Ponycentrum Leeuwenhoek Arnst J L in Oegstgeest

Maneges

  Endegeesterstraatweg 25, 2342AK, Oegstgeest

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

9 Reviews

Ponycentrum Leeuwenhoek Arnst J L

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 9 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Superleuke manege. Ik rij hier nu al 6 jaar en vind het nog steeds leuk. Ik heb heel veel geleerd hier.

  1 / 10/ 5

  Mijn dochter is er 3 keer afgevallen en de instructrice gaat gewoon door met de les. Later hoor ik dat mijn dochter 5 minuten daar op de grond heeft gelegen zonder dat iemand haar hielp. Afschuwelijke manege, geen KNHS-certificaat of FNRS. Absoluut geen aanrader

  5 / 10/ 5

  Een superleuke manege met een gezellige sfeer. Er wordt goed lesgegeven, het is niet duur en je leert naast het rijden ook nog andere dingen over paarden. Ook zijn er naast de lessen nog leuken activiteiten zoals: springlessen, buitenritten, poetswedstrijden, jaarlijkse dressuurwedstrijd, jaarlijkse cavelettidag (springwedstrijd), ponykamp enz. ECHT SUPERLEUK!!!!!!!!!!

  5 / 10/ 5

  Het is de leukste manege die ik ken!

  5 / 10/ 5

  Vooral een hele gezellige manege. Ik wilde liever dat mijn dochter een teamsport zou doen, maar zij wilde graag paardrijden. Bij de leeuwenhoek hebben we een goede middenweg gevonden, want naast het rijden worden de kinderen gestimuleerd om elkaar te helpen en gezellig met elkaar om te gaan. De paardrijlessen zelf zijn leuk en afwisselend. De meiden die het nu runnen zijn erg betrokken bij alle klanten wat bijdraagt aan het gevoel dat iedereen welkom is en erbij hoort.

  4 / 10/ 5

  Een leuke en gezellige manege. De kinderen mogen hier al vroeg komen om te de paarden te verzorgen. Ze vermaken zich hier de hele dag met elkaar. Samen paarden poetsen en elkaar allemaal helpen. Mijn dochter rijdt hier nu al zo'n twee jaar en heeft het nog steeds naar haar zin. Er hangt een goeie sfeer, ik denk door de kleinschaligheid van de manege. Iedereen kent elkaar hier en dat is denk bijzonder in deze tijd.

  1 / 10/ 5

  Dit is waar mijn dochter haar arm brak. Ze had prive les, maar de kleindochter van de eigenares zat op haar telefoontje en zag niet eens dat mijn dochter gevallen was. Ik er heen, eigenares van het centrum ook, en die checkte haar arm en zei ze is geschrokken, gewoon er weer op. Mijn dochter is vaker gevallen, maar wilde er dan zelf weer op, nu niet. Dochter bleef vreselijk huilen, dus ik heb de les gestopt en gezegd dat we naar het LUMC gingen. Eigenares en dochter vonden dat duidelijk zwaar overdreven. Foto's gemaakt en ja hoor, arm gebroken, nog op een heel rottige plek ook. Later heb ik het pony centrum gebeld om verdere lessen te annuleren (dochter in gips), nooit meer iets gehoord.

  5 / 10/ 5

  Leuke manege site

  5 / 10/ 5

  Een supergezellige, kleine manege. Iedereen kent elkaar hier. Je kan van 's morgens tot 's avonds de hele dag met je paard bezig zijn. Ook is deze manege helemaal niet zo duur, waardoor het aantrekkelijk is voor iedereen.