René Visser Nieuwbouw Verbouw en Onderhoud in Naarden

Aannemer

  Nikkelstraat 23/A, 1411AE, Naarden

5.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

René Visser Nieuwbouw Verbouw en Onderhoud

Andere resultaten voor aannemer in de buurt

Beschrijving

Renee Visser Bouw

helder & duidelijk

voor al uw nieuwbouw, verbouw en onderhoud

Overige informatie

Diensten

 • Aanbouw / verbouw,
 • Nieuwbouw,
 • Onderhoud

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Een fijn bedrijf om mee samen te werken en prettige medewerkers en onderaannemers. mijn vrouw en ik zijn erg tevreden hoe onze woning is geworden . Nogmaals bedankt Heren.

  1 / 10/ 5

  Erg slechte kwaliteit, niveau van afwerking laag en het nakomen van afspraken of met nette oplossingen komen is niet mogelijk.

  1 / 10/ 5

  Erg slecht. De kwaliteit is erg laag, niveau van afwerking en het letten op details ook. Daarbij is contact en het nakomen van afspraken moeilijk nochtans bijna onmogelijk.

  4 / 10/ 5

  Ben al 14 jaar klant , naar volle tevredenheid , dus verhaal lijnen die ik hier lees lijken mij heel vreemd . een tevreden klant

  1 / 10/ 5

  Enorm slecht. zeggen welwillend te zijn en te "repareren". Resultaat? Nog veel meer schade dan voorheen! Uitzonderlijk slecht bereikbaar en klantonvriendelijk. echt een afrader! (niet voor niets is hij al meerdere keren failliet gegaan)

  5 / 10/ 5

  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Net wat ze zeggen helder en duidelijk. Je merkt dat hier mensen werken met jaren ervaring die de behoefte van de klant voorop stelt. Ondanks mijn hoge eisen, hebben zij deze overtroffen.