Politiebureau Hoogezand in Hoogezand

Politie en politieorganisaties

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

2 Reviews

Politiebureau Hoogezand

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (2)

Extra gegevens

bijzonder gesprekstarief

Beschrijving

Het politiebureau in Hoogezand is geopend van dinsdag tot en met donderdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Maandag is het bureau van 13.00 uur tot 1600 uur open en op vrijdag van 09.00 uur tot 12.00 uur. Aangifte op afspraak.

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2 beoordelingen

Alle beoordelingen

    3 / 10/ 5

    Als je iets onrechtvaardigs is aangedaan en je stelt die persoon er voor aansprakelijk dan doen ze aangifte bij de politie van laster en stalking terwijl je een aanleiding had en een reden had om dit te zeggen. Het slachtoffer kan de verantwoordelijkheid voor de chaos die het slachtoffer heeft veroorzaakt. Dit heet slachtofferbeschuldiging schuldvraagomkering. Dit is de wereld op z"n kop en de omgekeerde wereld. De gedupeerde wordt als dader aangemerkt omdat je zei wat waar en misdaan was en dat mag niet van de dader en zo wordt je ook nog bestraft nadat wat is is aangedaan. Zo kunnen ze jaren doorgaan met straffeloos gedupeerden maken zonder dat hun hier bij iets overkomt. maak je dit ruchtbaar dan gaan ze ook nog chanteren en geven die ander de schuld die die behandeling of mishandeling heeft ondergaan. In alles wordt nagegaan of het slachtoffer dit niet had kunnen voorkomen. .

    1 / 10/ 5

    Ik wil een aangifte doen vanwege identiteitsfraude en zie dat dit telefonisch kan met extra kosten. Dan maar geen aangifte! Blijkbaar een manier om minder aangiften binnen te krijgen?