Pleunis Installaties in St Odiliënberg

Installatiebedrijf

  't Sittert 4, 6077NN, St Odiliënberg

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 85 beoordelingen

85 Reviews

Pleunis Installaties

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor installatiebedrijf in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 85 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Heb totaal niets aan te merken. Alles naar wens geleverd en gemonteerd .

  4 / 10/ 5

  0.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: geen
  Tips / Verbeterpunten : Gaslek is door een nieuwe medewerker gecreëerd. Hierop is het gaslek gemaakt door een andere medewerker. Pleunis geeft aan 'foutje kan gebeuren'. De andere woningen van de mensen in hetzelfde gebouw worden steekproefsgewijs gecontroleerd en niet alle woningen. Kortom: geen begeleiding voor nieuwe medewerkers, slecht contact met de betrokkenen, de klant moet zich niet zo aanstellen want er is alleen maar een foutje gemaakt. Na een gaslek door een fout worden niet alle woningen gecontroleerd op gaslekken!!!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Over het geheel ben ik zeker tevreden. Het enige minpuntje is dat de aanschafprijs iets goedkoper had gekund.
  Tips / Verbeterpunten : Denk ook een beetje aan de beurs van de klant.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Snelle service, vriendelijke medewerkers
  Tips / Verbeterpunten : Afspraak is afspraak ook als iets niet goed lukt.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Bij deze wil ik voor mij zelf en namens de bewoners van de schout kellenerstraat 210.124.186.190.280 spreken dat wij heel te vreden zijn met jullie bedrijf en inzet de colega's zijn behulpzaam begripvol en liefdevol
  Tips / Verbeterpunten : Blijf zo door gaan zo als jullie het nu doen

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: De laatste jaren regelmatig storingen opgelost aan de oude cv ketel, werd altijd de dag van melding netjes opgelost. Uiteindelijk overgegaan tot aankoop nieuwe cv ketel. Snelle levering en vakkundig gemonteerd.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Wij zijn al sedert 2007 klant bij Pleunis en tot nu toe alles na tevredenheid, hopelijk blijft dit zo nog in lengte van jaren!!

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Vriendelijk en vakkundig personeel, bij storing korrect en behulpzaamheid.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een ander instalatie bureau had de ketel geinstaleerd... 4 mnd problemen mee. Eindelijk gevonden de probleem in de CV ketel, via Pleunis instalie bureau. Goede service en aardige personeel... dank je wel

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: pas enkele weken ervaring met pleunis dus sommige vragen kan ik nog niet beantwoorden. de installatie verliep goed, de monteur heeft hard gewerkt, bijna zonder pauze maar in uitleg geven was hij niet zo goed. hij vond dat dat allemaal vanzelf duidelijk was. voor een atechnisch iemand als ik is dat niet zo.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goed advies en perfecte uitvoering.

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Netjes werk geleverd zeer tevreden. Een heel vaardig monteur en ook meedenkend.
  Tips / Verbeterpunten : Geen

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Marc was snel aanwezig voor een offerte op te nemen. Ik heb ook nog andere installatiebedrijven uit de buurt een offerte laten maken. Pleunis was niet de goodkoopste, maar na een email wisseling ging Marc akkoord met een lagere prijs. Ik ben in zee gegaan met Pleunis omdat in dit bedrijf het meeste vertrouwen heb. De monteur van Pleunis heeft alles perfect geinstalleerd, en ook de cv ketel afgeregeld op de vloerverwarming. Ga zo door.
  Tips / Verbeterpunten : Omdat ik na een aantal weken niets had gehoord na acceptatie van de offerte wanneer de installatiedatum is, heb ik zelf maar gebeld voor de afspraak. Welicht is hier nog verbetering in aan te brengen.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: alles weer soepeltjes verlopen
  Tips / Verbeterpunten : houden zo

  4 / 10/ 5

  0.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Geen
  Tips / Verbeterpunten : Pleunis zegt oo de website vakmannen in huis te hebben. Maar als je als loodgieter nog geen defecte waterstop kunt herkennen is er toch iets mis. Volgens Pleunis was de wasmachine kapot. Geraedts uit Herkenbosch constateerde dat er niks mis was met de wasmachine, maar dat de waterstop kapot was. Kan gebeuren lijkt me. Wat niet kan gebeuren is dat firma Pleunis zijn eigen fouten niet erkent en zijn verantwoordelijkheid niet neemt. Zonder enig argument presenteert firma Pleunis mij de rekening. Op bezwaar van mijn kant wordt inhoudelijk niet gereageerd en zonder blikken of blozen volgt een aanmaning. Als je zo met klanten, zelfs uit de eigen gemeente, omgaat klopt er toch iets niet. Vind werkelijk dat de firma zich moet schamen voor deze service en afhandeling. Laatste keer dat ik ze heb ingeschakeld.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Een hele goede en fijne monteur. een echte vakman.

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: al meer dan 20 jaar positieve ervaringmet aankoop service en onderhoud

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: wij zijn zeer tevreden.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: prettige kundige medewerkers
  Tips / Verbeterpunten : x

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Tot dusverre ben ik zeer tevreden over de installatie. Een aantal andere zaken zijn op dit moment moeilijk te beoordelen. Daar is meer tijd voor nodig !
  Tips / Verbeterpunten : Uitleg over nieuwe ketel en thermostaat !

  5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Prima service en ons probleem (verwarmingsketel kapot) werd meteen opgelost.
  Tips / Verbeterpunten : geen Dit is ingevuld door vriendin van JWG Linssen, MHH Beulen

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Over betrouwbaarheid kan ik nog geen oordeel geven kwaliteit nazorg en garantie ook nog niet; heb sinds 1 maand een nieuwe ketel dus ik hoop dat ze de eerste jaren niet hoef te bellen dat er iets kapot is. Maar prijs is goed en nadat de offerte was goedbevonden was binnen 1 dag een plekje in de planning gevonden om de ketel te plaatsen. Dus mijn ervaring was op dat gebied 100% monteur was trouwens vriendelijk en liet alles netjes achter toen hij vertrok, kortom voor mij was de ervaring met Pleunis installatie TOP”

  3.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: CV-ketel binnen 1 dag vervangen.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Heel snel geholpen. Deskundige monteur die het totaal keurig heeft gemaakt. Tot nog toe zeer tevreden.
  Tips / Verbeterpunten : geen

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Niet alleen voor service en onderhoud (CV ketel) maar ook verwarming, water en loodgieterswerkzaamheden. Zij het dan in opdracht van Wonen-Zuid. Afspraken worden keurig nagekomen, indien mogelijk zelfs dezelfde dag. Monteurs die terzake kundig, zonder gezever direct aan het werk gaan en ook na de werkzaamheden alles keurig schoon achter laten. Wie hierover klachten heeft moet wel een onnoemelijke zeur zijn.

  0.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Slordig werk en geen bekwame loodgieters.
  Tips / Verbeterpunten : Vakmensen in dienst nemen.

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: CV Ketel (22 jaar)donderdagmiddag defect, paar uur later al de offerte, meteen opdracht gegeven. Die avond kosteloos elektrische kachels gekregen om de tijd te overbruggen. Afgesproken dinsdag plaatsen inclusief nieuwe beluchting(schoorsteen) en riolering aanbrengen. Afspraak nagekomen en dinsdag om 17.00u alles inbedrijf.

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Goede en kwaliteit geleverd werk.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Netjes gewerkt ben tot nu toe goed tevrede

  4 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: In zeer korte tijd een duidelijke offerte. Installatie zeer goed afgehandeld, complimenten voor monteur. Ben zeer tevreden over Pleunis en zijn medewerkers!

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Correcte offerte en goede afspraak voor installatie

  5 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: De communicati was goed en ben tevreden ermee .
  Tips / Verbeterpunten : De interactie met Marc was wel goed .

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Na plaatsing v.d. cv-ketel ontstond er een ontstopping in de badkamer. Dit werd ter plekke opgelost zonder verdere kosten.

  4.5 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Betrouwbaar + service gericht
  Tips / Verbeterpunten : Opruimwerkzaamheden nadat een installatie is gedaan

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Positieve ervaring: Correcte installatie volgen's afspraak

  4 / 10/ 5

  Tips / Verbeterpunten : De afspraak dat een evenredig deel van het lopende onderhoudscontract zal worden teruggestort is tot op heden nog niet nagekomen.

  4.5 / 10/ 5