Posthoorn Restaurant Hotel Café De in Eygelshoven

Hotel

7.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Posthoorn Restaurant Hotel Café De

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor hotel in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.1 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Goed, zeker voor herhaling vatbaar. Lekker op terras gezeten, goed gegeten voor een goede prijs.

  5 / 10/ 5

  Als inwoner van Eygelshoven kom ik hier regelmatig! De bediening is erg aardig en het eten relatief goedkoop. Ik ben blij dat dit restaurant er is want ons dorp heeft al zo weinig te bieden.

  5 / 10/ 5

  Heerlijk op het terras gegeten zojuist. Voor ieder wat wils, voor een mooie prijs.

  5 / 10/ 5

  Per toeval bij dit restaurant terecht gekomen. Wat zijn wij gastvrij ontvangen en bediend en niet geheel onbelangrijk, ook nog lekker gegeten, alles lekker vers. Als we weer in zuiden zijn dan komen we zeker weer terug.

  4 / 10/ 5

  Goed toeven, prima keuken

  1 / 10/ 5

  Nog voor we het terras betraden werd ons zeer kortaf en geïrriteerd en voordat wij ook maar iets konden vragen of zeggen, zonder begroeting het volgende medegedeeld " wij zijn nog niet open hoor, het restaurant gaat pas om 17.00 uur open" (het was 16.40 uur) De heer ging weer verder met het schoonvegen van de terrastafeltjes. Jammer, het had volgens mij ook anders gekund. Wij zijn verbaasd over deze "klantvriendelijkheid" en zullen nooit meer terugkomen.

  1 / 10/ 5

  Onze bestelling bestond uit een salade met spekjes, op de kaart stond een grote en een kleine variant. Achteraf blijkt dat zonder meer de grote salade in rekening werd gebracht, de salade was groot in prijs maar niet groot in hoeveelheid. Al met al voor 2 salades, 2 fris en 2x stokbrood met kruidenboter kregen wij een rekening van bijna 39 euro gepresenteerd..... Ons zien ze hier niet meer terug!