Pijnenborg BV Verfhandel Willy in Tilburg

Verfwinkel

  Goirkestraat 40, 5046GK, Tilburg

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Pijnenborg BV Verfhandel Willy

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Eindelijk mensen die je helpen als je met een verf dilemma zit. Voorheen ging ik vooral bij bouwmarkten mijn verf halen, tot ik een probleem had, toen wisten ze het niet meer. via via bij Pijnenborg terecht gekomen. Wat een verademing! Mensen die weten wat verf is en doet. Wat wel en wat niet kan. De raad opgevolgd en het resultaat is top!

  1 / 10/ 5

  Verkeerd advies. Dat kan gebeuren, maar kom de klant dan wel tegemoet met een concrete oplossing. Nadat ik het product van Pijnenborg er weer af had geschuurd ben ik naar de Verfkampioen gegaan. Hier werd ik goed geholpen, was ik voordeliger uit en kreeg ik een roller cadeau.

  1 / 10/ 5

  De specialist is niet meer.Winkel is overgenomen door groothandel. Klanten omgang is om te janken. Personeel neemt de telefoon op terwijl je bij de balie staat en ze met je bezig zijn. Niet vreemd dat er steeds minder klanten zijn,wij blijven er weg,Hornbach is niet ver weg. Kortom,geen aanrader maar afknapper.

  5 / 10/ 5

  De mensen weten heel goed waar ze het over hebben. Het advies wat ze gaven bij de verf klopte precies en maakte onze schilderklus een heel stuk makkelijker.

  5 / 10/ 5

  Een goed advies en fijne bediening! En goede materialen. Vakmensen.

  1 / 10/ 5

  Weg gelopen uit winkel ivm lange moeten wachten, winkel personeel staat aan een stuk door te praten en help nauwelijks, heb verf uit eindelijk online besteld bij online winkel.