Piet Pann Café in Schagen

Café

Piet Pann Café

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor café in de buurt

Beschrijving

Café Piet Pann is al jaren gevestigd aan de markt in Schagen. Het Café kent een rijke geschiedenis van handelsplaats tot restaurant en is daardoor een begrip in Schagen en omstreken!

Waar u vroeger de keuze had uit onze befaamde beugelbiertjes of een heerlijk tappilsje hebben wij tegenwoordig een uitgebreid assortiment aan binnen en buitenlandse bieren.

Ook om een hapje te eten bent u bij ons aan het goede adres! Overdag serveren wij heerlijke broodjes en s avonds kunt u bij ons genieten van de gerechten van onze dinerkaart.

Elke dag serveren wij een wisselende daghap en buiten de kaart om staan op onze borden de specialiteiten van onze keuken! Uiteraard houden wij ook rekening met onze vegetarische gasten en zelfs voor de kleinsten hebben wij voldoende lekkers op de kaart staan. Op deze manier zorgen wij altijd voor een verrassend en toch betaalbaar aanbod!!

Speciale gelegenheden

Ook voor vergaderingen, feestjes of andere speciale gelegenheden bent u bij ons aan het goede adres! Wij beschikken over een gezellige en knusse bovenzaal die de perfecte lokatie is voor al deze doeleinden! Komt u vrijblijvend eens langs om deze unieke ruimte te bekijken. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen om een afspraak te maken.

Overige informatie

Eten

  • Diner,
  • Lunch

Diensten

  • Feestjes

Toegankelijkheid

  • Begane grond

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst