Pilatesstudio Pontanus in Nijmegen

Fitness

Pilatesstudio Pontanus

Foto en Video (1)

Beschrijving

Pilates Studio Pontanus is in 2001 opgericht als eerste, authentieke Pilates-studio in Nijmegen.
We beschikken over een volledig uitgeruste studio, met alle originele Pilates-toestellen, waaronder de Cadillac.
Daarnaast beschikken wij over heel veel trainingsmateriaal, zoals Reformers, WallUnits, Pilates-matten, Barrels, High-en LowChair, Pilates Ringen, diverse ballen etc.
Al deze apparaten en Pilates-items bieden ondersteuning en/of uitdaging bij de zeer diverse oefeningen en maken de lessen daardoor extra effectief en afwisselend!

Goede resultaten
Al na enkele lessen wordt je je bewuster van je lichaam, merk je een verbetering in je houding en wordt je lijf strakker. De Pilates oefeningen helpen om het lichaam sterker en soepeler te maken, je balans en coördinatie te verbeteren en lichaam en geest te verbinden.
Door Pilates voel je je beter: sterker, soepeler en meer in balans! Het geeft je lichamelijke kracht, controle en souplesse. En daarnaast geeft het innerlijke bewustwording en evenwicht. Voor een soepel lijf en een natuurlijke, rechte lichaamshouding.

Eigentijdse studio
Door onze jarenlange ervaring zijn de lessen in onze studio inmiddels verfijnd en aan de kennis van deze tijd aangepast. Dit resulteert in een verbeterde en eigentijdse studio, waarbij aandacht voor de mens en zijn persoonlijke situatie en behoeftes, voorop staan.
Er zijn diverse mogelijkheden om de Pilates lessen te volgen.

Trainers
Alle lessen worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers, die een authentieke Pilates opleiding hebben gehad en regelmatig worden bijgeschoold in de nieuwe lesactualiteiten, zodat er ook regelmatig nieuwe oefeningen in de lessen worden verwerkt.

Overige informatie

Diensten

  • Groepslessen

Soort groepslessen

  • Pilates

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst