Piecken Universiteitscafé in Nijmegen

Café

Piecken Universiteitscafé

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

Welkom bij Universiteitscafé Piecken. Het grandcafé voor studerend Nijmegen. Iedereen van de Universiteit of HAN is welkom om een avond te Piecken. Piecken staat voor gezelligheid beleven op top niveau tegen een lage prijs. Zoals een topsporter piekt tijdens een belangrijke wedstrijd, is uitgaan bij Piecken ook Piecken! Tevens staat Piecken voor veilig en gezellig stappen, dit betekent dat je in het bezit moet zijn van een collegekaart om een avond te komen Piecken.

Het hele jaar door zijn er bij Piecken prachtige avonden te beleven. Zo kun je bij Piecken het echte WK/EK gevoel beleven, een uitbundig spetterend oud en nieuw vieren, helemaal los gaan tijdens de introfeesten of op alle andere feesten die wekelijks bij Piecken plaatsvinden.

Iedereen kan bij Piecken zelf een feest organiseren, of je nu als studievereniging een locatie zoekt of als sportvereniging een toernooifeest wilt organiseren. Wij helpen jullie hierbij door met jullie mee te denken en te organiseren. Natuurlijk kun je bij Piecken ook een afstudeerborrel organiseren of je verjaardagsfeest vieren.

Dinsdag vanaf 20.00 uur
Woensdag vanaf 20.00 uur
Donderdag vanaf 20.00 uur
Op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag is er de mogelijkheid voor besloten feesten en activiteiten. Op deze dagen zijn wij voor andere gasten helaas niet geopend.

Overige informatie

Dranken

  • Bier

Eten

  • Diner

Diensten

  • Live muziek

Faciliteiten

  • Terras

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst