Plein 19 in Den Haag

Restaurant

Plein 19

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor restaurant in de buurt

Beschrijving

In een prachtig pand, midden op het Plein met uitzicht op de Tweede Kamer is sinds 1995 café-restaurant Plein XIX gevestigd (de naam is afgeleid van het adres, Plein 19). Sinds het begin trekt deze zaak ook veel politici. Het borreluur op donderdag en vrijdag is beroemd!
Plein XIX bestaat uit een café-restaurant en een besloten zaal de Ridderzaal. Bij Plein XIX is het mogelijk een gezellige borrel te organiseren, zowel binnen als op ons centraal gelegen terras. De Ridderzaal biedt ook de mogelijkheid tot een besloten lunch en diner. Deze zaal is uitstekend geschikt voor vergaderingen. Deze is rustig gelegen op de 1ste etage van het pand.

In het gezellige café van Plein XIX bent u 7 dagen per week welkom. Elke donderdag en vrijdag 16.30 uur organiseert Plein XIX speciaal voor werkend Den Haag de after work borrel.

Naast ons drukke café en restaurant beschikken wij ook over een afgescheiden zaal Ridderzaal, welke zich uitstekend leent voor groepen om een presentatie, vergadering, borrel, lunch of diner te houden.

Overige informatie

Menu's

  • Borrelhapjes

Keuken

  • Afrikaans

Sfeerkenmerken

  • Entertainment

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst