Point Café The in Buitenpost

Café

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Point Café The

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beschrijving

U kunt bij The Point terecht voor o.a. bruiloften, thema avonden, recepties, personeelsavonden, familiediners, vergaderingen, warme en koude buffetten, congressen en productpresentaties.

Van oudsher is dit café een begrip in Buitenpost en omgeving. Recentelijk prachtig verbouwd tot een stijlvol Brasserie-Café. Hier kunt u terecht voor een heerlijke lunch of een plate-service in een gezellige, ongedwongen sfeer. In het café of meer apart in het meer afgescheiden deel van de brasserie voor wat meer privacy met uw relatie. Ook op locatie kan de catering van The Point bijdragen aan het welslagen van uw feestelijke of zakelijke bijeenkomst. Dit kan variëren van een heerlijk hapje en een drankje tot een uitgebreid buffet of diner.

Als afwisseling kunt u even biljarten of poolen op één van de prachtige biljarts. Brasserie-Café The Point is dankzij de ligging, aan de hoofdweg in Buitenpost, ideaal voor een culinaire onderbreking tijdens een dagtocht of voor bijvoorbeeld een zakelijke afspraak in combinatie met een smakelijke lunch.

Overige informatie

Dranken

  • Koffie

Parkeren en bereikbaarheid

  • Parkeren op straat Bij de ingang

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

    5 / 10/ 5

    super cafe gr carla(baas) haar zoon