Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski in Roosendaal

Schilder

Pools Schildersbedrijf Roman Jankowski

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Beschrijving

Roman Jankowski is een absolute specialist in schilderwerken en behang-werkzaamheden voor uw woning. Zonder twijfel is hij de vakman naar wie u op zoek bent. Pools schildersbedrijf Roman Jankowski staat voor professionaliteit en oog voor detail. Of het nu gaat om binnenschilderwerken, behangen of buitenschilderwerken, Roman Jankowski levert buitengewoon resultaat.
Pools schildersbedrijf Roman Jankowski geeft jarenlange garantie op de werkzaamheden. De drijfveer is een tevreden klant die blij verrast naar het resultaat van het werk kijkt. En de prijs is lager dan u gewend bent. Ons werkgebied is heel Nederland.

Binnenschilderwerken
Voorbeelden van werkzaamheden: schilderen van keukens, woonkamers, slaapkamers, trapopgangen, trappen, raamkozijnen, deurkozijnen, deuren, kasten en plinten, met plezier ga ik voor u aan de slag. Natuurlijk bekijk ik of kleine reparaties nodig zijn, alvorens ik ga schilderen. Oneffenheden in muren, scheuren in kozijnen of benodigde nieuwe kitranden, ik repareer dit alvorens ik ga schilderen. U betaalt hiervoor niets extras, dit hoort bij het schilderwerk. Tenslotte wilt u er de komende jaren van kunnen genieten.

Spuitwerk.
Als alternatief voor schilderen bestaat spuitwerk. Heeft u een goede keuken, maar zou u deze graag in een andere kleur zien? Dat kan ik voor u verzorgen. Radiatoren lijken als nieuw wanneer deze gespoten zijn. U kunt er ook voor kiezen om muren of plafonds te laten spuiten. Het verschil met schilderwerk is dat alles eerst goed afgedekt moet zijn. Daarnaast dienen de plafonds en/of muren volledig strak te zijn voor een optimaal resultaat. Ook die werkzaamheden voer ik voor u uit.

Buitenschilderwerken.
Hoogwaardig kwalitatief schilderwerk van de buitenkant van uw woning is cruciaal voor duurzaam onderhoud. Ik ga graag voor u aan de slag: het schilderen van de buitenmuren, gevels, raamkozijnen, deurkozijnen en/of buitendeuren. Alvorens ik start met het schilderwerk, bekijk ik of kleine reparaties nodig zijn. Scheuren in houtwerk, herstellen van houtrot, benodigde nieuwe kitranden, oneffenheden in buitendeuren, ik repareer dit voordat ik begin met schilderen. U betaalt hiervoor niets extras. Dit hoort bij het schilderwerk. Ik geef jarenlange garantie en vind het belangrijk dat u tevreden bent met het resultaat.Naast duurzaam onderhoud voor uw woning, is dit ook benodigd voor een schuur, garage, overkapping, tuinhuis en/of houten tuinmeubelen. Ik verzorg dit graag voor u. Samen bekijken we de mogelij

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Diensten

  • Behangen,
  • Renovatie,
  • Renovlies behang,
  • Reparatie,
  • Schilderwerk binnen,
  • Schilderwerk buiten

Specialisatie

  • Behang,
  • Spuitwerk

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst