Piet Swart Vastgoed in Medemblik

Makelaar

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 49 beoordelingen

49 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Piet Swart Vastgoed

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 49 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  De jonge en gedreven makelaar voor West-Friesland!Sebastiaan is heel punctueel. Hij gaat diep in op de details. Uiteindelijk is dit in het belang van zowel verkoper als koper. Daarnaast is hij snel in de communicatie en een gezellig persoon om mee samen te werken.

  5 / 10/ 5

  Snel en correctEen paar uur na de aanvraag was het energielabel binnen en geregistreerd. Prima geregeld.

  5 / 10/ 5

  Zie onderPerfecte be- en afhandeling

  2.5 / 10/ 5

  Duurder dan aangegevenZij werven klanten via westfriesland.erkende-taxateurs.com waar de prijs gemiddeld is voor Nederland. Echter betaal je achteraf meer dan aangegeven op de website. Verder is het wel vriendelijk personeel en doen ze wat gedaan moet worden.

  5 / 10/ 5

  goede service, fijne samenwerkingIk heb Piet Swart Vastgoed als een adequate, duidelijk makelaar ervaren. Sebastiaan en zijn team staan voor je klaar ze zijn snel in hun handelingen. Ik heb een fijne samenwerking met hen gehad. Daarom raad ik Piet Swart Vastgoed zeker aan. Hopelijk ervaren jullie het net zo fijn!

  4.5 / 10/ 5

  Uitstekend. Snel, efficiënt en vooral vriendelijk Ga zo door, Marieke !

  5 / 10/ 5

  UitstekendPiet swart wat een top makelaars bedrijf is dat! ons huis heeft nog niet eens op internet gestaan of Sebastian had hem al verkocht. Denkt prima mee met onze wensen en neemt je alles uit handen. Altijd goed bereikbaar en houdt je van alles op de hoogte. Eerlijk en betrouwbaar!

  5 / 10/ 5

  Prettig gemoedelijk en laag drempelig contact met de makelaar Wij vonden het contact met Sebastiaan erg goed verlopen, gezellig en professionele

  5 / 10/ 5

  Helemaal top!Sebastiaan is een zeer gedreven en vakbekwame makelaar. Weet precies wat er speelt in de markt, reageert accuraat en is een prettig persoon in de omgang. Wij konden ons geen betere makelaar wensen.

  5 / 10/ 5

  Altijd bereikbaar en geweldige service Sebastiaan en zijn medewerkers staan voor je klaar. Hebben een goed luisterend oor, begrijpen de emotie die de verkoper of koper heeft met een huis maar blijven dat zakelijk benaderen om tot een juiste beslissing te komen. Ons huis was in goede handen bij Piet Swart!

  4.5 / 10/ 5

  Een persoonlijke benadering in combinatie met betrouwbaar en degelijk advies en goede ondersteuning!Sebastiaan heeft met zijn aanpak binnen enkele weken mijn huis verkocht en volledig rekening gehouden met mijn wensen! Ik ben meer dan tevreden!

  5 / 10/ 5

  Fantastische makelaar!!!Goede, vriendelijke en behulpzame makelaar die ik echt bij iedereen kan aanbevelen!

  5 / 10/ 5

  Zeer goed geholpen.Wij zijn zeer content met de werkwijze van Sebastiaan en Marieke en blij dat we uiteindelijk hebben gekozen voor Piet Swart makelaardij. Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Gevoel is goedSebastiaan is altijd bereikbaar, snel en heel vriendelijk!

  4.5 / 10/ 5

  Spontaan en ruim denkend.Zeer adequaat. Luisterde goed naar onze wensen en geeft alles duidelijk aan. Ook duidelijk naar de potentiële koper(s) toe. Is flexibel in het maken van afspraken, en reageert snel. Makkelijk en prettig in de omgang.

  4 / 10/ 5

  Prettig en professioneel in de omgang!Sebastiaan en het hele team van Piet Swart Vastgoed zijn prettig in de omgang en denken echt met je mee. Eventuele aanpassingen worden snel opgepakt en op vragen wordt snel gereageerd.
  Wij hebben (wederom) een zeer goede ervaring gehad!

  4.5 / 10/ 5

  Topmakelaar!Goede ervaringen bij aan- en verkoop. Ook in het weekend goed bereikbaar. Goede communicatie. Reageert snel en onderneemt snel actie.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldUitstekende, in ons geval, verkoop makelaar. Pakt alles serieus op. Fantastische communicatie. Deze makelaar is altijd bereikbaar, zeer snelle reactie op al onze vragen. Een zeer goede ervaring.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGeweldig ervaren zelfs contact in de avond en weekend. Goede open communicatie, denkt prima mee en snelle aktes

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenIn zijn totaliteit is alles goed en vlot gegaan

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBedankt voor je aktie mbt koopakte

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben goed geholpen bij de aankoop van mijn huidige woning!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer goede voorbereiding. Huiswerk top. Informatie uitgebreid helder en zeer duidelijk

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPersoonlijk en heel prettig en vertrouwd mee samen gewerkt,wij kunnen iedereen Sebastiaan aan raden. Vr gr Rob en Petra Meester

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSebastiaan heeft een mooi makelaarskantoor en is ontzettend gedreven. Heel veel succes!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenNet dat beetje extra. Prima service en zeer vriendelijk.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldMijn huis super en vlot verkocht!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij hebben het als een prettige samenwerking ervaren.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSebastiaan vriend is een hele enthousiaste verkoper die alles in het gereed stelt om je zo goed mogelijk te helpen met het verkoop van je woning en te voorzien van informatie over de verkoop. Alle vragen werden ook direct professioneel beantwoord.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldAttente,vriendelijke en klantgerichte dienstverlening

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettige man die snel handelt en goede orde houdt over deze belangrijke zaken.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede ervaring en behulpzaam

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSebastiaan heeft de tijd voor mij genomen, concreet en overzichtelijk uitleg gegeven en dat allemaal met een glimlach en een dosis humor. Daarbij het gevoel gegeven dat er ten alle tijden vrijblijvend informatie opgevraagd kan worden en hulp gegeven kan worden.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer prettige begeleiding gehad bij de aankoop van mijn woning. Veel nuttige informatie en adviezen gekregen. Echt een aanrader!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenSebastiaan heeft met veel aandacht en tijd de bezichtingen in ons nieuwe huis begeleid. Geduld op het juiste moment, eerlijke en juiste informatie. Stipt en correct. Zeer tevreden!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldSebastiaan houdt zich aan de afspraken! Hij denkt met je mee, tijdens de verkoop van het huis! Geeft een goed advies!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldPrettig contact. Goed bereikbaar, no nonsens

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldEerlijk, profesioneel, deskundig en hartelijk. Dat zie je terug bij alle medewerkers.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldDik tevreden

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEcht een makelaar die ik iedereen aan beveel!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldHet was een zeer prettige samenwerking!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer accuraat en voortvarend.
  Proffesioneel geadviseerd en vriendelijk en behulpzaam bijgestaan!
  Zeker aan te bevelen!

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldBetrouwbaar, client gericht, open,
  behulpzaam, komt mondelinge afspraken goed na

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenEerlijke, actieve makelaar! Heeft mijn woning snel verkocht voor een mooie prijs! Er was een prettig contact. Piet Swart Vastgoed is zeker aan te bevelen.