Philadelphia Zorg Zuidwest De Regenboog in Brakel

Gehandicaptenzorg

  Molenkamp 24, 5306GM, Brakel

Philadelphia Zorg Zuidwest De Regenboog

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Als je in de Regenboog in Brakel woont dan heb je een eigen appartement met een grote woon- slaapkamer, kitchenette, badkamer en toilet. Woon je beneden dan loop je van je woonkamer zo het terras op. Dat is veilig want er staat een schutting omheen. Boven kijk je uit op de tuin of op de straat en kun je lekker zitten op het balkon. Er is een schuur die iedereen mag gebruiken. In de buurt zit een huisarts, de bank en er zijn winkels.

We wonen er met dertien mensen. Er zijn twee groepen in de Regenboog met ieder een eigen gezellige ontmoetingsruimte met keuken. Eén groep is er voor mensen die veel verzorging nodig hebben. In de andere groep krijgen de bewoners hulp om zo zelfstandig mogelijk te leven. Je kunt leren schoonmaken, koken, wassen en douchen. Heb je hulp nodig dan krijg je dat. Je kunt alleen eten of samen met de groep.

De Regenboog is ontstaan uit een ouderinitiatief en dat kun je merken. Er is een warme en betrokken sfeer. Er worden regelmatig uitjes georganiseerd en er is twee keer per jaar een ouderavond. Vrijwilligers uit de buurt en van de kerk doen van alles met de bewoners. Er is ook pastorale zorg. Identiteit is belangrijk in de Regenboog.

Overige informatie

Service

 • Alleen op afspraak

Toegankelijkheid

 • Begane grond,
 • Faciliteiten voor blinden,
 • Gehandicaptenparkeerplaats,
 • Rolstoeltoilet,
 • Toegankelijk voor rolstoelen

Betalingsmogelijkheden

  Overige betaalwijzen

  • Via een verzekering (Mits verzekerd)

  Beoordelingen

  Nog geen reviews geplaatst