Recherchebureau Christ & Partners in Druten

Detectivebureaus

Recherchebureau Christ & Partners

Andere resultaten voor detectivebureaus in de buurt

Extra gegevens

bgg

Toon nummer

Beschrijving

Christ & Partners is specialist op gebied van risk- en security management. Ondernemers, overheidsinstellingen en particulieren staan we met raad en daad terzijde. Wij bieden onze opdrachtgevers totale ondersteuning op dit vlak: we inventariseren, analyseren adviseren en rechercheren. Nieuwe technieken combineren we met ingesleten vaardigheden. Risk- en security management is veel meer dan het schrijven van een rapport of het invullen van een checklist. Het is mensenwerk, en dat doen we met liefde voor het vak.

Ook al is het veiligheidsprobleem nog zo groot, Christ & Partners beschikt over adequate en doeltreffende middelen om de zaken voor u aan te pakken. Binnen onze methodiek maken we onderscheid tussen tactische, technische en forensische middelen. De ervaring leert dat het ene instrument vaak het andere niet uitsluit. Het is dan ook de kunst om vanuit de juiste mix aan maatregelen voor uw maatwerkonderzoek te leveren, waarin uw eisen centraal staan.

DISCRETIE
Risk- en security management is een gevoelige kwestie als het gaat om vertrouwelijkheid en kritische informatie. Vanuit onze professie hebben we daar uiteraard begrip voor en zullen dan ook op een zeer discrete wijze met uw vertrouwelijke zaken om gaan. Uiteraard worden alle persoonlijke en bedrijfsgevoelige gegevens zorgvuldig belicht en conform de eisen van de CBP (Collectieve Bescherming Persoonsgegevens) bewaard en beschermd.

AFTER SERVICE
Christ & Partners biedt u niet alleen voorzorg, maar vooral de nazorg door u bij bepaalde zaken te blijven ondersteunen, waardoor de door u gedane investeringen ook in de toekomst zijn gewaarborgd. Op deze wijze blijft u gegarandeerd van kwalitatief hoogwaardige ondersteuning op alle geïnvesteerde zaken. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat de kwaliteit van de door Christ & Partners geleverde diensten bewaakt en gegarandeerd blijft.

Overige informatie

Doelgroep

  • Bedrijven,
  • Particulieren

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst