PKChiptuning in Utrecht

Webshops - diensten

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 61 beoordelingen

61 Reviews

PKChiptuning

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 61 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Positief: Heldere en duidelijke uitleg, wagen rijd vele malen beter dit jaar mijn bmw 316i laten chiptunen en vermogenstoename was zeer goed merkbaar.

  5 / 10/ 5

  Positief: Vorige week mijn Volkswagen Polo 1.2 TDI voorzien van een chiptuning in Utrecht. Ontvangst was prettig en de uitleg ook duidelijk. Ik heb er een veel soepelere en snellere Polo aan overgehouden. Van 75 naar 100 pk. Prima service en kan dit aan anderen ook zeker aanbevelen!

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Shit communicatie. vraag je een offerte aan krijg je die reageer je er op geen reactie. vraag je een nieuwe offerte aan reageren direct zodra je op die offerte reageert weer geen reactie. vraag je weer een offerte aan zet je de klacht er bij weer meteen een reactie met het verhaal dat ze tot 25 augustus op vakantie zijn en of ik zaterdag 26 augustus om 13:00 kon je raad het al reageer ik dat het oke is geen reactie. zaterdag 26 augustus staan wij daar voor een dichte deur gebeld telefoon wordt door geschakeld naar mobiel en deze staat uit. maar weer een offerte aangevraagd ander reageren ze toch niet krijg je het verhaal dat ze iedereen per telefoon hebben geannuleerd niks gehoord of gezien van hun, er staat duidelijk in de mail wij nemen snel contact op met je voor een nieuwe afspraak wat denk je nog niks gehoord, nou ben ik wel een beetje klaar met pk chiptuning en ga ik naar een ander bedrijf die wel fatsoenlijk reageren.

  5 / 10/ 5

  Positief: Mjin Golf7 1.2 TSI met dsg getuned door pk chiptuning, perfect gedaan rijdt veel beter na chiptuning

  5 / 10/ 5

  Positief: Mijn Opel Astra 1.4T had extreem last van een groot turbogat, de motor loopt hierdoor niet lekker als je het gas intrapt lijkt er een tijdlang niets te gebeuren. Pas wanneer de druk eenmaal is opgebouwd, Na tuning veel meer koppel, meer pk's, zuiniger en het turbogat probleem is direct verdwenen!!! Dat de dealer hier geen tuning advies bij geeft is mij een vraag. Zeer kundig en vriendelijk,en je mag van dichtbij mee kijken en vragen stellen bij alle werkzaamheden dus geen geheimen. Totaal geen 9 tot 17 mentaliteit zoals bij veel bedrijven. Prijs kwaliteit is top!!! Al met al een zeer positieve ervaring met PK Chiptuning
  Negatief: ga zo door jongens, heb geen verbeterpunten of tips.

  5 / 10/ 5

  Positief: Afgelopen vrijdag bij Pk Chiptuning alweer mijn derde auto laten optimaliseren. Opnieuw weer genieten van de extra kracht onderin de toeren en het gemak hoe mijn Mercedes zijn snelheden bereikt. Ik ben weer zeer tevreden met deze chiptuning en de service van dit bedrijf...en het is echt de moeite waard, want je bespaart werkelijk op brandstof verbruik. Ik kan het iedereen aanraden om een afspraak te maken bij PK Chiptuning.
  Negatief: ik kan geen verbeterpunten bedenken.

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Shit communicatie. Vraag een offerte aan, hoor niks. Ik mail; hoor weer niks. Ik mail nogmaals met de vraag of het normaal is dat er niet gereageerd wordt, dan krijg ik het verhaal: we hadden u eerder een mail gestuurd, 'vast niet aangekomen' yeah right, het is geen brievenbuspost! Maar goed, op die mail heb ik nog een vraag teruggestuurd, maar je raad het al: geen reactie.
  Negatief: beter houden jullie gewoon op.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel geholpen. Geen lange wachttijd. De auto stond al klaar voordat ik het wist. Vriendelijke jongens erg gastvrij. Dit bedrijf is zeker aan te bevelen bij mijn klanten! Veel oplossingen voor egr dpf problemen!
  Negatief: Verbouwing snel afmaken!

  5 / 10/ 5

  Positief: Audi A7 3.0 TDI met 245 PK laten optimaliseren bij PK Chiptuning. Duidelijk verschil in trekkracht en vermogen. Nu 300PK en 600NM. Auto rijd soepeler en lekkerder. Auto heeft veel minder moeite met het trekken van onze paardentrailer. Ik ben bij PK Chiptuning goed en vriendelijk geholpen namen ook de tijd voor je vragen. Vriendelijk bedankt mannen en tot de volgende auto.
  Negatief: geen verbeterpunten

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Totaal geen positieve punten
  Negatief: Goedemiddag, Verleden week vrijdag ben ik bij jullie bedrijf geweest (na een telefonische afspraak) om te laten controleren of de DSG bak van mijn Skoda Superb na behoren functioneert. De meneer heeft zijn pc eraan gehangen en ik zag dat de pc in mijn autocomputer kon komen en dat hij aangaf dat het niet volledig lukte. Na 90 minuten ongeveer gaf de monteur aan dat het niet lukte. Hij kon niet in de auto zijn computer komen. Terwijl de versnelling en motor getuned waren bij PK Tuning in de Meern. De monteur vertelde mij dat zij een nieuw bedrijf zijn en dat zij de website en de software gekocht hebben van PK Tuning uit de Meern. Toen ik vrijdag middag weg reed uit Overvecht hakkelde de versnelling en op de snelweg richting Nieuwegein reed de auto erg slecht. Zo erg dat ik dacht ik rijd direkt door naar de VAG dealer in Nieuwegein. Toen ik daar aankwam reed de monteur van de VAG garage 100 meter met de auto en hij constateerde dat de bak echt niet goed reed en dat het slecht eraan toe was. Hij belde de meneer van PK Tuning in Overvecht op om te vragen wat hij gedaan had. Deze gaf aan dat hij er niet in kon komen en verder bleef de PK tuning monteur er omheen praten. De VAG dealer heeft met eigen software gekeken wat er aan de hand was en zag dat PK Tuning er wel gedeeltelijk in is geweest en daardoor de bak heeft beïnvloed. Dat ten nadele. Nu moest er een ander tuningsprogramma wat wel goed is er overheen geschreven worden. De kosten zijn €800.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Ik raad deze service aan iedereen aan. Na eerdere slechte ervaringen met een andere tuner was ik toch een beetje huiverig. Door een vriend bij PK Chiptuning terecht gekomen en deze hebben mij goed geholpen. Zeer top heren!
  Negatief: Geen!

  5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk volk, zeer tevreden over de tuning, de Audi A4 is soepeler in lage toeren en de acceleratie is veel beter, ook merk ik dat deze ook echt zuiniger rijd.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijke service en legt alles goed uit. Auto trekt veel sneller op.
  Negatief: Geen!

  5 / 10/ 5

  Positief: top bedrijf snelle service zelfs tot aan de deur. goed en net werk voor zeer scherpe prijs. zeker in de toekomst vaker elkaar zien.
  Negatief: geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer klantvriendelijk en goede service.

  0.5 / 10/ 5

  Positief: Grotendeels vlotte reactie op e-mail
  Negatief: Bij reactie op e-mail ook reageren op de kwestie niet er omheen praten. Na de aanpassing voor mijn nox en betaald te hebben, bleek het niet correct gebeurd te zijn. Nu al meerdere malen beloofd om geld terug te storten, maar nog steeds niet gebeurd. Dat vind ik enorm slechte service en ben ik behoorlijk kwaad over!

  5 / 10/ 5

  Positief: Vlotte service en nette prijs!!

  5 / 10/ 5

  Positief: Goed werk !!! Echte aanrader

  5 / 10/ 5

  Positief: Voor 250,- euro je auto getuned, en toch geen knoeiers aan je auto hebben werken. Op de gok heengereden, gewoon om de sfeer eens te proeven, en een heel professioneel bedrijf op het oog. Aangedurfd om een afspraak te maken, en nu na dik 2,5 maand kachelen echt dik dik tevreden! Mijn Opel Mokka heeft net dat beetje trekkracht die miste om vlot voor het verkeer uit te rijden. Dikke prima!
  Negatief: Probeer wat meer van je bedrijf te laten zien in je campagnes. Jullie zijn gewoon goed, maar laten het te weinig zien, vanwaar mijn eerdere (onterechte) wantrouwen!

  3 / 10/ 5

  Positief: Netjes geholpen en antwoord op mijn vragen gehad. Het chippen is direct de eerste keer goed gegaan, hoefde dus niet nog een keer terug.
  Negatief: Receptie en ontvangst van klanten op de begane grond. (vond nu op de boven verdieping plaats)

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle en directe service. Top geholpen en mijn auto heeft duidelijk meer power.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goede service, nemen de tijd voor problemen.
  Negatief: Verbetering van betaalmethode

  5 / 10/ 5

  Positief: Goed
  Negatief: Geen

  3.5 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk en eerlijk en niet duur.
  Negatief: de reclame op sociale media aanpassen niet iedere keer de zelfde actie/foto.

  3.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: De chip doet het goed veel vermogen uit de auto. mijn seat leon 1.8 turbo met voorheen 180 pk en 235 nm koppel heeft nu 220 pk en 320 nm koppel. Je merkt zeer duidelijk het verschil en een leuk genot om mee te rijden.
  Negatief: probeer meer te vertellen op locatie hoe het chippen in ze werk gaat, ik persoonlijk vind dat heel interessant en wil altijd graag weten hoe en wat.

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel en flexibel

  0.5 / 10/ 5

  Positief: geen..
  Negatief: voordat de klant een afspraak heeft mag de tuner wel even melden of het wel of niet kan voor uw merk en type auto. want ik ben 180km voor niks openneer gereden!! en ik heb nog 45 min. moeten wachten voordat ik geholpen werd. en de software en materiaal die ze hadden leek mij erg onprofessioneel dus misschien ben ik ook wel blij dat het niet lukte.

  4.5 / 10/ 5

  2.5 / 10/ 5

  Negatief: Vriendelijkheid en kennis

  4 / 10/ 5

  Positief: Vriendelijk, Snel, wifi
  Negatief: Meer uitleg over wat er gebeurt met het chippen.

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Netjes Duidelijke communicatie Goede prijs kwaliteit vehouding
  Negatief: Als een klant lang moet wachten geef dan aan waar een lunch genuttigd kan worden of bied aan om dit te bestellen (wel op kosten van de klant natuurlijk).

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Zeer klantvriendelijk, wordt netjes gedaan, goeie koffie en verder ook alles gewoon goed.
  Negatief: Ik zou niks weten.

  5 / 10/ 5

  Positief: Superrr
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Zeer goede service
  Negatief: Geen

  4 / 10/ 5

  Positief: binnen 1,5 uur is het klaar. Leuke gasten
  Negatief: Uitleesrapport zou leuk zijn om mee te geven.

  5 / 10/ 5

  Positief: Goede hulp en erg flexibel
  Negatief: Geen

  5 / 10/ 5

  Positief: Super service!! Mijn golf 7 1.4TSI met 140PK getuned. Het verschil is ENORM. BEDANKT PK Chiptuning!!
  Negatief: Geen

  3.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positief: Top, ik ben helemaal tevreden

  3 / 10/ 5

  Positief: Snel En duidelijk
  Negatief: Zou iets klant gerichter Klant vriendelijker kunnen

  5 / 10/ 5

  Positief: Snelle service en goedkoop in vergelijking met andere bedrijven

  5 / 10/ 5

  Positief: Snel, aardige mensen, en wat een resultaat!
  Negatief: -

  5 / 10/ 5

  Positief: Top! Ik kon snel terecht en na een uurtje was mijn Audi A4 2.0 TFSI 80pk rijker, gaat als een speer nu!! Vriendelijk te woord gestaan en voor €250 een van de betere uitgaven sinds tijden!

  5 / 10/ 5

  Positief: Super service mijn Q7 rijdt geweldig. Het verschil is enorm!!
  Negatief: geen

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Goed bedrijf,
  Negatief: geen

  4 / 10/ 5

  Positief: super goede service en meedenkend, auto is top getund
  Negatief: Koffie !!

  4.5 / 10/ 5

  Positief: Kon snel terecht en vriendelijke mensen ter plaatse