Piet Verf en Wand in Amstelveen

Verfwinkel

  Dorpsstraat 102, 1182JH, Amstelveen

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Piet Verf en Wand

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor verfwinkel in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIn de winkel was er precies de goede balans tussen zelf kijken en geadviseerd worden. Prachtige collectie, prettige sfeer. Goede organisatie van levering en uitvoering. Het was iets voordeliger dan waar we op gerekend hadden. De behanger was een echte vakman. We zijn superblij met de nieuwe look in onze woonkamer.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenAl langere tijd goede ervaringen met advies van verf en materialen. Nu ook onze raambekleding laten doen. Prachtig resultaat! In erker exact gemeten, en lijkt 1 gordijn. Erg blij met onze vouwgordijnen!!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenGoede service en een vlotte levering van ons nieuwe vouwgordijn.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenVriendelijke, prettige en zeer vakbekwame mensen. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat. Zowel met het verven van de muren als met de gordijnen. Mijn kamer is als nieuw. Tussentijds nog advies gekregen waardoor het eindresultaat nog beter is. Nazorg en garantie kan ik nog niets over zeggen. dit omdat de kamer net klaar is. Maar ik ben ervan overtuigd dat ook dit op hoog niveau is.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldIk ben erg tevreden en zal hun zeker aanbevelen bij een ander. Er wordt snel en netjes gewerkt.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldNov.2018 kamer/ keuken/gang/ overloop en trap laten leggen c.q. bekleden met pvc.
  Vloer eerst geegaliseerd. vakmensen met verstand van hun vak. De laatste hobbel onder de deurmat werd weggeschuurd. Zeer tevreden. Aanrader.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij hadden shutters nodig op korte termijn, geen probleem, binnen de afgesproken 8 weken ingemeten, geleverd, gemonteerd en prachtig geworden! Beeldschoon!!