Real gen in Pijnacker

Reclame

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Andere resultaten voor reclame in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Ik ben in contact gekomen met Real Gen wegens uitbreiding van mijn naamsbekendheid online. En ik heb in hun echt een samenwerking gevonden. Staat mij goed te woord met raad en daad. En doordat ik heb gezorgd voor alle juiste input en benodigde stukken ben ik langzamerhand gestegen in Google. En ben ik nu na 1 jaar goed zichtbaar met de zoektermen welke wij samen hebben uitgekozen. Ik ben tevreden en medewerkers zijn ook altijd netjes aan de telefoon.

  5 / 10/ 5

  Graag deel ik hierbij mijn ervaring met Real Gen. Real Gen heeft ervoor gezorgd dat ik heel snel met 3 zoekwoorden op pagina 1 stond binnen Google. Daarnaast heb ik erg fijn contact met mijn contactpersoon binnen het bedrijf. Vriendelijk, beschikt over veel kennis en adviseert mij waar nodig. Echt hartstikke fijn! Hierbij raad ik Real Gen dus zeker aan.

  5 / 10/ 5

  Hiervoor heeft een ander bedrijf mij geholpen met alle online marketing activiteiten maar de communicatie was onwijs slecht. Ik ben erg te spreken over de communicatie bij Real Gen. Er wordt snel geschakeld, alles wordt helder uitgelegd en regelmatig wordt de campagne geëvalueerd. Ook ben ik erg blij met de website die Real Gen voor mij gemaakt heeft. Ik krijg onwijs veel positieve reacties van klanten en ben ook erg goed vindbaar in Google. Momenteel bezig met Google Ads en dit verloopt boven verwachting. Ik zou Real Gen bij iedereen aanraden.

  5 / 10/ 5

  Mijn website ziet er prachtig uit, de communicatie is fijn met mijn contactpersoon en ik ben veel beter vindbaar sinds deze samenwerking. Ik ben door Real Gen echt geholpen!

  5 / 10/ 5

  Website laten maken door Realgen, erg blij mee

  2 / 10/ 5

  Ik heb ze ingehuurd voor SEO werkzaamheden om hoger in Google te komen. Nu ben ik 1 jaar verder, en mijn rankings zijn gezakt dan voordat ik met ze in zee ging. En dit voor €189,- per maand. De belofte van hun verkoper was om op pagina 1 te komen. Ik twijfel aan haar werkwijze met het maken van doorlinkwebsites naar jouw website. Google is tegenwoordig wel zo slim en heeft dat door om dat niet te belonen. Advies; wil je SEO hulp, kijk dan verder.