Remason Zonwering en Rolluiken in Apeldoorn

Zonweringen

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

10 Reviews

Remason Zonwering en Rolluiken

Andere resultaten voor zonweringen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.6 / 10/ 5

Gemiddelde uit 10 beoordelingen

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Wat een top bedrijf. Goede service en fijne medewerkers. Aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  Een negatieve beoordeling op internet zetten is erg makkelijk. Klanten die volgens hun gelijk hebben maar niet krijgen kunnen dus onterecht een bedrijf makkelijk zwart maken. Hebben ze wel gelijk zal het bedrijf dat erkennen en oplossen. Anders zou het bedrijf niet zo lang al kunnen bestaan. Ik heb in ieder geval een zeer positieve ervaring met Remason en vele andere lees ik. Bedankt voor alles.

  1 / 10/ 5

  Eigenaar Hans Knoop erg respectloos en komen niet eerlijk uit voor de ondeugdelijke rolluiken welke wij 1,5 jaar geleden hebben aangeschaft. Ze zijn goedkoop. Maar daar heb je ook alles mee gezegd. Rijden vervolgens asociaal weg met hun bus!

  1 / 10/ 5

  Naar aanleiding van een eerder gemeld defect aan onze rolluik dat de lamellen niet goed rollen, waarbij de lamellen een klappend geluid maken. Gaf eigenaar van Remason Hans Knoop, als reactie dat dit normaal is. Ik gaf aan dat dit niet bij de rolluiken van mijn buren ( bij een ander bedrijf gekocht ) het geval was en zij de rolluiken al 10 jaar hebben hangen en wij nog maar 2 jaar. Ze hebben er verder niets mee gedaan tot onze grote teleurstelling. Vervolgens moesten ze een zijkant vervangen vanwege oxidatie van het lak, waarbij ik aangaf dat er ook een beschadiging was door het mechanisme. Als reactie kregen we eerst dat het viezigheid was (wat niet het geval was) vervolgens gaf de eigenaar Hans Knoop aan dat het slijtage was. Wat erg vreemd te noemen is na 2 jaar. Ze gingen vervolgens zonder verder in gesprek te gaan de auto in om vervolgens asociaal weg te rijden. Niet te geloven dat dit soort bedrijven op de markt zijn. Ze zijn goedkoop. Maar nu snap ik waarom. Kwaliteit is het niet... Tot mijn verbazing zie ik dat de reviews met 5 sterren bekenden van deze eigenaar zijn. Ik schrijf niet snel een review. Maar een gewaarschuwd mens telt voor 2.

  5 / 10/ 5

  Dit was de derde keer dat wij Remason hebben benaderd. We zijn verhuisd en wilde net als in ons oude huis weer graag rolluiken laten plaatsen. Ook dit keer (net als de vorige 2 keren) is dit weer top geregeld. Alles is super snel en perfect afgehandeld voor een scherpe prijs. Dus een bedrijf wat zeker is aan te bevelen.

  5 / 10/ 5

  Top bedrijf! Goeie service en aardige monteurs

  5 / 10/ 5

  Complete achterzijde van onze woning laten voorzien van rolluiken. Prijzen zeer scherp en zeer goede service. Een van de rolluiken liepen iets aan, waardoor er krasjes ontstonden. Dit wordt momenteel onder garantie vervangen. Ik kan geen betere vinden.

  5 / 10/ 5

  Zeer correct bedrijf. Komen volgens afspraak alles na. We zijn zeer tevreden en komen zeker weer terug voor de andere ramen. Een 10.

  1 / 10/ 5

  Onbeschofte benadering Slechte service Zonnescherm komt elke 2 jaar van de muur naar beneden. Erkennen geen fouten en vergoeden niets. Mensen blijf er weg er zijn genoeg andere bedrijven.

  5 / 10/ 5

  perfect bedrijf