Passies Verhuizers in Hoofddorp

Verhuizers

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 283 beoordelingen

283 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Andere resultaten voor verhuizers in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Passies Internationale Verhuisbedrijven

Een nieuw huis! Het is gelukt. U gaat verhuizen naar een groter of misschien juist kleiner huis. Verhuizen binnen Europa, internationaal verhuizen of u verhuist misschien een straat verder. Alleen, met uw partner of met uw gezin, het kan allemaal. Een verhuizing van uw volledige inboedel of slechts een gedeelte, dichtbij of ver weg; iedere verhuizing is spannend. U betrekt een nieuwe woning die uw thuis moet worden. Passies Verhuizers kan u helpen uw nieuwe huis snel vertrouwd te maken door soepel en zorgeloos te verhuizen.

Verhuizen, wel zo prettig met verhuisbedrijf Passies.

Er komt veel op u af tijdens een verhuizing. Veel zaken moeten georganiseerd worden naast het leven van alledag. Voor u geen dagelijks werk. Het is dan ook niet voor niets dat een verhuizing hoog in de top tien van meest stressvolle gebeurtenissen staat. Maakt u zich echter geen zorgen. Voor Passies Verhuizers is verhuizen onze passie en ons dagelijks werk. Wij zijn een gecertificeerde Erkende Verhuizer met jarenlange ervaring op het gebied van nationale, Europese en internationale verhuizingen. Wij maken graag voor u een verhuisofferte afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen.

Verhuisofferte aanvragen

Passies Verhuizers biedt voor zowel lokale, Europese als internationale verhuizingen diverse diensten aan. Zo kunnen wij uw inboedel (volledig of gedeeltelijk) verhuizen maar altijd aangepast aan uw wensen. Via onderstaand formulier kunt u vrijblijvend een verhuisofferte aanvragen. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wilt u een verhuisofferte ontvangen volledig op maat en afgestemd op uw wensen dan komen we graag bij u langs voor een vrijblijvend verhuis informatiebezoek.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • Advies,
 • Inpakken,
 • Internationale verhuizing,
 • Montage,
 • Ontheffing aanvragen,
 • Opslag,
 • Uitpakken,
 • Verhuizing overzee

Producten

 • Opvulmateriaal,
 • Verhuisdoos,
 • Verhuislift,
 • Verhuistape,
 • Verhuiswagen,
 • Verpakkingsmateriaal

Service

 • Gratis offerte

Aangesloten bij / Certificering

 • Branche organisatie Erkende Verhuizers FIDI
 • ISO normering ISO, FIDI Faim
 • Gecertificeerd door Bureau Veritas, Erkende Verhuizers, Erkende Projectverhuizers

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 283 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldVriendelijkheid, deskundigheid het geven van advies hoe te doen

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenHeel fijn om te zien dat de medewerkers je spullen behandelen alsof het hun eigen meubels zijn

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenverhuizing rustig en heel erg plezierig verlopen met uistekende verhuisploeg van 3 man. Alles zoals schilderijen etc netjes verpakt,alles op de gewenste plaats gezet.
  Deze mannen zijn echt een uistekende reklame voor uw bedrijf. Chapeau...tot de volgende keer over plus minus anderhalf jaar naar onze definitieve stek.
  Groet Ron Blok,.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenExpert professionals from start to finish. Offered solutions to make the process easier. Always listened to our wishes and often proposed solutions to issues we weren’t even aware could become a problem. Totally engaged & proactive & really understood the stresses & strains clients are experiencing during a move. Showed patience when we changed our minds on placement of items during the move in.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldAlles is prima verlopen. Om 8 uur was alles gepland en men was zelfs nog iets eerder aanwezig. De verhuizers kwamen heel prettig over en waren ook zeer deskundig.We werden aan alle kanten geholpen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldPrima verhuisbedrijf met veel deskundige en vriendelijke mensen

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldHeel snel kunnen schakelen. Spoedverhuizing binnen 3 dagen helemaal geregeld!

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldZeer bekwaam en vriendelijk personeel.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenGoede informatie vooraf, snel de offerte in huis. Top team tijdens de verhuizing. Harde werkers, vol met humor en vakbekwaam.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldKundig team, harde werkers, vriendelijk, correct en professioneel.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenBuitengewoon hulpvaardig en oplossingen aandragen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldDe afspraken zijn nagekomen en er was steeds snel reactie op vragen. Alles verliep zeer zorgvuldig. De verhuizers zelf waren vrolijk en werkten keurig. De prijs is ook in goede verhouding tot het werk.
  Ik heb Passies aangeraden bij familie die ook gaat verhuizen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldnetjes en vakkundig

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenVerhuizen val niet mee maar met Passies als zeg maar bondgenoot lukt het prima. Teveel pluspunten om op te noemen. Nogmaals mijn complimenten voor het verhuis team. Die zijn echt goed bezig!!!!!

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenZeer vriendelijk, professioneel, snel en flexibel

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  2.5 / 10/ 5

  slechter dan verwachtBeter communiceren met klant. Volgens afspraak zouden de verhuizers om 08.00u met de verhuizing beginnen. Tot onze verbazing stond er om 07.45 uur slechts 1 verhuizer voor de deur. Hij zou vast beginnen met ontmantelen van een kast en het bed. De rest van het verhuisteam zou pas rond het middaguur komen omdat zij met een andere klus bezig waren.. Voor ons een grote teleurstelling omdat wij die dag om 08u een verhuisteam hadden verwacht en niet slechts 1 man. Wij moesten op de verhuisdag nog naar het buitenland en hadden verwacht in het begin van de middag te kunnen vertrekken hetgeen zeker mogelijk was geweest als er om 08u een compleet verhuisteam was gekomen en niet 1 man. Bij telefonisch contact met dhr bleek dat hij het allemaal heel normaal vond dat er maar 1 man eerder kwam en de rest zo’n vier!! uur later zou komen. dhr gaf aan dat hij altijd een hele dag rekent voor een verhuizing en dat wij hadden moeten aangeven dat wij die dag nog naar het buitenland zouden vertrekken. Hij wist dat onze inboedel in opslag zou gaan dus geen enkel inlevingsvermogen. Ik kan mij voorstellen dat een verhuizing een hele dag in beslag neemt als je van het 1 naar een anders huis verhuist. Dan is het in- en uitladen. Nu was het alleen inladen ter opslag en dat hoeft toch geen hele dag te duren? Via mijn werk heb ik met regelmaat te maken met collegae die naar het buitenland verhuizen maar nog nooit gehoord dat er op de dag van verhuizng maar 1 man komt opdagen en de rest van het team uren later. Dit is voor ons slechte ervaring en zeker geen aanbeveling. Overigens viel op het verhuisteam (3man) niets aan te merken. Prima kerels en onze kritiek is niet op hen gericht.

  Reactie van het bedrijfBeste mevrouw Sluiter,

  We vinden het uiteraard jammer dat het zo gelopen is.
  Hadden we op voorhand geweten dat u een belangrijke afspraak had later op de dag dan hadden wij hier extra maatregelen voor getroffen.
  Er zijn altijd omstandigheden waardoor iets uit kan lopen, we doen er altijd alles aan om toch in te spelen op de wensen van de klant. Uiteraard nemen we na dit een bericht nog even contact met u op en we willen u in ieder geval vriendelijk bedanken voor de terugkoppeling.

  Met vriendelijke groet,

  Passies Verhuizers

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldFijn personeel top

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenUitstekend geïnformeerd en de verhuizing is uitstekend geregeld. Zeer positieve ervaring.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldCreatieve oplossing bedacht om grote, onhandige kast naar 2- hoog te krijgen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldZeer professioneel bedrijf en team. Erg prettige mensen, die alles goed overzien en uitvoeren. We hoefden niets te doen.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenAlles was zeer professioneel en snel geregeld, bedankt mannen.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldHet verhuisvak verandert net zo snel als de rest van de wereld : de vaste krachten van vroeger zijn zzp-ers, maar WAT voor zzp-ers. Complimenten voor het ervaren en samengestelde verhuisteam, met deze mannen is er in 3 dagen vakkundig verhuist, waardoor we terug kunen kijken op een geslaagde verhuizing!

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenZeer professionele en gemoedelijke houding in een verenigd. Deskundigheid en flexibiteit in woord en daad.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenSuper team. Een hele vlotte verhuizing!

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenHet kost wel wat maar dan heb je ook wat!
  Fijn team dat de verhuizing heeft uitvoert.

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld- Moving team really committed to help us
  - Moving team and all other employees very friendly and helpful

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldNette en ervaren oplossingen toegepast.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldJe wordt vriendelijk en correct ontvangen en aangesproken.
  Inpakken was snel gedaan.

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldHOUDEN AAN GEMAAKTE AFSPRAKEN

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldEr is netjes gewerkt door de verhuizers.

  3.5 / 10/ 5

  voldoende, een redelijke ervaringIs niet gecommuniceerd dat passies door drukte een ander bedrijf heeft ingehuurd voor de verhuizing.......
  Dit hadden we graag van te voren geweren !
  Was even raar als je passies besteld en er een ander ingehuurd bedrijf komt met wel passies kleding maar een vrachtauto zonder passies opschrift....ze deden het gelukkig wel goed maar was wel raar.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelen- deskundig en professioneel
  - flexibel