Restaurant La Piccola Italia in Middelburg

Restaurant

Restaurant La Piccola Italia

Foto en Video (14)

Bekijk alles

Beschrijving

Wat in 1983 gestart is als afhaal - bezorg pizzeria, is nu uitgegroeid tot een Italiaans familie restaurant met veel mogelijkheden.

Zo bent u bij ons (natuurlijk) nog steeds van harte welkom voor uw afhaal of bezorg bestelling, maar tevens kunnen wij plaats bieden voor ongeveer 40 personen in ons restaurant.

Graag begroeten wij u dan ook in ons restaurant welke is gevestigd in een schitterend monumentaal pand in het centrum van IJsselstein. Na een kleine verbouwing eind 2006 hebben wij een mooie combinatie kunnen maken van het oude historische pand en de Italiaanse gastvrijheid.Tevens beschikken wij in de zomermaanden over een terras ,gelegen aan de achterzijde van ons pand, waar u kunt genieten van het mooie weer en van onze producten en dienstverlening.

Ons sfeervolle restaurant is gevestigd in een voormalige bakkerij in IJsselstein. Met leuke nisjes en zitjes kunt u genieten van onze specialiteiten. Laat uw gerecht eens begeleiden door een lekkere Italiaanse wijn of indien voorradig een echt Italiaans biertje.

We willen u graag laten zien wat de mogelijkheden zijn. Welke typisch Italiaanse gerechten wij serveren.

En laat u eens verrassen door een (h)eerlijke Italiaanse wijn.

Maar ook van een pittige espresso of een cappuccino met een dikke romige schuimlaag kunt u bij ons komen genieten.

Overige informatie

Keuken

  • Mediterraan,
  • Vis

Sfeerkenmerken

  • Zakelijk

Faciliteiten restaurant

  • Bar

Service

  • Bezorgservice

Beoordelingen

Nog geen reviews geplaatst