Raaijmakers Bouw-Aanneming- & Verkoopmij BV in Gemert

Aannemer

7.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

5 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Raaijmakers Bouw-Aanneming- & Verkoopmij BV

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 5 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Goede kwaliteit, fijne mensen om mee samen te werken.Raaijmakers heeft goed kunnen inspelen op onze woonwensen en samen met ons de plannen ontwikkeld. Het is meer als een bouwbedrijf, zij kunnen en willen graag meedenken vanaf de PvE (Programma van Eisen) naar het bestek. Bij de keuze van materialen en bouwwijze hebben ze een grote invloed gehad op het eindresultaat.
  De meedewerkers en de eigenaren zelf zijn enthausiast en betrokken en willen een goed eindresultaat neer zetten.
  Het is wel belangrijk een goed programma van eisen te hebben en bij de calculatie het bestek goed in de gaten te houden.

  Problemen worden goed afgehandeld en opgelost en er zijn regelmatig bouwbezoeken (6x).

  5 / 10/ 5

  Goede organisatie en serviceAlles was goed voorbereid en gepland.
  Ook was er tijd voor reflectie en tussentijdse wijzigingen. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.

  5 / 10/ 5

  Meer dan tevreden over dit bedrijfWij hebben Bouw- en Aannemingsbedrijf Raaijmakers Gemert B.V. gevraagd onze keuken (drastisch) te verbouwen. Voor aanvang kwam men kijken op locatie, zijn we voorzien van advies, ideeën en tips waar we zelf nóóit aan gedacht zouden hebben.

  De werkzaamheden verliepen volgens planning. Ook tijdens de uitvoering, wanneer er issues opdoken (een keuken is een grote puzzel, je komt altijd wel *iets* tegen gaandeweg) werd er meegedacht en proactief gehandeld. We hebben het volledige project het gevoel gehad in capabele handen te zijn geweest. Als totale leek met twee linker handen maar wél een kritische blik en mening had ik er het volste vertrouwen dat het goed zou komen.

  Bij oplevering nog een inspectierondje gedaan waarbij zij zélf 1 klein issue vonden (kleine beschadiging in het stucwerk in een hoekje waar 't amper opviel) dat netjes, diezelfde week nog, werd opgelost.

  Het personeel was vriendelijk en een plezier om in huis te hebben, de werkplek werd elke dag netjes achter gelaten (voor zover dat mogelijk is bij de puinzooi die een flinke verbouwing van een keuken geeft) en er werd zorg gedragen dat de rest van de woning niet onder het stof en bouwafval kwam te zitten.

  Een héle dikke, welverdiende, pluim voor dit bedrijf; ik kan ze aan iedereen van harte aanbevelen. Toppertje!

  4 / 10/ 5

  Alles werd voor mij geregeldIk had een hoop ideeën hoe ik mijn aanbouw graag wilde hebben maar had totaal geen idee wat de kosten hiervan zouden zijn.
  Bouwbedrijf Raaijmakers heeft samen met mij dit heel gedetailleerd uitgewerkt waardoor ik een goede keus kon maken wat ik voor mij te besteden budget uiteindelijk wilde.
  De bouw is goed verlopen en ben uitermate tevreden met het eind resultaat.

  1 / 10/ 5

  Verschrikkelijke ervaring met dit bouwbedrijf, verkochten ons letterlijk leugens Zoveel afspraken werden gemaakt en mooie praatjes verkocht, maar helaas was dit verkoop van leugens. We hebben later een rechtzaak moeten aanspannen en natuurlijk gewonnen, maar wat een ellende die we ons liever hadden bespaard. Om enkele voorbeelden te noemen. Er werd gestuct terwijl de plafonds en muren letterlijk nog drijfnat waren, dit kwam dus los, werd later wel bijgewerkt maar ziet er nog steeds lelijk uit.
  Beloofd werd om alles binnen te schilderen, hiervoor werd betaald. Toen we enkele dagen voor oplevering zageb dat men de verkeerde kleur gebruikte zijn ze gestopt en weigerde het af te maken, me moesten maar eerst even 1500 bijbetalen.

  Ons werd een prachtige lichtstraat beloofd in onze woonkamer, maar we kregen een soort houten kast uit het plafond, oerlelijk en niets meer aan te veranderen helaas.

  In de garage zou regelbare vloerverwarming komen. Tot de dag voor oplevering hield men vol dat deze aanwezig was, helaas niet dus....
  Zoals de andere persoon hier ookal aangaf werd er verteld dat alles keurig schoon opgeleverd zou worden, NIET DUS.. en ook bij ons werd er na oplevering nog hard gewerkt omdat lang niet alles af was en klopte. Ze vertellen voor aankoop ook mooie praatjes zoals dat er extra ruimte tussen de woningen komt zodat er zeker geen geluidsoverlast is. We hebben dus wel erg veel geluidsoverlast van de muziek en tv van de buren, bouwtekening dus opgevraagd, en u raad het al.... dat was dus ook een leugen.

  Op de lijst van eigen huis stonden maarliefst 47 oplever problemen, te veel om hier te benoemen natuurlijk. Ik zou u adviseren kies een ander bouwbedrijf en zorg dat de ellende u bespaard blijft!