Portas Keukenrenovatie in Gouda

Keukens

  Wethouder Venteweg 226, 2805JV, Gouda

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Portas Keukenrenovatie

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

10 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Zeer uitgebreide collectie en 'n goed advies. Voor iedereen is wel iets moois te vinden. Ik ben heel blij met mijn nieuwe Portas deuren.

  5 / 10/ 5

  Een jaar of tien geleden heeft dit bedrijf onze keuken gerenoveerd evenals de twee trappen in ons huis. Dat hebben ze keurig gedaan, het ziet er heel mooi uit en er zijn nog totaal geen sporen van slijtage te zien. Enkele weken geleden hebben we het bedrijf weer benaderd om de lambrisering, schrootjes, te vervangen door een moderne lambrisering. Wederom hebben ze dat geheel naar wens gedaan. Ze houden zich aan afspraken en werken heel netjes en hard. U kunt met een gerust hart met hen in zee gaan!

  5 / 10/ 5

  Afgelopen maart de keuken laten renoveren. Nieuwe deurtjes, scharnieren en in overleg " oude " handgrepen gebruikt. Van een witte keuken naar een donkere keuken. Keukenblad en inbouwmachines laten zitten. Onze keuken is 14 jaar oud. Er staat voor ons gevoel een hele nieuwe keuken. Geen wit stukje van de oude keuken meer te zien. Zo mooi gedaan. Vakwerk! En, ze werken netjes. Zeer zeker aan te raden. Vriendelijke groet Leon en Anja de Mooij.

  5 / 10/ 5

  In de afgelopen 13 jaren hebben we door Portas in Gouda onze binnendeuren, keuken en trap laten renoveren. Binnenkort laten we een kast op maat maken met spanplafond in de slaapkamer! Al die jaren steeds de zelfde werknemers die het komen monteren. fam. de Jong (Reeuwijk)

  5 / 10/ 5

  Onze bestaande keuken is door Portas uitgebreid met een hoge kast, incl.oven. Verschil met de bestaande keuken is er niet !!!! Kortom vakmensen ! Verder commentaar overbodig. Louise en Piet Verbiest ( Gouda )