Pixels en Pagina's in Den Bosch

Adviesbureaus

  Parallelweg 16, 5223AK, Den Bosch

Pixels en Pagina's

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor adviesbureaus in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

0 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: In twee dagen ontzettend veel geleerd over Illustrator. Peter legt goed, duidelijk en geduldig uit en heeft op alle vragen antwoord. In de training is voldoende tijd om zelf ook te oefenen met de nieuwe vaardigheden. Tijdens de cursus sloot Peter goed aan bij onze behoefte en de het soort infographics dat wij voor ons werk (willen) maken. Alles wat ik geleerd heb, kan ik dagelijks in mijn werk toepassen: het maken van infographics is er dankzij de training een stuk makkelijker én leuker op geworden! En ook mijn collega's zijn enthousiast over de creatievere infographics die we nu kunnen maken. Heel erg bedankt, Peter!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede, heldere uitleg. Peter speelt heel goed in op wat jij nodig hebt in de training. Ik heb fijne, rustige uitleg gekregen met waar ik mee bezig was en werd goed gemotiveerd. Dankjewel Peter!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Peter weet waar hij het over heeft. Hij beheerst zowel de technische achtergrond(en) en het -op elk gewenst tempo- overbrengen van de benodigde informatie. Iedere vraag wordt meestal binnen 1 dag beantwoord. Als je met een probleem komt duikt Peter erin en -als hij het niet direct weet (=zelden) zoekt hij net zo lang totdat hij het antwoord, of een work around gevonden heeft. Peter is een zeer sympathiek persoon. Ik heb erg veel geleerd, mijn producten zijn beter geworden en ben blij met iemand als Peter die ik op de achtergrond standby staat. Ook je ter plekke opgenomen videopresentatie en uitleg zijn zo handig en duidelijk. Dank je wel Peter, zeer gewaardeerd, van harte aanbevolen! Graag tot een volgende keer, want ik ben nog lang niet uitgeleerd..

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Peter Maas Hands-on methode, erg prettig! Praktische toepassing middels een praktijkcase. Peter beschikt over de juiste kennis en weet deze ook een juiste manier over te brengen. Ik was dan ook super tevreden met de overgedragen kennis en heb er al het nodige profijt van gehad, een absolute aanrader!!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Een heel groot compliment. De training was ontzettend goed! Peter weet goed in te spelen op vragen, denkt mee, is duidelijk en vooral enthousiast. De filmpjes tijdens de training krijg je nagestuurd zodat je thuis kan oefenen.. Heel fijn! Ik ben erg enthousiast over zijn manier van lesgeven en zal deze training aan iedereen aanbevelen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima docent, duidelijke uitleg, ruimte voor bespreken van eigen vragen en problemen. Goede opbouw van de cursus en fijn dat alles daarna in een filmpje ook nog doorgenomen wordt, zodat je het in je eigen tijd nog eens kunt bekijken. Aanrader!