PG Security Systems in Ridderkerk

Beveiligings- en toegangscontrolesystemen

PG Security Systems

Foto en Video (3)

Beschrijving

PG Security Systems b.v. gevestigd te Ridderkerk en is reeds jarenlang importeur/exporteur van Jablotron elektronische beveiligingsproducten voor de Benelux.

De directie wordt gevoerd door Peter Gatowinas.
Peter Gatowinas kent de Jablotron producten van binnen en buiten daar hij ruim 16 jaar geleden als eerste Jablotron in de Benelux introduceerde. Naast een enorme vak- en productkennis bieden wij met regelmaat producttrainingen aan zowel beginnende als ervaren installateurs. Voor Nederland zijn nagenoeg alle Jablotron producten gecertificeerd met het NCP KEUR merk. Voor België zijn de 868Mhz gerelateerde OASIS producten INSERT gecertificeerd.

Ons leveringsprogramma bestaat uit; Beveiligingssystemen bedraad en draadloos, Home Automation producten, Autoalarmsystemen GPS/GPRGS/SMS/MMS, Track&Tracing systemen, Camera systemen en Intercomsystemen.

PG Security Systems levert direct aan installateurs, elektrotechnische groothandel, meldkamers en IT branche. Daarnaast leveren wij volledige support en training aan installateurs en verkooporganisaties.

Jablotron

Jablotron exporteert wereldwijd en is een gerenommeerd fabrikant van elektronische beveiligingssystemen voor zowel de particuliere, zakelijke als automotive markt. ISO 9001 gecertificeerd en talloze malen internationaal onderscheiden op innovatief gebied is Jablotron met recht een fabrikant van topproducten. Daarnaast hebben de producten over de gehele linie een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Overige informatie

Producten

  • Intercom

Diensten

  • Onderhoud

Aangesloten bij / Certificering

  • ISO normering 9001
  • Gecertificeerd door NCP KEUR, INSERT gecertificeerd

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst