Ploegh Garage in Surhuisterveen

Garage

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 116 beoordelingen

116 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Ploegh Garage

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor garage in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 116 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk/gastvrij, rechtdoorzee en niet te formeelNette auto's, transparant over de auto's (kilometerstanden, distributieriemen e.d.) en vriendelijke verkoper. Krijgt direct een bakje koffie, voordat je ook maar iets over kopen van een auto hoort.

  Niks op aan te merken.

  5 / 10/ 5

  Top service Had een probleempje met hendel van mijn tesla en dat heeft hij direct verholpen.
  Geweldig en een zeer tevreden klant!!!!!!!👍🎉

  5 / 10/ 5

  Warm en hartelijk ontvangen en geholpen.Prima en deskundig geholpen! We hebben dan ook een auto gekocht.

  4.5 / 10/ 5

  Super servicdIk kwam binnen om te kijken naar een auto die ik online had gezien. Bijna direct stond er een vriendelijke verkoper bij om te vragen of hij kon helpen. Snelle en zeer goede service gekregen zonder gezeur. Absolute aanrader

  5 / 10/ 5

  Zeer vriendelijke ontvangst en correct afwikkeling van de koopWe waren op zoek naar een nieuwe, gebruikte auto, waarbij ik mijn hobby als muzikant zeer goed mee kon uitvoeren en onze keuze was gevallen op een Nissan NV200 Evalia, welke bij garagebedrijf Ploegh te koop stond. Mijn oude VW Touran kon ik voor een leuk bedrag inruilen en, na een proefrit werd de koop/verkoop vrij snel en correct afgehandeld.

  Over een aantal dagen kan ik de Nissan ophalen.

  4.5 / 10/ 5

  Luisterend oor voor mijn wensen.Garage Ploegh had een luisterend oor voor mijn wensen. De auto die ik inruilde heb ik ook bij Ploegh gekocht en heb daar 340.000 km in 8,5 jaar mee gereden. Dat was een topper dus.
  Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de kenmerken die ik belangrijk vind: die vind ik bij garage Ploegh.
  Hun grote aantal occasions is de moeite waard om te bekijken. Maar als “jouw” auto er niet bij staat, wordt er gezocht. En gevonden!

  5 / 10/ 5

  Prettig, klantgericht, betrouwbaarEen mooie occasion gekocht en vanaf de eerste mail tot het laatste gesprek erg prettig geholpen.

  Men reageert snel op mails, denkt mee en heeft geduld als het even niet lukt met het aanpassen van de daglimiet voor wat betreft de betaling aan het eind.

  Ik zou hier zo weer een andere auto kopen... ondanks dat ik woonachtig ben onder de rook van Amsterdam.

  4 / 10/ 5

  Zeer goed Servicegericht, informeel, fijn zaken gedaan met sybryn en garage ploegh.

  5 / 10/ 5

  Reliable family car foundWe are a family temporarily in the Netherlands and has visited several car dealers here. But at Garage Ploegh they take extra time to show their vehicles and explain the purchase conditions. After a long search I finally found the family car I am looking for at this dealer and I appreciate their help enormously. All the very best for the Garage Ploegh team!

  5 / 10/ 5

  grandioos!!!Belangstellend, vriendelijk, vertrouwen gevend, veel kennis van nieuwe technieken, je krijgt een zeer goed gevoel, als je over het terrein loopt waar vele auto,s staan. Ik kom uit Haarlem en verkoper Sybryn had direct door wie ik was terwijl we alleen e-mail - en bel contact hadden gehad. Ik heb namelijk mijn Honda Jazz ingeruild tegen een Ford C-Max die ik aan mijn dochter heb gegeven, daar zij twee kleine kinderen heeft. Haar oude Ford Ka was veel te klein geworden en de stuurinrichting is niet in orde. Als opa en oma wil je beslist niet dat er iets met het jonge gezinnetje gebeurd.

  Ik heb zelf op dit moment geen auto meer, maar met Sybryn had ik afgesproken, dat als er een Ford C-Max automaat binnen zou komen en deze in goede staat zou verkeren, hij mij zou bellen, en jawel binnen een week heeft Sybryn mij gebeld , er was een een zeer nette Ford C-Max binnen gekomen, hybrid automaat, precies zoiets wat ik zocht, Na enkele dagen ben ik naar Surhuisterveen gegaan en heb de auto gekocht. Ik haal hem op over vier weken, we zijn er heel blij mee. Ik hoop dat we er heel veel plezier van mogen hebben.

  4 / 10/ 5

  Werden heel goed ontvangen.Een goede verkoper goed gesprek gaf geen valse beloftes.

  3.5 / 10/ 5

  Netjes geholpenIk had een afspraak voor een auto bezichtigen.
  ik moest heel even wachten met een bakje koffie, de auto moest nog bereikbaar gemaakt worden.
  we zijn een rondje om de auto geweest, hij gaf uitleg over de auto.
  er waren een paar puntjes van aandacht deze zouden verholpen worden.
  ik heb een test ritje gemaakt, na de rit beviel de auto goed op 2 puntjes na.
  1 puntje was iets met een lager deze was hij vergeten te zeggen, maar na een gesprek binnen zou dat verholpen worden ook de airco zouden ze extra aandacht aan schenken.
  mijn oude polo zouden ze in nemen en werd van de prijs af gehaald, echter kwamen er wel kosten bij zo dat alle puntjes die aandacht vereisten konden worden op gelost.
  ik ben nu in afwachting van wanneer de auto klaar is, dit zou binnen 2 weken zijn.
  ik ben benieuwd ik wacht met volle vreugde af op het telefoontje dat ik hem kan op halen.

  4 / 10/ 5

  BehulpvaardigAuto gekocht ZONDER Garantie.
  Desondanks probleempje alsnog verholpen.

  5 / 10/ 5

  Uitstekende , en betrouwbare garage bedrijf.Recent onze vorige VW Golf ingeruild op een andere VW Golf 1.4 TSI.
  Onze 2e VW Golf welke gekocht is bij garage Ploegh na een eerlijke en fijne onderhandeling.
  Zeer tevreden met onze aankoop !

  K.Stienstra, Drachten.

  5 / 10/ 5

  Prima geholpenPrettig te woord gestaan, niet opdringerig ruime keuze al met al een prettig bedrijf.

  3.5 / 10/ 5

  GoedGoeie ervaring, mooie auto's en een snelle afhandeling

  4.5 / 10/ 5

  Hele fijnHeel aardige verkoper die goed meedenkt

  4 / 10/ 5

  Prima geholpenRuimte gekregen om even zelfstandig te kijken, maar snel iemand erbij die meer kon vertellen. Prima stagiair, Marcel. Prettige verkoper.

  5 / 10/ 5

  Super vriendelijk. Leuk bedrijf, we zijn goed geholpen.
  En hebben er een mooie auto gekocht.

  5 / 10/ 5

  Fijn ontvangstFijn persoonlijk ontvangen
  Nemen ruim de tijd voor je als klant.

  Uiteindelijk daar onze vervolg auto gekocht

  3.5 / 10/ 5

  Goede ervaring maar wat gebreke aan de auto.Fijn dat ik mocht proefrijden zonder rijbewijs in te leveren en foto’s maken van rijbewijs. Bij de meeste autohandelaren is dat wel anders. Achteraf had de auto versleten ruitenwissers. Moest in de regen terug naar huis en had geen zicht en moest het doen met krassend geluid. De voorbanden waren ook versleten. Ik moet erbij zeggen dat ik niet goed heb opgelet. Toch bijzonder dat ze door de apk zijn gekomen. Ook balen dat er vocht in de koplampen zit maar dat kon ik pas zien toen ik thuis kwam en de lampen afkoelde. De auto had een prima prijs dus kan ermee leven.

  4 / 10/ 5

  TopAuto gehaald, werkte niet helemaal naar behoren. Iets met de cilinder en een ring. Zelf 0 vertand van auto's maar werd zonder problemen gerepareerd. De auto loopt naar behoren. Het is zeker een aanrader!

  4.5 / 10/ 5

  Een goede communicatie meedenkend mensen. 👍👍😁

  5 / 10/ 5

  Zeer gastvrij, realistisch en niet opdringerig Mooi bedrijf, veel aanbod, meedenken en prima koffie
  Ik heb een mooie twaddehâns aangeschaft

  4 / 10/ 5

  Aankoop Renault MéganeHeb al een eerdere review geschreven. Kort en bondig: vriendelijk geholpen. Dat klopt ook. Zo ging het ook bij het ophalen van de auto. Enige minpuntje (en dat vind ik toch echt wel een puntje als je je goeie geld bij een garage brengt voor een 'nieuwe' auto): hij was niet gewassen! Bij thuiskomst dus maar zelf gedaan, binnen en buiten. Puntje van aandacht Garage Ploegh!

  2.5 / 10/ 5

  Ben niet slecht behandeld maar kan nou niet zeggen dat ik met alle egards behandeld ben...Fijn dat ik een auto kwam kopen van 10K.

  Had het idee dat ik overal een beetje tussendoor kwam.

  De auto rijd goed hoor maar de minpuntjes worden moeizaam toegegeven en aangepakt. Na aanschaf aangegeven wat er nog iets mis mee/niet verholpen is, wordt je verwezen naar een e-mailformulier om het in te vullen "..en we bellen je wel zodra we plek hebben.."

  het lijkt wel of elke moeite alleen gedaan wordt als je het aangeeft en dan voelt het nog aan als nog moeizaam/ met tegenzin.

  Ik snap dat met de Kerst en N&J het allemaal wat langer duurt,

  Ondertussen zit ik nog te wachten en krijg ik niet het idee dat er vaart gemaakt wordt. Ik heb ook geen bevestiging van mijn mail ontvangen of zo.
  Al met al het gevoel dat als er een dikke BMW verkocht wordt (wat ook gebeurde) die wel voorrang. poetsbeurt en wel met alle egards behandeld wordt. Dat wordt tegengesproken dat het zo is maar ik zie wat ik zie en het gevoel en de nare nasmaak blijft. Na dat aangegeven te hebben wordt er alsnog niets mee gedaan.
  Beetje jammer allemaal...

  4 / 10/ 5

  Goede ervaring tot dusverVriendelijke ontvangst en afwikkeling. Jammer dat de instructie vrij kort was. Daarnaast, en dat is lastiger, ontbrak de manuaal evenals de carga's.

  4 / 10/ 5

  Aanschaf Renault Mégane Vriendelijk geholpen. Directe aanpak.

  4.5 / 10/ 5

  zeer goede service en fijn personeelHeb hier eind november een Audi Q3 gekocht, en de verkoper was zeer vriendelijk en behulpzaam.
  Er was alleen weinig ruimte voor onderhandeling, maar de prijs van de auto was ook best scherp.

  Ook nadat in december bleek dat de accu van de auto zo goed als geen vermogen meer had, werd deze binnen garantie meteen vervangen.

  5 / 10/ 5

  Top bedrijfPrima service

  4 / 10/ 5

  Prettig onderhoud met de verkopers.Op zoek naar een auto (hybrid) - veel keus, goed geinformeerde verkopers, die bovendien gelukkig de klant respecteren en absoluut geen druk uitoefenen om een auto perse te verkopen.
  Het was een koude zaterdag, helaas weinig plek om even rustig weer op temperatuur te komen. Alle auto's zien er uit 'om door een ringetje te halen', erg mooi en schoon.

  5 / 10/ 5

  Prima bevallenVoor eerste keer om occasion en dat is prima bevallen met verkoper Sybryn.

  4 / 10/ 5

  Ruime keuze in auto's en prijzen!Onlangs een voor ons nieuwe auto gekocht ..snelle levering..gastvrij en vriendelijk personeel

  5 / 10/ 5

  Vriendelijk en goed geholpenZeer vriendelijke verkopers.

  Goed geïnformeerd over de auto. Er is ook heel veel keuze uit modellen en merken.

  5 / 10/ 5

  in 1 woord TOP .Keurig en correct behandeld en afgehandeld!!

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar en vriendelijk Deze week een auto gekocht.
  Klein probleempje met de auto.
  En ondanks dat ik geen garantie had werd het wel naar alle tevredenheid opgelost!!

  Dit is dus service waar je wel blij van wordt!!
  Ik zou deze garage aan een ieder aanraden!!

  Mvg Marco de korte

  5 / 10/ 5

  Betrouwbaar, hoge kwaliteit, en klantvriendelijk zijn kernwaarden van de mannen ba Ploegh!Zowel de afdeling verkoop als de werkplaats voldoen aan de beschreven kernwaarden. De occasions zijn van hoge kwaliteit, de werkplaats levert betrouwbaar werk en de mensen van garage Ploegh zijn erg klantvriendelijk en staan altijd voor je klaar.

  5 / 10/ 5

  Super vlotte service, klantvriendelijkOpel Corsa gekocht, zoals besproken alles gerepareerd en vlot klaar!
  Super service en verstand van zaken!!

  Kortom, zeker aan te bevelen!

  5 / 10/ 5

  Doen wat ze zeggen!!Ruime keuze, nemen de tijd, keurig afgeleverd!!

  Dank je wel mannen!!

  5 / 10/ 5

  Vakbedrijf met kennis van zaken Zeer deskundig en prettig geholpen bij de aankoop van mijn nieuwe auto.

  Door het ruime aanbod staat hier volgens mij altijd de auto die je zoekt.

  De moeite waard om voor naar het noorden van het land te rijden.

  5 / 10/ 5

  Geweldige service Na de aanschaf van een Renault Mégane na 3 week een motorstoring en de motor ging in noodloop. Op zaterdag heen gereden de monteur/verkoper die gelukkig aanwezig was had het (bekende renault) probleem meteen gevonden. Hij wou dit ook meteen wel repareren en na 45 min was de auto weer klaar en zonder kosten! Echt top service!!

  4.5 / 10/ 5

  Komen na wat ze zeggen!Keurige uitvoering van APK en onderhoud.

  5 / 10/ 5

  klantgerichtPersoonlijk, prettig en klantgericht

  4.5 / 10/ 5

  Een prettige garage. Aardige verkoper/eigenaar. En een groot en divers aanbod van auto's. Binnen 2 jaar 2 maal een auto gekocht. Dat op zich zegt al wat. Dat doe je niet als je niet tevreden bent. Beide keren had ik een goed gevoel over. Geen gladde verkoop praatjes. Nette prijzen voor de auto's in de verkoop en nette prijzen voor inruil. Natuurlijk wil je als in ruiler altijd meer voor je auto. Maar de prijzen zijn reëel. Ik denk dat mijn volgende auto hier ook weer gekocht zal worden. Ik kan de garage van harte aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Mijn ervaring met Garage Ploegh is bijzonder positief, bijzonder klantvriendelijk. Mijn ervaring met Garage Ploegh is bijzonder positief, bijzonder klantvriendelijk. Mijn occasion is keurig afgeleverd. Ik heb vanaf het begin veel vertrouwen gehad in de medewerkers en in een prettige afhandeling van zaken.

  5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Snelle afwikkeling, geen gedoe. Top bedrijf, alleen een dikke rit om er te komen. Met een Fiatje niet te doen, autopilot van de Tesla is het geweldig. Veel weiland windmolens en schapen te zien onderweg.
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Leuke medewerkers!
  Goed geholpen en heel persoonlijk!
  Heel mooi bedrijf 👍
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto
  Ervaring: Leuk zaken gedaan met Sybryn. Komt zijn afspraken na. Zijn tevreden met onze Audi A4 . Auto is correct afgeleverd en de tijdens de proefrit opgemerkte probleempjes zijn door de monteurs in de werplaatst gelijk verholpen.
  Aanbeveling: ja