Prof PC in Elst gld

Computerreparatie

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

7 Reviews

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 7 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Doen hun naam eer aan! Echte professionals.

  5 / 10/ 5

  Laptop ter reparatie gebracht. Advies; reparatie was niet verstandig gezien de kosten ten opzichte van de leeftijd van de laptop. Na een goed adviesgesprek een nieuwe laptop gekocht bij Prof PC, ze hebben alles keurig overgezet en een goede beveiliging geïnstalleerd. Ook kreeg ik nog nuttige uitleg bij het ophalen over het gebruik van de accu. Fijne service een echte aanrader!

  5 / 10/ 5

  Prof PC heeft een goed team deskundige medewerkers. Fijne service en duidelijke afspraken. Bedankt voor jullie ondersteuning!

  5 / 10/ 5

  Vrijdag heb ik mijn nieuwe laptop opgehaald die ik bij Prof PC gekocht heb. Alles van mijn oude laptop is volgens afspraak keurig overgezet naar de nieuwe. Ook heb ik een duidelijke korte instructie gehad voor het gebruik van Windows 10, dit is volledig nieuw voor me. Kortom een prima service, ik ben erg tevreden.

  5 / 10/ 5

  Na positieve berichten van kennissen ben ik bij Prof PC in Elst geweest. Mijn laptop startte niet meer op, dacht dat deze afgeschreven was. Echter bleek het een bekend iets te zijn Prof PC heeft een reset gedaan en de laptop startte gewoon weer op. Het euvel was opgelost waar ik bij zat en het was gewoon service! Super toch, vandaar mijn bericht hier. Bedankt nogmaals, ga zo door!

  1 / 10/ 5

  trap er niet in, je wordt opgelicht waar je bij staat, hij brengt veel meer kosten in rekening dan achteraf nodig blijkt te zijn.....

  5 / 10/ 5

  Een uitstekende service! Wij kregen een prijsopgave en vervolgens is de laptop ook volgens opgaaf gerepareerd. Hij is zelfs keurig schoongemaakt weer terug gegeven. Een aanrader dus! Ook hebben ze een kleine showroom met wat nieuwe laptops en computers die je naar wens kan aanpassen.