Plusport BV in Den Haag

Trainingen

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 89 beoordelingen

89 Reviews

Plusport BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 89 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  VCA Basis Engels Dit is de meest slechte Engelse cursus die ik ooit gevolgd heb, alsof er een stagiair met Google translate aan de gang is gegaan, bijvoorbeeld: Earthed - Wordt te pas en te onpas gebruikt voor 'geaard' terwijl dit 'Grounded' moet zijn, Earth leakage circuit breaker (Moet residual-current circuit breaker zijn). Glands - Wordt gebruikt in het hoofdstukje spills, ik denk dat dit valves moeten zijn maar wordt er uit de text niet veel wijzer van. Nadelen bij water blusapparatuur: 'No water damage' WTF? Dat is JUIST WEL een nadeel! En zo nog legio zin- en grammatica fouten waar zelfs de honden geen brood van lusten. Vermijdt dit ten alle kosten en Plusport moet eens hun materiaal heel grondig laten screenen door een legitiem vertaalbureau want dit is gewoon om te huilen zo slecht. Sterke punten Ik kan er geen bedenken op dit moment, ik had gekozen voor E-learning maar ik mag hopen dat ik het examen ga halen met deze rampzalige oefenstof. Zwakke punten De Engelse grammatica. En omdat dit de hoofdreden was om deze cursus zo te doen kan ik alleen maar zeggen dat ALLES slecht is aan deze Engelse cursus.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: duur cursusmateriaal veel langer dan verwacht en aangegeven, examens niet verplaatsbaar binnen een week,

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het is een gemakkelijke manier om te leren, erg prettige opgestelde omgeving met diverse proef exames. Wel één groot punt van kritiek, de gevraagde vragen in het examen kwamen totaal niet overeen met de proefexamen en leeromgeving. Daar mag echt wel eens goed naar gekeken worden.

  1 / 10/ 5

  Ervaring: - De cursus geeft slechts één examen oefening volgens de eisen, en één conform uw eigen idee. Dat is veel te weinig. Ik zou >10 oefenexames verwachten. - De cursus kent nogal veel vlaamse woorden en zinsconstructies - Tussentijdse vragen worden soms niet juist beoordeeld terwijl ze dat (confom uw eigen lesmateriaal) wel zijn - Het verschuiven van tekstvakjes gaat in de website niet goed - Bij het examen bleek dat ca 40 van de 70 vragen niet behandeld zijn in de lesstof. Met logisch nadenken kom je er wel, maar de hoeveelheid lacunes vielen gewoon op.

  4 / 10/ 5

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Ik zelf heb deze studie niet gevolgd. Ik ben de Hr medewerker die onze medewerkers aanmeldt voor deze opleiding. (PDZ Uitzendbureau) Diverse werknemers klagen bij ons over deze studie dat de proefexamens erg veel afwijken van de daadwerkelijke vragen van het echte examen. Veel medewerkers zouden graag willen inzien in hun gemaakte examen vooral als ze gezakt zijn. Zou eigenlijk gewoon zichtbaar gemaakt moeten worden via hun persoonlijke inlog.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De examenvragen van de E-learning sloten niet helemaal aan op de PBNA officiële vragen. Ik mis in de E-learning soms wat 'leertabellen'. Denk aan brandklasse en blusmiddel (dat heb ik opgezocht via Google). Denk aan: soorten brillen en werkzaamheden; soorten maskers en toepassingen. Dat leert 'sneller'.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Niets aan toe te voegen

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: geweldig geholpen en zeer loyaal vindt wel dat het examen afwijkt van het e learning progamma maar ook dat vca beroeps gericht moet zijn mijn interesseert het niet wat men bijvoorbeeld met elektrisch lassen doet om zo maar eens te zeggen

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ik heb de cursus als goed ervaren en de organisatie was goed

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Bij een e-learning cursus ontbreekt een goed naslagwerk.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: De e learning vond ik niet fijn. Alleen de lesstof voorlezen. Dat voegde niets toe bij zelfstudie voor mij. Daarbij vond ik de proef examens niet goed. er zaten fouten in en de vraagstelling was anders dan van SSVV en het examen. Misleidend. Daarbij miste ik de mogelijkheid het gemaakte proefexamen op te slaan en na te lezen, om van mijn fouten te kunnen leren.

  4 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: In het e-learning kunnen de teksten worden voorgelezen, helaas geld dit niet voor de teksten op de rechter pagina. Teksten plaatsen op een gekleurde achtergrond kan er aflijdend werken. Enkele afbeeldingen valken over de teksten heen. Animaties starten terwijl je net bent begonnen met een nieuwe pagina. Over het algemeen mag het van mij er iets straker en professioneler uitzien. Algemene voorwaarde moeten ten alle tijden worden aangevinkt en mogen niet zoals hier onder automatisch zijn.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De stof was duidelijk en overzichtelijk en redelijk eenvoudig om te leren. Vooral de voorbeeldexamens vond ik nuttig. Het enige wat ik jammer vond was dat er na het examen geen terugkoppeling was wat betreft de gemaakte fouten. Het was wel even te zien op het computerscherm, maar de aanwezige persoon gaf mij niet het gevoel de tijd te kunnen nemen om dit te bestuderen.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Per mail heb ik na afloop van het examen richting uw organisatie aangegeven: - dat de proefexamens naar mijn idee niet een heel goed beeld schetsen van het werkelijke examen. Ik vond het echte examen toch wel iets moeilijker. Dit heeft ook te maken met het feit dat de vragen die tijdens de behandeling van de stof beantwoord moeten worden, ook weer terugkomen in de oefenexamens. Veel vragen heb je dus al eerder gezien. - dat de 'vindbaarheid' van de examenlocatie m.i. aandacht behoeft; omdat zowel ingang als lokaal niet gemakkelijk te vinden waren, kwamen een aantal deelnemers te laat, wat een onrustige, afleidende situatie opleverde voor de kandidaten die al gestart waren.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De oefenexamens waren nuttig om de lesmodules af te sluiten en de opgedane kennis te toetsen. Echter vond ik de vraagstellingen op het daadwerkelijke examen minder goed aansluiten bij de lesstof.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Super makelijk online te regelen, prima geregeld met de examen locatie

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Uitstekend verlopen cursus, enige opmerking is dat de toetsvragen vaak sterk afweken van de toetsingsvragen in de cursus zelf.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Te weinig examen vragen. Vragen in examen veel uitgebreider.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Jammer dat er geen stickers of stempels worden uitgegeven voor in het veiligheidspaspoort, verder wel oké.

  3 / 10/ 5

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Inhoudelijk stonden er een paar dingen in de cursus die ik niet vond kloppen (bijvoorbeeld uit mijn hoofd: arbeidsgezondheidskundig onderzoek is verplicht voor werknemer. dat is niet correct). Verder denk ik dat de training goed voorbereid op examen. Het examen zelf (en dus de inhoud) vind ik niet aansluiten bij de praktijk. De 5 vragen in nieuwe opzet gaven me de hoop dat die beter aansluiten. Ik had wat problemen met het programma. De helpdesk heeft me perfect en snel geholpen dit op te lossen. Alle organisatorische zaken waren zeer goed geregeld.

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: Trainingsmateriaal is slecht verduidelijkt met foto's of videos. eentonig lesmateriaal wat weinig motiveert. Nadruk op onderwerpen die niet van toepassing zijn of relevant. Weinig onderbouwing van de regels/stellingen met achtergrond of voorbeelden, hierdoor geen begripsvorming door snappen of begrijpen alleen "stampen en rijtjesleren". Beter zou zijn om ook in de online modules hier in te voorzien (aannemende dat in de klassikale versie de trainer hierin voorziet). In (proef)examens zijn er interpretatie verschillen mogelijk die afhangen van de importantie van cursist vs lesmateriaal/examen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Verplichte identificatie bij examen zou voortijdig duidelijker gecommuniceerd moeten worden, en aan welke voorwaarden deze moeten voldoen; 'Rijbewijs is ook goed' bleek niet genoeg informative te zijn, aangezien dit blijkbaar dan een Nederlands rijbewijs behoorde te zijn.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Na even googelen op Internet kwam Plusport in beeld en met sucses.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Top bedrijf met zeer gebruiksvriendelijk aanmeldsysteem.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De vraagstelling bij het examen doet een enorm beroep op de taalvaardigheid van de deelnemer. Hoewel ik de stof mbt VOL VCA goed beheers, had ik moeite om de juiste antwoorden te vinden tussen de angels en voetklemmen die werden opgeworpen door de vraagstelling en het, soms ingewikkelde, taalgebruik. De stof in de lessen waren overzichtelijk en helder. Ik kan me herinneren dat ik enkele vragen niet kon beantwoorden vanuit kennis, omdat ik de stof niet kende vanuit de lesstof. Met die kanttekening beveel ik dit opleidingscentrum aan.

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: het is zeer onduidelijk te vinden met de auto ik was bijna telaat omdat ik een half uur heb gezocht misschien een idee om op de map de ingang van de vestiging aan te geven

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Top lespakket, maar om nu een vrouw in beeld te zien met een mannenstem???? Raar....

  4.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Het aangeboden materiaal was goed en overzichtelijk. Oefentoetsen goed en het examen goed geregeld.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: goed lesmateriaal via internet, fijne locatie in Zwolle voor het examen, top geregeld allemaal bedankt. Met Vriendelijke Groet. Ap Kiers

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Veel lesstof in tegenstelling tot de examenvragen. Hier en daar een schrijffout ontdekt dit werkte verwarrend. Verder goede en voldoende kennis opgedaan en kunnen nakijken of je de stof beheerst.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima. Het zou prettiger zijn als de proefexamens qua vraagstelling meer overeen zouden komen met het werkelijke examen.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: De afgelopen jaren ben ik bezig geweest met het behalen van het VCA-vol-diploma. Ik heb grote moeite met lezen en schrijven, vandaar dat ik een voorleesexamen heb aangevraagd na twee keer zakken voor het schriftelijk examen VCA-vol. Dat was er jammer genoeg niet. Heel lastig om iets te oefenen, waar uiteindelijk het examen niets met voorlezen te maken heeft. En daarom heb ik dit jaar geoefend voor het VCA-basis-examen, wat wel mondeling afgenomen kon worden. Gelukkig kon ik met mijn partner het e-learningprogramma doorlopen, want er zaten nogal wat stukken tussen, die niet voorgelezen werden. Het viel haar ook op, dat er een aantal typ/taalfouten in zat en mij viel op, dat sommige foto's niet echt klopten met de vragen. Voor mensen met lees- en schrijfmoeilijkheden, zouden de stappen (vooraf bij het bestellen van de cursus) nog duidelijker gemaakt mogen worden. Dus... wanneer het beter geregeld wordt voor mensen zoals ik, zou ik het opleidingscentrum aanbevelen. Gelukkig is het telefonisch contact -uiteindelijk- verhelderend geweest en heb ik het kaartje nu in mijn bezit!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: De 14 modules verschillen erg in lengte wat niet prettig is, Beter is om de grote modules op te splitsen in verschillende delen waardoor het prettiger werkt.

  3 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: het was een leuke ervaring, jammer dat ik na het inschrijven voor de vca examen, nooit een lesboek heb ontvangen, daarentegen heb ik het examen gewoon zonder te leren behaald.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima , maar de vragen op het examen waren toch wel aardig anders als wat ik heb geleerd , veel vragen zijn nooit bij mij langs gekomen bij de oefenstof

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: heb allen maar een examen bestelt dus niet van toepassing

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Alles van E-learning is volkomen duidelijk

  4.5 / 10/ 5