Praktijk Joosten Fysio- Manueeltherapie in Waddinxveen

Fysiotherapeut

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Praktijk Joosten Fysio- Manueeltherapie

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Foto en Video (5)

Bekijk alles

Extra gegevens

fax

Toon nummer

Beschrijving

Sinds 1 januari 2007 is Praktijk Joosten gevestigd in Waddinxveen. Door de enorme snelle groei van de praktijk is de heer K.A. Joosten op zoek gegaan naar een grotere locatie. Op 2 Juli 2007 heeft hij zijn praktijk samen met zijn collega en partner mevrouw D.G.L. Deuss heropend op de huidige vestiging in gezondheidscentrum De Boemerang te Waddinxveen.
Ze willen met de praktijk een zo gespecialiseerd mogelijk centrum neerzetten, waardoor de patiënt de meest optimale behandeling krijgt.

Een van de manieren om de kwaliteit te waarborgen is om geregistreerd te staan in het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie. In dit kwaliteitsregister staat praktijk Joosten sinds jan 2011 met 4 specialisaties geregistreerd. Artsen en verzekeraars zullen steeds vaker naar deze registers kijken.

Praktijk Joosten was de eerste praktijk in Waddinxveen met een geregistreerde bekkenfysiotherapeut. Momenteel is er ook een tweede bekkenfysiotherapeut werkzaam, zij is in juli 2010 afgestudeerd.. Daarnaast heeft Praktijk Joosten twee manueeltherapeuten en een manueeltherapeut in opleiding. Oedeemfysiotherapie is de 3de geregistreerde specialisatie binnen de praktijk en ook hiervoor zijn sinds 2010 twee therapeuten beschikbaar. Met het specialiseren in kaakproblematiek is in 2011 ook 1 therapeut in het orofaciale register ingeschreven. Hiermee is Praktijk Joosten de enige praktijk binnen Waddinxveen met 4 geregistreerde specialisaties in huis naast de algemene fysiotherapie. Vanaf januari 2010 kunnen wij ook kinderfysiotherapie aanbieden door een kinderfysiotherapeut i.o. Zij zal onder supervisie staan van een geregistreerd kinderfysiotherapeut binnen de regio. Vanaf september 2010 volgt er ook een collega de opleiding tot sportfysiotherapeut. Tevens zijn er specialisaties aanwezig, die (nog) niet in het kwaliteitsregister zijn opgenomen, zoals de hart en longrevalidatie, loop en ganganalyse.

Overige informatie

Specialismen

 • Kaakfysiotherapie,
 • Kinderfysiotherapie,
 • Manuele therapie,
 • Medical Taping Concept,
 • Revalidatie,
 • Sportfysiotherapie

Service

 • HKZ ISO 9001,
 • PLUS praktijk

Aangesloten bij / Certificering

 • ISO normering HKZ ISO 9001
 • Overig PLUS praktijk

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Luisteren niet echt goed. Verwijzen onderling te vaak. Te weinig resultaat