Positie1 in Zwolle

Marketing-adviesbureaus

  Dokter van Deenweg 108, 8025BK, Zwolle

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 23 beoordelingen

23 Reviews

Positie1

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 23 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Positie1 neemt SEO serieus en komt met een gedegen plan. Ze vertalen je wensen naar een leesbaar plan en zorgen voor een juiste uitvoering en begeleiding. Geen cowboys met allerlei technisch gewauwel, maar oprechte interesse in je bedrijf, doordachte oplossingen en doelgericht! Heldere terugkoppeling over doelen en resultaten. Een aanrader dus!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Goede samenwerking! Kennisniveau is hoog. Voordeel is dat ze online marketing voor MKB bedrijven goed weten in te zetten.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer kundig Helder en duidelijke communicatie. Doen wat ze beloven

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: We willen graag een hogere positie in Google. Alhoewel we in huis het een en ander afweten van online marketing en SEO, is het een snel veranderende wereld. We hebben daarom Positie 1 gevraagd om ons te helpen. Positie 1 is in Zwolle en omgeving dé expert in zoekmachine marketing. Een hele deskundige, vriendelijke en laagdrempelige club die samen met jou kijkt naar wat je wilt bereiken en heel concreet uitlegt hoe zij je helpen om daar te komen. Positie 1 heeft in het begin een plan van aanpak gemaakt, een soort van stappenplan, waar we iedere maand samen mee aan de slag zijn gegaan. Onze vindbaarheid is behoorlijk verbeterd en daar zijn we erg blij mee. De aanvragen via de website zijn behoorlijk gestegen. De komende tijd blijven we samenwerken om niet alleen beter vindbaar te worden, maar ook meer te verkopen via de website.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Positie1 houdt goed rekening met de wensen van de klant en speelt hier goed op in. De communicatie verloopt heel soepel en men zit er altijd kort op. Hierdoor zijn de resultaten top! Zeker een aanrader om samen te gaan werken met deze organisatie.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Leuke club mensen en erg prettig in de omgang. De persoonlijke benadering onderscheidt Positie1 van menig ander Online Marketing Bedrijf. Wij werken naar volle tevredenheid als samenwerkingspartner samen met Positie1. Mij valt het in de positieve zin op dat Positie1 zeer professioneel handelt, met als belangrijk uitgangspunt een heldere en to-the-point communicatie. Ik beveel Eric en zijn team dan ook van harte aan bij iedere ondernemer die een betrouwbare en gedegen partner zoekt voor zijn online marketing vraagstuk.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Positie1 is een vakkundig en betrouwbaar bedrijf, de communicatie is optimaal en daardoor weten ze precies wat de klant wil.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Positie1 is een actieve club die zich actief inzet voor het behalen van een optimaal resultaat. Je krijgt wat je verwacht!

  3.5 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Omgang met Postitie 1 heb ik als prettig ervaren. Ook de kennis en kunde is zeker aanwezig. In overleg is er ook veel mogelijk.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Bij ons moet het resultaat nog zichtbaar worden. Heb wel goede hoop om dit samen met eric en team te bereiken. Eric komt wel met goede tips en trucks om website beter en toegankelijker te maken. Hopelijk zien we eind 2016 dat we op de door ons gekozen zoekwoorden op POSITIE 1 ;-) staan in Google. Bedankt!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prettige mensen om mee samen te werken. Transparant, open, snel schakkelen en een persoonlijke klantgerichte aanpak. Verdiepen zich in ons product en bekijken de markt breed. Met vertrouwd gevoel kun je AdWords in handen van Positie 1 leggen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: WIJ ZIJN MET DE WEBSHOP WEBKARPET.NL ZEER TEVREDEN POSITIE 1 EN HET GEHELE TEAM BEDANKT WIJ HOPEN OP NOG EEN PRETTIGE SAMENWERKING IN DE TOEKOMST GRT HET GEHELE TEAM VAN WEBKARPET

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima zoekwoordenonderzoek gedaan, met soms verrassende resultaten!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Erg positief om samen te werken met Positie1. Enige is wellicht de communicatie rondom voortgang van projecten. Hier kan nog best wat verbeterd worden.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Positie1 weet op een gebruikersvriendelijke manier moeilijke materie duidelijk uit te leggen en goed te implementeren. Ze nemen zorgen en werk uit handen en leggen je op het juiste moment de keuzes voor met een duidelijk advies. Bij Positie1 hoef je niet bang te zijn voor snelle en gladde IT-verhaaltjes maar krijg je duidelijke ondersteuning met hart voor je bedrijf! Goede keuze dus!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Hallo, Ik denk dat het echt geholpen heb, maar ik kan het niet weten, want ik kan het niet meer meten. Het enige wat ik ervaar is dat mijn klantenaantal omhoog gaat. Het zijn echter wel veel mond op mond reclame klanten. Wellicht zou het voor mij goed zijn om het nog een keer te meten. In de toekomst zou je klanten wellicht een half jaar na de veranderingen kunnen bellen voor een follow up. Ik heb geen zicht meer op wat er aan bezoekers was en is. Dus voor en nameting is mij niet bekend. Daar heb ik wel behoefte aan.

  4.5 / 10/ 5

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Positie1 is een deskundige partner die de wens van de klant begrijpt en vervolgens kan realiseren! De communicatie verloopt gestructureerd en eenvoudig door het gebruik van Basecamp. Hiermee worden taken en acties vastgelegd, waardoor er geen zaken tussen wal en schip belanden. Positie1 ontzorgt de klant en tilt je website naar een hoger plan. Een mooi bedrijf met een gedreven 'aanvoerder' en om hem heen een gemotiveerd en enthousiast team! Gooswijn Visscher Deurmataanhuis.nl www.deurmataanhuis.nl

  4 / 10/ 5

  4 / 10/ 5

  Ervaring: zeer positief. Positie1 stelt zich klantgericht op en denk proactief mee.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Postie1 heeft kennis van zaken, is open en transparant. Een goede partij waarmee je eerlijk zaken doet. Samenwerking met Positie1 geeft absoluut een meerwaarde.

  4.5 / 10/ 5