Pirot Schilderwerken in Zeist

Schilder

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 20 beoordelingen

20 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Pirot Schilderwerken

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor schilder in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.5 / 10/ 5

Gemiddelde uit 20 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Jirvus is een uitstekende vakman. Jirvus is een uitstekende vakman. Hij is kritisch op zijn eigen werk: als hij het niet mooi vindt, verft hij het opnieuw. Daarnaast is hij erg communicatief ingesteld: hij houdt je van alle stappen op de hoogte en hij is behulpzaam bij het uitzoeken van een kleur. Jirvus is een prettig persoon om in huis te hebben.

  5 / 10/ 5

  Jirvus heeft ons naar alle tevredenheid geholpen!Jirvus is een goede schilder en behanger. Hij is heel nauwkeurig en wil graag dat alles er top uitziet! Alles gaat in goed en prettig overleg. Jirvus denkt echt mee, zelfs met meer dan alleen het schilder-/behangwerk. Hij heeft oog voor detail en is zeer servicegericht. Echt een enorme aanrader met ook nog een mooie prijs-kwaliteitsverhouding. Niets dan lof! Dank Jirvus :). Wij zijn helemaal blij!

  5 / 10/ 5

  Uitstekend. Zeer tevredenVan begin tot einde duidelijk verhaal en ook waargemaakt

  5 / 10/ 5

  Oog voor detailHet feit dat Jirvus zelf de grootste irritatie heeft aan een aangewaaid pluisje of korreltje zand typeert zijn perfectionisme. Hij komt zelf met oplossingen voor uitdagingen onderweg en geeft heldere opties en keuzes hierin.

  5 / 10/ 5

  zeer vriendelijk en deskundigAltijd goed overleg gehad en kwam met goede adviezen. Het schilderwerk is uiteindelijk zeer netjes gedaan.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWe zijn zeer tevreden met het schilderwerk. Eventuele gebreken (een zakker of zo) wat je altijd hebt zijn netjes in overleg opgelost. Maakt vooraf eerst alle ramen schoon voordat hij gaat schuren en schilderen. Werkt heel schoon en laat na elke werkdag alles keurig achter. Kan hem echt aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenZeer vakkundig, buitengewoon prettig in de omgang, denkt mee met de klant, flexibel, goede adviezen en stipt. Het resultaat is een prachtig geschilderd huis. Respecteert daarnaast de wens van de klant om net zo goed te kunnen werken zonder hardaanstaande radio.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenWij bevelen Pirot Schilderwerken van harte aan. Er is uitstekend vakwerk geleverd! Ook over orde en netheid zijn wij zeer tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldGoede communicatie en vriendelijke benadering . Het werk is netjes en snel uitgevoerd (het weer zat ook mee).

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldZeer content

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenOndanks tegenvallende weersomstandigheden bij het buitenwerk, werd het werk naast professioneel zo snel als mogelijk uitgevoerd, waarbij het schilderwerk steeds werd gecontroleerd op eventule weersinvloeden, die bijvoorbeeld door de regen zouden kunnen zijn ontstaan.
  Pirot scoort bij ons derhalve een dikke 10. Tenslotte niet onbelangrijk: een prettig persoon om mee om te gaan.

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWij zijn zeer tevreden over dit bedrijf. Er wordt keurig en professioneel werk geleverd. De schilder pakt uit zichzelf dingen op om de kwaliteit te bevorderen en draagt oplossingen aan, als dat nodig is. Dit is erg prettig.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldVriendelijk, heel netjes en zorgvuldig gewerkt en betrouwbaar. Alleen op het laatst niet alles meer op de plaats teruggeplaatst, zoals de raam uitzetijzer en een voorplaatje van een slot. Dat is een kleinigheid. Het schilderwerk is top.

  4 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldWe zijn erg tevreden over Pirot Schilderwerken!
  Jirvus gaf ons een goed kleuradvies. Hij maakte zelfs twee kleurstalen met de verf er daadwerkelijk op om te kunnen bepalen welke kleur beter zou staan bij de rest van het huis en de omgeving.
  Ook is Jirvus erg klantvriendelijk en servicegericht! Zo heeft hij een buitenraam zelfs een tweede keer geschuurd en dus opnieuw geschilderd, omdat hij nog wat klemde.
  Verder werkt Jirvus heel geordend, netjes en precies!
  Kortom, je hebt aan Jirvus Pirot een professionele, vriendelijke schilder die goed schilderwerk levert voor een prima prijs!

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelenHet is niet zomaar dat ik een dikke 10 als beoordeling geef. Met een grote uitroepteken een perfect resultaat bij een moeilijke schilderopdracht waarbij vakkundig advies meer dan noodzakelijk is geweest. Jirvus Pirot denkt graag mee op alle fronten en levert kwaliteit op hoog niveau. Onze complimenten!!!

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeldJirvus is een positief en professioneel persoon die zijn afspraken nakomt. Kleine dingen ook oppakt zonder dat het zijn rol is. Wij raden Jirvus dan ook aan iedereen in onze omgeving.

  5 / 10/ 5

  5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  4.5 / 10/ 5

  4 sterren: goede service, goed behandeld