Perzische Tapijten Nowrozy in Amsterdam

Perzische en oosterse tapijten

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 98 beoordelingen

98 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Perzische Tapijten Nowrozy

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Extra gegevens

bgg

Toon nummer

Beschrijving

Een echt Perzisch tapijt moet een bezit zijn voor het leven. Zo'n tapijt koop je bij een vertrouwd bedrijf, waar advies en service voorop staan. Waar uitsluitend kwaliteitstapijten worden ingekocht. Waar u zonder enige verplichting tapijten, na voorselectie, bij u thuis kunt bekijken. Een tapijt moet immers passen bij uw interieur. Bij Nowrozy vindt u een schitterende collectie van Perzische tapijten door ons zelf ingekocht in z'n vaderland Perzie.

Onze collectie bestaat uit Moderne tapijten, Patchwork tapijten, Ziegler tapijten, Traditionele collectie, Zijde collectie, Kelim collectie.

Overige informatie

Doelgroep

 • Bedrijven,
 • Particulieren

Diensten

 • in-en verkoop-reiniging-reparatie-inruil-deskundige adviezen-vrijblijvend thuis bezichtigen.

Producten

 • kelims tapijten.,
 • Originele handgeknoopte-ziegler tapijten-kazak tapijten-zijde tapijten-traditional tapijten-patchwork tapijten-modern tapijten-,
 • oud en antiek tapijten.

Specialiteiten

 • berbers en sheggy,
 • chubi collectie,
 • fijne perzen,
 • gespecialiseerd in ziegler,
 • kafkaz en kazaak tapijt,
 • moderne tapijten NEPAL,
 • PATCHWORK,
 • VINTAGE RECOLOURED KLEDEN,
 • ZIEGLER,
 • zijde tapijten

Service

 • Bezorgservice,
 • Geen voorrijkosten,
 • Gratis offerte

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang
 • Afstand tot openbaar vervoer Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Bank / giro

 • Contant

 • Pin

 • iDeal

 • MasterCard

 • Visa

Aangesloten bij / Certificering

 • Overig kvk-inschrijfnummer 34177550 als import en export perzische en afghanse ziegler tapijten.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 98 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Prachtig tapijt gekocht! En goede service!

  5 / 10/ 5

  KelimWij kochten een prachtig tapijt bij Nowrozy. We werden goed geadviseerd over de maten en mochten verschillende kleden thuis rustig bekijken. Hierbij werden de kelims gebracht en opgehaald zonder verplichting. Al met al een goede ervaring. Het belangrijkste is natuurlijk het kleed zelf. Het staat prachtig in ons huis; het maakt de kamer echt "af".

  5 / 10/ 5

  Prachtige tapijtenWat een keuze bij Nowrozy. Heel blij met ons mooie tapijt. Uitstekende service.

  5 / 10/ 5

  Absoluut goede ervaring met Nowrozy Perzische TapijtenErg blij met mijn tapijt .Had op de website iets gezien, afspraak gemaakt om in de zaak het kleed/kleden te bekijken.
  Wilde toch graag thuis zien , hoe het tapijt in het interieur paste.
  Mijnheer Nowrozy met een aantal kleden langs geweest.
  Gekozen voor het tapijt dat ik op de website had gezien.
  Ik heb het geheel als bijzonder aardig, kundig en klantgericht ervaren. Dus ik zal deze zaak en de heer Nowrozy zeker aanbevelen.

  4 / 10/ 5

  doet wat toegezegdUitvoerig en correct advies per telefoon met foto s per mail.
  Beleefd en aflevering conform afspraak.

  4.5 / 10/ 5

  Keurig en vakkundig geholpenWe hebben voor de 3e maal een vloerkleed gekocht bij de heer Nowrozy. Als altijd zeer vriendelijk en zeer ter zake kundig geholpen. De verkoop is zonder opdringerig te zijn, gewoon vriendelijk en de keuze ligt bij de klant.

  5 / 10/ 5

  Een geweldige service en bijzonder aardige eigenaar. Op 29-1-2021 prachtig Aubusson tapijt gekocht dat ik op website had gezien. Gebeld voor afspraak, kleed lag klaar om te bekijken in de winkel. Het was precies wat ik zocht, qua kleur en afmeting. De heer Nowrozy bracht kleed nog dezelfde dag.

  4.5 / 10/ 5

  Wat een service!Deze week een prachtig tapijt gekocht bij meneer Nowrozy, voor een zeer goed prijs. Levering aan huis nog dezelfde dag.

  5 / 10/ 5

  Perfecte service, mooie collectieZelfs op zondag wordt er gewerkt en het prachtige tapijt vult nu als een vanzelfsprekendheid onze ruimte

  5 / 10/ 5

  Waanzinnig geholpen! Goede service met een lachHier mijn eerste Perzische tapijt gekocht. Spannend, want toch een aanzienlijke uitgave. Maar direct bij binnenkomst goed geholpen, er wordt meegedacht en uitstekend advies gegeven!

  Tapijt dezelfde dag nog thuis afgeleverd gekregen. Ben erg blij met het tapijt dat nu ligt in Madrid!

  Norwozy raad ik absoluut vrienden en familie aan en zou er zo weer kopen

  5 / 10/ 5

  Perfect advies. Verkoper luistert naar wens klant en doet een aantal suggesties. Wij wisten welke kleuren we zochten, maar niet welk patroon / kwaliteit. De verkoper stelde een aantal vragen en legde een aantal keuzes voor. Ook fijn dat wij het tapijt direct mee konden nemen (geen levertijd). Het tapijt staat prachtig.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer betrouwbaar Bijzonder aardige mensen; geven kleden op zicht mee zonder problemen en leveren dat wat jij wenst.

  5 / 10/ 5

  Prachtige kleden en uitstekende service!Heel erg blij met het prachtige kleed. Na een bezoek aan de winkel kwam de heer Nowrozy ‘s avonds persoonlijk langs met de kleden om de kleur en de juiste maat vast te stellen!

  Een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Prima serviceDhr Nowrozy is een enthousiaste betrouwbare verkoper, niets is hem te veel. Hierbij van harte aanbevolen.

  4.5 / 10/ 5

  Uitgebreid assortiment en fijn geholpenRecent hebben wij voor de 2e keer een vloerkleed gekocht bij Nowrozy. Ook deze keer weer fijn geholpen, prima geadviseerd en voor een mooie prijs een prachtig kleed gekocht.

  5 / 10/ 5

  UitstekendGoed advies, snelle en uitstekende service. Meerdere tapijten op zicht.

  4.5 / 10/ 5

  prima service en klantvriendelijkIk heb een prachtig modern Perzische tapijt gekocht , 260x350

  Prachtige lichte kleuren.

  Een aanwinst voor mijn interieur!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWat een perfecte service. Had 4 jaar geleden naar alle tevredenheid al eens een kleed gekocht bij Nowrozy. Wilde een tweede kleed. Na bezoek aan de winkel kleed gekocht en meegenomen. Thuisgekomen bleek het kleed niet te passen in ons interieur. Gebeld, kon kleed terugbrengen en eventueel een ander uitzoeken. We hebben 4 kleden op goed vertrouwen meegekregen om thuis neer te leggen. We hebben zodoende een weloverwogen en prima keus kunnen maken. Aan prijsstelling en service niets dan lof. We prijzen daarom Nowrozy van harte aan bij potentiële kopers van Perzische tapijten.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZag een mooie poef. Kreeg het met korting, en werd dezelfde avond thuis gebracht! Zo een leuke lieve man.Wilde er nog een bankje bij! Werd op maat gemaakt, en precies zelfde patroon en stof als de Poef. Zooooooo mooi!Na een maand OOK thuis gebracht voor een zeer goede prijs! Ga naar deze man voor kleed/poef/bankjes. Zo betrouwbaar!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne winkel en fijne servicegerichte behandeling. We mochten twee tapijten mee naar huis nemen om te kunnen kiezen. We kregen een paar dagen de tijd om te beslissen. Super! Erg tevreden met ons mooie kleed.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe ze zijn zeer vriendelijk geholpen. Prachtig tapijt, en super service!! Dank!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVeel keuze in de winkel. Er wordt goed meegedacht over wat past in je interieur. Ik twijfelde of het tapijt qua kleur goed in mijn interieur paste. Hierop is dhr. Nowrozy met een aantal tapijten bij mij langs geweest om zo een goede keuze te kunnen maken. Heel blij met het tapijt dat het is geworden!

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGastvrij ontvangen en vriendelijk geholpen. Veel keuze en er wordt alle tijd voor de klant genomen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen echte zakenman die 100% staat achter zijn product.
  Alle kleden zijn even prachtig en er is moeilijk een keuze te maken. De service is fantastische, hij komt tot aan huis, “binnen de mogelijkheden” om tot een tevreden en blij eindresultaat te komen. Ik ben heel gelukkig met mijn nieuwe tapijt.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe heer Nowrozy is zeer (klant)vriendelijk, binnen een week heb ik tot twee keer toe mijn kleed mogen omruilen omdat ik toch niet tevreden was met het design. Met het kleed dat er nu ligt ben ik super tevreden, precies hoe ik het in mijn gedachten had. Mijn volgende kleed durf ik met een gerust hart weer bij Nowrozy aan te schaffen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNa eerst de prachtige website te hebben bestudeerd op naar Amsterdam waar ik zeer prettig ben ontvangen door Nowrozy in een vrij klein pand met zeer veel keus.
  Ik had een aantal foto's meegenomen van het interieur waar de kleden gepland waren en verteld waar mijn voorkeur naar uitging en we waren er snel uit waarna ik met twee prachte kleden naar huis ging die helemaal aan de verwachtingen voldoen.
  Echt iedereen aan te bevelen!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldFijne winkel, zeer gevarieerd aanbod, goeie service. Ik wilde mijn kleed ruilen voor een ander exemplaar en dat was, zoals afgesproken, geen probleem.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenMet veel zorgen snel en voordelig werd het tapijt vanuit Amsterdam geleverd. Ik kam alleemn maar zeer positief zijn.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij hebben een prachtig kleed gekocht maar bij thuiskomst begonnen we een beetje te twijfelen over de kleur. Wij zijn teruggegaan naar de zaak en er werd gelijk gezocht naar andere kleuren. We mochten 2 andere kleden meekrijgen en het advies om het kleed te keren. Thuis bleek bij het keren van het kleed dat je 2 verschillende kleuren krijgt prachtig! Je moet wel heel veel vertrouwen hebben om 2 kleden mee te geven. Een fantastische service en hartelijkheid niets is teveel en we zijn geslaagd

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEen geweldige website om alvast te kijken wat je zou willen van de enorme hoeveelheid tapijten die er is. Vervolgens een buitengewoon vriendelijke en behulpzame behandeling. 's Morgens gekocht en 's avonds in huis - en dat voor een bijzonder redelijke prijs.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHeel erg vriendelijke en kundige klantbenadering.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldzeer goed geholpen. Vriendelijk en geduldig.veel keus en prachtige tapijten. Snel bezorgd thuis

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHier kun je een authentiek kleed vinden voor zeer schappelijke prijzen. Een rijkdom aan prachtige kleden op +_ 40 vierkante meter!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettige en rustige benadering om tot een deal te komen. Met name vertrouwen dat het kleed op proef mee naar huis kon. Aankoop prima!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldErg klantvriendelijk, komt afspraken na en heeft kennis van zaken en weet het enthousiast over te brengen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenFantastische service toen mijn tapijt na twee jaar aan de zijkant kapot was gegaan. Keurig opgelost.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWe vonden een tapijt perfect in kleur, prijs en afmetingen.

  3.5 / 10/ 5

  3 sterren: voldoende, een redelijke ervaringRuime keuze en diversiteit

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenPrachtige gabbeh uitgekozen, goed advies, fijne sfeer.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDhr. Nowrozy heeft me uitstekend geadviseerd en een perfecte aanbieding gedaan. Ik kan Nowrozy Perzische tapijten van harte aanbevelen!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNowrozy is een uitstekend adres voor reparaties en aankoop schitterende tapijten.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDe heer Nowrozy heeft ons met enthousiasme ontvangen en verteld over de Ziegler kleden. Binnen een kwartier waren we eruit, we hebben het kleed zoals we ons voorstelden nu in de woonkamer liggen en we genieten ervan.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenwat een goede service krijg je bij Dhr Nowrozy we hebben enige weken geleden een prachtig Ziegler kleed gekocht.
  we stonden al te twijfelen bij de eerste aankoop tussen twee kleden en kregen toch een beetje spijt dat we die andere niet hebben genomen, ik belde Dhr Nowrozy op of we het kleed konden omruilen en dat was geen enkel probleem, wat een goede service en klantvriendelijk ik adviseer ook aan iedereen die een mooi kleed wil kopen om bij Dhr Nowrozy langs te gaan ik heb dit nog nooit meegemaakt wat een vriendelijke man,top.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHoewel de zaak doet denken aan oude tijden, geen overdadige luxe, maar hetgeen aan prachtige tapijten wordt getoond, met veel geduld,vakmanschap en liefde, is, wanneer je op zoek bent naar een prachtig tapijt, beslist de moeite waard. Kans van slagen is super groot.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNa mijn vorige aankopen (zie referentie 29-02-2014) heb ik weer een prachtig kleed (Hereke) gekocht bij dhr. Nowrozy. Hij neemt alle tijd om te luisteren en een diverse kleden te selecteren. Op ZONDAG-avond (wat een service!!!!) kwam hij weer bij mij thuis om de kleden uit te proberen. Wat bleek, we kozen onafhankelijk van elkaar voor hetzelfde kleed. Met voldoening constateerde dhr. Nowrozy dat de vorige aankopen nog altijd in goede staat mijn interieur verrijken. Een ieder die overweegt een mooi kleed (oud of nieuw) in zijn huis te kopen moet zeker bij Nowrozy Tapijten langsgaan. De keuze is groot, de aandacht, service en vertrouwen NOG GROTER!!