Politie Jan Hendrikstraat in Den Haag

Politie en politieorganisaties

Politie Jan Hendrikstraat

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (2)

Extra gegevens

bijzonder gesprekstarief

Beschrijving

Dit bureau is van maandag tot en met zaterdag open tussen 09.00 uur tot 22.00 uur. Op zondag zijn wij open van 9.00 uur tot 18.00 uur. U kunt op het bureau terecht voor onder andere een aangifte of algemene inlichtingen. Als u aangifte wilt doen, kunt u het beste vooraf bellen naar 0900-8844 over wat de meest geschikte manier is om aangifte te doen.

Voor dringende en spoedeisende gevallen kunt u na 22.00 uur terecht bij de geveltelefoon. Via deze telefoon krijgt u contact met de wachtcommandant of het hoofdbureau. Uiteraard kunt u 24 uur per dag bellen met 112 (spoedeisende zaken) of 0900-8844 (geen spoed, wel politie).

U kunt ons bereiken met de bus en de tram (halte Grote Markt). Komt u met eigen vervoer, dan kunt u parkeren in de parkeergarage tegenover het bureau. Wij handhaven de openbare orde en veiligheid in de wijken, verlenen hulp en sporen daders van strafbare feiten op. We werken nauw samen met de gemeente, de brandweer, ziekenhuizen en sociale hulpverlening en onderhouden contact met wijkverenigingen, woningbouwcorporaties, scholen en winkeliersverenigingen.

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst