Podocare Pedicurepraktijk in Rosmalen

Pedicure

  Jagersbosstraat 2, 5241JT, Rosmalen

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

13 Reviews

Podocare Pedicurepraktijk

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor pedicure in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 13 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Duidelijk en correct ! Prima behandeling ! Zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Eindelijk verlost van mijn schimmelnagels ! Dank je wel Diana !

  5 / 10/ 5

  Doet haar werk eer aan! Vakkundig en enthousiast, altijd leuk om bij haar in de stoel te zitten. Ik ben met Podocare in contact gekomen ivm kalknagels. Nu jaren later nog steeds mooie nagels dankzij haar goede behandelingen.

  5 / 10/ 5

  Al jaren klant bij Diana en na elke behandeling weer met de mooiste voetjes de deur uit. Een vakvrouw met alle aandacht voor haar klanten...!

  5 / 10/ 5

  Vele pedicures versleten, nu reeds een jaar of 7 bij Diana. En nog nooit zo tevreden geweest! Een vakvrouw, deskundig en professioneel. En nog leuk ook.

  5 / 10/ 5

  Al 14 jaar klant bij Diana dat moet toch genoeg zeggen!

  5 / 10/ 5

  Fijne praktijk, prettige sfeer en goede behandelingen. Diana is een zeer kundige professional met veel kennis in huis. De behandelingen zijn doelgericht en erg prettig. Diana is goed op de hoogte van alle laatste ontwikkelingen en past dat zo nodig toe op de behandelingen. Zeer tevreden!

  5 / 10/ 5

  Professionele praktijk, doelgericht te werk en probleem oplossend. Ik kom al vele jaren en nog steeds op en top tevreden!

  5 / 10/ 5

  na al enkele jaren met veel genoegen van Diana's vak(vrouw)schap genoten te hebben zat ik recentelijk met het probleem van een ontsteking onder een teennagel. na advies ingewonnen te hebben bij Diana, heb ik de adviezen ten uitvoer gebracht en was de ontsteking in no time verminderd en zeer spoedig verdwenen. haar zorg is voor mij een grote geruststelling.

  5 / 10/ 5

  Vakvrouw ! eindelijk verlost na vele jaren schimmelnagels te hebben gehad.

  5 / 10/ 5

  Na jarenlang pijn door ingegroeide teennagels nu eindelijk pijnvrij. En dat al geruime tijd dankzij Podocare. Zeer kundige pedicure die goed meedenkt en juiste adviezen geeft. Bovendien heel vriendelijk en klantgericht. Ik ben heel blij met dit bedrijf.

  5 / 10/ 5

  Zeer kundig, meedenkend bij problemen en altijd vriendelijk. Echt een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Perfecte pedicure voor alle voetproblemen. Erg kundig.