Polyplastic BV in Rotterdam

Kunststofverwerkende bedrijven

Polyplastic BV

Foto en Video (10)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

EU marktleider in op maat gemaakte

vensters

Acrylaat platen,

Camper- en caravanvensters

Beschrijving

Polyplastic is de Europese marktleider op het gebied van de productie en verkoop van acrylglasvensters. Daarbij houdt Polyplastic alles in eigen hand, van de productie van de grondstof acrylglas tot en met de fabricage van de afzonderlijke venstersystemen. De grootste afnemer is de industrie voor vrijetijdsvoertuigen, waaraan voornamelijk uitstelbare vensters en vensters met een aluminium kader worden geleverd. Daarnaast produceert Polyplastic vensters voor paardentrailers en deuren, en speciale producten zoals grote scheidingswanden.

Reeds in 1952 werd Polyplastic opgericht als handelsonderneming voor acrylglas. In 1956 werd begonnen met de eigen productie van dit materiaal. Dankzij de grote voordelen van het product acrylglas, zoals een laag gewicht en grote stabiliteit, kwam begin 1960 voor Polyplastic de grote doorbraak met het op de markt brengen van venstersystemen voor caravans. Intussen heeft Polyplastic zich, met bijna 200 medewerkers en een compleet netwerk van Europese vertegenwoordigers, ontwikkeld tot de belangrijkste leverancier van standaard en op maat gemaakte venstersystemen voor campers en caravans.

De productie van acrylglas vindt plaats in Tholen, in Zeeland. De hoofdvestiging van het bedrijf bevindt zich in Rotterdam.

Meer informatie over ons bedrijf en onze producten vindt u op de volgende pagina's. We zijn graag bereid om u ook persoonlijk informatie te verstrekken. We zien uit naar uw aanvraag.

Overige informatie

Specialiteiten

  • Acrylaat,
  • Acrylic Solutions

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst