Permanente Make-up De Singel in Borne

Pedicure

Permanente Make-up De Singel

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor pedicure in de buurt

Foto en Video (1)

Beschrijving

Doorlopen met slechte voeten komt maar al te vaak voor.

U heeft echter maar één paar voeten die uw hele leven moeten meegaan. Het is daarom noodzakelijk uw voeten optimaal te verzorgen. Vaak wordt de weg naar een voetverzorger gevonden doordat men voetklachten heeft zoals likdoorns of een ingroeiende nagel. Door een
regelmatige voetbehandeling kunnen al deze ongemakken vaak worden voorkomen.
Laat daarom uw voeten nakijken door een gediplomeerde Pedicure.
Bij reeds aanwezige voetproblemen zal ik middels een screening deze in kaart brengen en met u overleggen wat de beste behandeling voor u is.
Verkeerde schoenen zijn vaak de oorzaak van voetklachten. Goede schoenen moeten aan een aantal eisen voldoen.
U kunt ook bij mij terecht ter voorkoming van voetproblemen door het nemen van preventieve maatregelen. Bijvoorbeeld door
schoenadvies.
Door ook een signalerende functie te hebben kan ik u zo nodig adviseren om contact op te nemen met uw huisarts, specialist of podotherapeut.

Tevens in mijn praktijk Permanente Make Up!

Tijdloos gemak.
Natuurlijke schoonheid accentueren. Tijdswinst bij het dagelijks ochtend-ritueel. Schoonheidsfoutjes wegwerken. De aanleiding om te kiezen voor permanente make-up is persoonlijk, maar het resultaat is altijd verbluffend. Een mooi en verzorgd uiterlijk, op elk moment van de dag, dat wil toch iedereen?

Het aanbrengen van permanente make-up is niet zo maar iets wat iedereen kan. Het is een stukje vakwerk, dat wil toch iedereen!
Het is een stukje vakwerk, dat Majoke Slaghekke van De Singel als geen ander beheerst. Door intensieve trainingen houdt zij haar kennis up to date. Perfectionistisch en gedreven als ze is, werkt Majoke met de nieuwste producten en beste materialen. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom mensen voor permanente make-up kiezen, weet Majoke, die voorafgaand aan de behandelingen een intakegesprek houdt met haar klanten. Het is dé oplossing voor vrouwen die allergisch zijn voor gewone make-up, dragers van contactlenzen, sporters of voor mensen die door ziekte of medicatie tijdelijk of permanent geen lichaamsbeharing hebben.

Wenkbrauwen bepalen voor 80 procent de uitstraling van het gezicht. Wanneer deze een afwijkende vorm hebben of ontbreken, heeft dit grote invloed op de gelaatsuitdrukking. Bij de nieuwste methode, de hairstroke techniek, worden heel fijne streepjes gemaakt. Het resultaat is een mooie, volle wenkbrauw die nauwelijks van echt te on

Overige informatie

Service

 • Alleen op afspraak

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Gehandicaptenparkeerplaats,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Afstand tot openbaar vervoer Minder dan 5 minuten lopen

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

Overige betaalwijzen

 • Overige cadeaubon (voor elk bedrag)

Aangesloten bij / Certificering

 • Vakvereniging ProVoet
 • Branche organisatie ProVoet
 • Gecertificeerd door Vergunning GGD overijssel, PMU veilig.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst