Polder Auto's in Emmeloord

Autodealers personenwagens

  Techniekweg 7, 8304AW, Emmeloord

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Polder Auto's

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autodealers personenwagens in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Polder Auto’s is voor mij een zeer betrouwbaar bedrijf. Ze komen de afspraken na. De verkoopproces ging erg snel en soepel en ze hebben keurig volgens afspraak de auto opgehaald. We hebben terplekke onze vrijwaring ontvangen. Kortom ik beveel dit bedrijf aan als je snel van je auto af wil. Groetjes Willem uit Uden

  5 / 10/ 5

  Auto verkocht aan polder auto's. Betrouwbare, nette medewerkers. Auto opgehaald en ter plekke vrijwaringsbewijs ontvangen.

  5 / 10/ 5

  betrouwbaar en zoals afspraak toppers!!!!!!!!!!!!!

  3 / 10/ 5

  Heb er zelf een polo gekocht samen met me vriend. Eerst goed gezocht op het internet, kwam uit op een zwarte en blauw polo bij Polder auto hadden niet veel auto's maar wel toevallig 2 polos diesel staan. De polo die ik kocht had niet veel gelopen alleen wel paar maanden apk. In overleg met de jongens voor de vraagprijs met nieuwe Apk V-snaar paar lichten en de dynamo die veel lawaai maakte. Als dat niet verholpen was had ik de polo niet gekocht. 4 dagen erna kon ik de polo ophalen. Voor mij iets te lang maar uiteindelijk tevreden, rij er nu nog in prima wagentje. Wat ik goed vondt aan het bedrijf is dat de jongen bij een ander polo waar ik tussen twijfelde omdat het een 5drs betrof, eerlijk vertelde dat het een mindere auto was voor paticulieren, en voor de export bedoeld was. Min punt wel veel auto's voor export weinig keuze, toevallig wel voor mij :) een polo zocht. Maar uiteindelijk betrouwbaar terwijl ik eerlijk gezegd mijn twijfels had toen ik aankwam.