aan de gootsteen . Na een slechte ervaring met A.J Riooltechniek die belachelijk dure factuur in rekening bracht en het niet opgelost heeft !! Gebeld met Honcoop de loodgieter was snel ter plekken en heeft het in een half uur opgelost . Echt een aanrader als je een goede en betrouwbare loodgieter zoekt !!!

  4.5 / 10/ 5

  prima service , net werkSnelle service , goed degelijk werk afgeleverd (wasmachine afvoer aangelegd , oude vervangen) . Heel netjes achtergelaten (Frank)

  5 / 10/ 5

  ToppersDe heren hebben in mijn voortuin 10 meter gresbuis vervangen door PVC. Ze zijn zeer professioneel en gaan netjes te werk. Tijdens de werkzaamheden nog de gasleiding geraakt, en dit is dezelfde dag weer gerepareerd. Bestrating netjes weer terug op de oude plek. Alle aarde en restanten oud riool netjes afgevoerd. Tevreden klant!!

  4.5 / 10/ 5

  Zeer tevreden met zowel werkzaamheden als resultaatHeel blij met mijn nieuwe badkamer!
  Strakke planning, duidelijke communicatie en komen afspraken na.
  Werken vakkundig, netjes, denken mee en zijn vriendelijk!

  3.5 / 10/ 5

  TestingTesting

  4.5 / 10/ 5

  een mooi stukje werk afgeleverd onze nieuwe badkamerSloopwerk: alles netjes afgeplakt - snel gestript weggehaald en aan geveegd.

  Loodgieterswerk: super advies.

  Stucwerk: alles netjes gedaan. geen rommel

  Tegelwerk: Teamwerk vader en zoon uit Utrecht mooi resultaat.

  Monteren sanitair en schakelmateriaal
  Monteren radiator: Heel fijn in overleg met ons uitgevoerd super!

  Tegelwerk afkitten: ziet er allemaal goed uit

  En op het laatst nog vrijdag middag nog even de niet standaard douche gekoppeld door Frank!

  Onze complimenten

  Dank!

  4.5 / 10/ 5

  keurig werkman alles netjes en schoonSnelle service,
  smorgens gebeld met verstopping en smiddags zijn we al geholpen
  Keurige monteur wist wat hij deed en netjes gewerkt liet alles schoon achter

  5 / 10/ 5

  TOPde vakmensen Frank en Rick kwamen omdat onze riolering overliep.
  Hun eerste idee was om de put buiten te inspecteren.
  Met wat geluk hadden ze het meteen juist , de leidingen doorgespoten en controle bij de wasbakken / toilet , etc. Daarna perfect straatwerk van Rick en wij waren blij en tevreden.
  Alles binnen 1 uur geregeld.
  Zeker een aanrader voor mijn vrienden in de buurt.

  5 / 10/ 5

  Als gevolg van afgescheurde en door zand verstopte riolering buiten huis liep wc over.Vlak voor Kerst stroomde wc over als gevolg van verstopte rioolbuis. De extreme regen verergerde de situatie. Door verstopping richting straat kwam regenwater via wc het huis in. Binnen paar uur was het leed geleden. Riool binnen opengemaakt en doorgespoten. Blokkade buiten opgelost door riool op te graven en door te spuiten. Noodreparatie aangelegd en geadviseerd hoe te handelen in geval van overlast. Begin van het jaar definitieve reparatie. Inmiddels hebben we van buurtgenoten begrepen dat het een bekend probleem is in deze buurt.

  5 / 10/ 5

  Snel en deskundigGisteren gebeld voor ontstopping, vandaag opgelost.
  Super snel, deskundig en vriendelijk.

  0.5 / 10/ 5

  grote afzettersop zondag gebeld, moest ik twee uur wachten, kan druk zijn dacht ik, bij aankomst gevraagd waarom het zo lang duurde, neen hoor ik was de enige....bij ontvangst van factuur 1,5 uur in rekening gebracht, terwijl het 20 min werk was....gebeld, neen daar doen we niks aan, u moet rekening houden met reistijd....

  5 / 10/ 5

  Uitstekende serviceZeer snelle en uitstekende service. We hadden een lastig project op vrijdagavond laat. Lekke waterleiding en het leek niet zo een twee drie op te lossen. De medewerker heeft alles uit de kast gehaald om het toch opgelost te krijgen en met succes. Ik kan niet anders zeggen dat de service en kwaliteit uitstekend zijn!

  5 / 10/ 5

  Snel aktie, vriendelijk en deskundig personeel Gisteren gebeld, vandaag al geholpen met verstopte hemelwaterafvoer die waterlekkage in huis veroorzaakte. Vriendelijk personeel met kennis van zaken en zeer goed uitgerust met de modernste middelen!

  5 / 10/ 5

  Klantvriendelijk, snelle service en deskundigheidBreuk in de afvoer ontdekt, gelijk Honcoop gebeld, werd gelijk ingepland en details afgesproken. In zeer korte tijd is alles gerepareerd en professioneel afgehandeld, Een dikke 10 voor dit bedrijf voor service en klantvriendelijkheid.

  5 / 10/ 5

  UitstekendEen dakraam geplaatst, een dakraam vervangen, de boeidelen vervangen en een regenpijp gemonteerd. Prima service via de mail en de telefoon, offertes snel ontvangen en de afspraak in overleg ook snel kunnen maken . Medewerkers gaan vakkundig en netjes te werk. Alles ziet er weer mooi uit.

  4.5 / 10/ 5

  Geweldig uitgevoerd projectDe reparaties aan huis en blokhut zijn keurig uitgevoerd. Van de blokhut waren o.a. de onderste houten delen aangetast. Hiervoor is de blokhut opgekrikt en zijn de aangetaste delen vervangen. Prima uitgevoerd. Aan het huis zijn reparaties uitgevoerd aan het woonkamer kozijn, voordeur, dakgoten en loodstroken. Dit alles naar volle tevredenheid. De factuur komt overeen met de offerte, dus absoluut geen klachten.

  4.5 / 10/ 5

  Goede service en goede kwaliteitVoor de renovatie van mijn dakkapel had ik vakmensen in huis! Zeer vakkundig is mijn dakkapel geïnspecteerd en gerenoveerd. Er werd goed rekening gehouden met mijn wensen en ook dat extra stapje (schoonmaak buitenkant en versteviging aan de dakzijde) werd gezet.

  4.5 / 10/ 5

  Fijne en deskundige partijNa de opname van het werk, wel even moeten wachten op de offerte. Na opdracht snel een uitvoeringsdatum kunnen afspreken.

  De heren hebben het werk netjes en vakkundig uitgevoerd.

  Opruimen na afloop verliep ook prima.

  5 / 10/ 5

  Keurig achtergelaten na reparatieNadat het euvel van de gescheurde aansluiting van hemelwaterafvoer op het riool was verholpen, is ook het straatwerk keurig afgewerkt achtergelaten.

  4.5 / 10/ 5

  Honcoop heeft aan de verwachtingen voldaan.Werk is volgens afspraak uitgevoerd, serieuze vakmensen met veel ervaring en goede materialen. Er is netjes gewerkt. Goed rekening gehouden met specifieke wensen van de klant. Wij zijn heel tevreden.

  5 / 10/ 5

  Prima service, snel, vakkundig, vriendelijk. Aanrader.S’morgens gebeld ivm verstopping. 16.00 uur alles opgelost en netjes opgeruimd.

  Zeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  Supersnelle goede service in een noodgevalHet water kwam via het keukenblok omhoog, binnen een half uur was de loodgieter hier. Hij heeft het probleem perfect oplost. En ons advies gegeven hoe verder te handelen.

  5 / 10/ 5

  Deskundig en servicegericht vriendelijk personeelVandaag kwam de Honcoop medewerker Eric langs nav klachten over het toilet. Eric kwam, overzag met kennis de te verwachten werkzaamheden en ging professioneel aan de slag.
  Alles werd netjes opzij gezet en afgeplakt zodat er geen overlast voor mij als bewoner ontstond.

  Het was een flinke, modderige klus maar Eric klaagde er niet over, deed zijn werk, evenals de andere medewerker van Honcoop die met een grote vrachtwagen kwam om de boel af te zuigen. Heel vriendelijk en deskundig en beleefd personeel. Ik dank ze voor hun werk en hun vriendelijkheid.

  De firma Honcoop kan deze mannen er gerust op uit sturen om de klussen te klaren.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDoordat de straat behoorlijk omhoog gebracht gaat worden moest de voortuin 'open'. Dat geeft de gelegenheid om de rioolbuizen die vanuit de gevel lopen te controleren. Bij controle bleek dat, door verzakking, er spanning was ontstaan op de buizen. Gisteren met de firma Honcoop gebeld en vanmorgen kwam er al iemand langs die alles uitgebreid heeft geïnspecteerd. Heel fijn ook dat alle vragen geduldig, helder en duidelijk werden beantwoord. Daardoor werd het voor ons mogelijk om te kiezen voor een oplossing m.b.t. het verzakkingsprobleem. Ook de kruipruimte werd goed geïnspecteerd. Al met al een karwei van zo'n twee uur. Volgende week (gelukkig voordat onze voortuin weer bestraat gaat worden) komt een medewerker alle reparaties/vernieuwingen uitvoeren. We zijn wel benieuwd naar de kosten....

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenKranen vervangen en syfon vervangen.
  Geweldig, snelle afspraak en een zeer goede looodgieter Erik van Heesch, die perfect, netjes
  werk afleverd!
  Dus aan te bevelen!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij hadden een breuk in het riool en hierdoor een grote ravage in onze kruipruimte. binnen korte tijd was er een monteur om de situatie te bekijken en nog dezelfde middag was er een team aan de slag. de gehele kruipruimte netjes opgeruimd en schoongemaakt, alles voor een heel redelijke prijs! klasse werk door een professioneel team, wat een verademing bij al deze ellende!

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringDit bedrijf heeft bij ons de gootsteen ontstopt. Kwaliteit geleverd werk is prima, maar de berekende prijs (bijna EUR. 170,-- voor 3 kwartier werk) is absurd. Bedrijf is ook niet aangesloten bij VNI UNETO en kan dus onbeperkt sjoemelen met de prijs. Geeft ook geen duidelijke prijsopgave vooraf.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSnel geholpen, fijn!

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarMijn ervaring met P.C. Honcoop zijn dramatisch.
  Nadat we onze verbouwde woning introkken werd een verstopping door ons geconstateerd, hierop hebben we in het weekend Honcoop ingeschakeld.
  Nadat de medewerker 2,5 uur bezig is geweest heeft hij ons achter gelaten met nog steeds een verstopping en beschadiging op ons splinter nieuw badkamer meubel en krassen op onze vers geschilderde muur.
  Nu 3 maanden verder en de beschadiging aan het badkamer meubel is nog steeds niet opgelost, Dhr P.C. Honcoop reageert niet meer om onze e-mails.
  Verder lijkt de standleiding waar de verstopping zat beschadigd te zijn en we hebben tot overmaat van ramp lekkage in de muur die opgebroken moet worden.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEric van Hees, prima vakman vriendelijk

  Geweldige vakman

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet wachten op een telefoontje duurt soms wat lang, verder zijn we heel erg tevreden. Vakmanschap en kennis van zaken. Top!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGraag wil ik hierbij Eric, de loodgieter, een compliment geven voor zijn manier van werken, opruimen, etc. Top!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOp 28 december gebeld met een lekkage in de meterkast.... de volgende morgen om 07.30 uur stond de loodgieter voor de deur, werd afgelost ivm omstandigheden om 11.30 uur door een collega en om 13.00 uur was de klus geklaard!! Een perfecte bypass gemaakt omdat de lekkage in de betonnen vloer zat en niet te repareren was. Perfecte service, zeker 10 bedrijven gebeld maar de meeste gingen na opname direct "in storing" en twee zouden binnen een half uur terugbellen en dat is helemaal niet gebeurd.
  Nogmaals klasse, afspraak gemaakt en direct nagekomen en alles opgelost, TOP!!!
  Nu alleen de rekening nog......

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenDit bedrijf heeft ons uitstekend en adequaat geholpen.
  Vriendelijk en goede uitleg.
  Echt vakmanschap

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNa een hele slechte ervaring met een bedrijf, en veel te hoge rekening, gebeld met Honcoop voor offerte voor onze put, put is kosteloos gekit en dicht gemetseld! Echt top! Heel blij! Volgende keer meteen Honcoop bellen dus!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoed werk, prettige mensen, rolgordijn vergoed dat door het plaatsen van voorzetwanden niet meer paste.
  Waar vind je dat nog?

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldTranen over me wangen want het zat deze week echt niet mee. Me baan .Stofzuiger ontploft en vanmorgen toen we aan doudchen waren stond de gang en huiskamer blank .gebeld met honcoop en met nog geen uurtje was het opgelost .want een kanjer van een man Frank een top vent .ik moest zo huilen gewoon onze week niet .zo lieve medewerker nog nooit mee gemaakt. Ik raad Honcoop op zeker aan prijs weten we nog niet. Dus dasr komen we op terugMaar nog maals de service fantastich dikke dikke 10

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede informatie vooraf: geduldig en informatief, zonder directe afspraken. Later daarom alsnog concrete afspraken gemaakt: weer prima en vlot geregeld. Moest wel even checken of de afspraak klopte, er leek even een misverstand in de planning, maar het werd prima opgelost. Werk werd vlot en prima uitgevoerd, deskundig en vriendelijke werknemers lieten alles ook keurig achter. Rekening lag net iets boven de indicatie, maar acceptabel verschil. Ik ben nog steeds erg blij met het resultaat en de behandeling van mijn opdracht.

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarAl weken geleden zou er een offerte komen maar niks vernomen ... blijkbaar te druk!? Ook na contact weer niks vernomen, laat maar we zoeken wel iemand anders

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat een service. Ik had een serieus acuut lekkageprobleem. Ondanks druk werkschema is de monteur toch snel langs kunnen komen en heeft het probleem - met een glimlach - verholpen. Top en de firma Honcoop is een absolute aanrader!

  0.5 / 10/ 5

  1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaarWeigeren na meerdere telefoontjes gewoon terug te bellen voor garantie werkzaamheden. Totaal geen contact mee mogelijk.
  Hoogst onproffessionele, onbetrouwbare aannemer.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSupersnelle service en kennis van zaken. Zeer tevreden hoe de firma Honcoop ons probleem heeft opgelost en dat ook geregeld heeft met de gemeente. Klasse !

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEen cijfer 10 haal ik zelfs niet maar ik ben al jaren zeer zeer tevreden over het bedrijf Honcoop en de werknemers. Betrouwbaar, eerlijk en misschien wel het belangrijkste deskundig.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVandaag voor een tweede afspraak firma P.C. Honcoop over de vloer gehad, eerst een lekkende radiator gerepareerd, nu voor de montage van een terugslagklep onder de douchebak. Geweldig ervaren monteur, meedenkend en oplossingsgericht. Blij mee! Enorm verschil met het verwoestende sloopwerk van de firma Nieberding, die heeft gezorgd voor de lekkende radiator en een bouwput in onze badkamer achterliet. Die firma zal ik echt iedereen ontraden! Dikke pluim voor Honcoop !