Pellikaan Bouwbedrijf BV in Tilburg

Aannemer

Pellikaan Bouwbedrijf BV

Foto en Video (15)

Bekijk alles

Extra gegevens

Gespecialiseerd in ontwerpen, bouwen

van sporthallen - zwembaden

Beschrijving

Met meer dan 60 jaar ervaring is Pellikaan Bouwbedrijf dé perfecte partner voor het ontwerpen en bouwen van utiliteitsgebouwen en sportfaciliteiten. Tot op heden bouwden wij ruim 900 sportaccommodaties met meer dan 500 zwembaden. Tevens bouwden wij honderden utiliteitsgebouwen zoals scholen, saunas, hotels, kantoren, winkels, industriegebouwen en kinderdagverblijven.

Samen met Pellikaan creëert u een perfecte omgeving voor recreëren, werken en leren.
Ruimtes voor prestaties of ontspanning creëert Pellikaan Bouwbedrijf met unieke ervaring in Design, Build, Finance, Maintain en Operate. Zo realiseerden we honderden sportaccommodaties, utiliteitsgebouwen en scholen.

Aan de volgende succesfactoren voor onze projecten en ons bedrijf besteden we bijzondere aandacht:

Complete bouwpartner.
Bij alle aspecten van het bouwen kan Pellikaan u van dienst zijn via onze services op de gebieden Design, Build, Finance, Maintain, Operate en haalbaarheid. Wij bieden een compleet pakket. U profiteert van de unieke exploitatie- en bouwervaring van ons bedrijf. Zowel in traditionele bouwprojecten als in bouwteams en PPS projecten.

Internationaal werkgebied.
Pellikaan hecht grote waarde aan geografische spreiding van het bedrijf. Onze internationale werkomgeving stimuleert financiele en personele continuïteit. Met vestigingen in Nederland, België Duitsland en Engeland leren onze teams bovendien van elkaars ervaringen en innovatieve ontwikkelingen.

Continuïteit.
Voor Pellikaan als familiebedrijf zijn zowel de geschiedenis als de toekomst belangrijk. Om de toekomst van het bedrijf en nieuwe projecten te verbeteren, wordt de kennis ingezet die in het verleden is opgedaan. Mensen, milieu en financiële stabiliteit van het bedrijf en de projecten zijn hierbij onmisbaar. Pellikaan zorgt voor een gezonde toekomst voor mensen, milieu en bedrijf.

Duurzaamheid.
Een goede balans tussen mensen, milieu en bedrijf vormt de basis voor de toekomst. Daarom is duurzaamheid een hoofdthema voor het bedrijf en voor al onze ontwikkelingen. Als winnaar van de International Green Apple Award en als gekozen aannemer voor het groenste kantoor in Nederland weet Pellikaan deze waarden ook in haar projecten te verwerken.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven

Diensten

  • Nieuwbouw

Specialisatie

  • Isolatie,
  • Zwembad

Service

  • Gratis offerte

Betalingsmogelijkheden

  • iDeal

Aangesloten bij / Certificering

  • ISO normering ISO 9001: 2008
  • Gecertificeerd door VCA**, FIA, EHFA

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst