Restaurant Satéhuis in Groningen

Restaurant

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

1 Review

Beoordeel dit bedrijf

Restaurant Satéhuis

Beschrijving

Welkom bij het Satéhuis! Het Satehuis is een Indonesisch restaurant, geliefd bij een gevarieerd en trouw publiek. Het interieur ademt een ontspannen, moderne sfeer met oriëntaalse accenten. Een breed publiek, variërend van gezinnen, zakenmensen tot studenten, voelt zich op zijn gemak in de entourage. De gast is getuige van de activiteit in de keuken. Dat geeft een levendige sfeer. Daarbij ruik je de aroma's van marinades, oriëntaalse kruiden en de houtskoolgrill, waar de saté traditioneel op wordt geroosterd. Alle zintuigen genieten mee in het Satéhuis!

Het Satéhuis serveert saté als Indonesische delicatesse. Het wordt gegeten als hartige snack, als bijgerecht maar ook als hoofdgerecht en in veel variëteiten van vlees, vis en groente. Onze uitgebreide kaart biedt voor iedereen wat lekkers en steeds weer zijn er verrassende gerechten om te proberen. Satéhuis werkt alleen met zuivere, dagverse ingrediënten en dit maakt dat kwaliteit kan worden gegarandeerd.
Zoals de naam al aangeeft, is het Satéhuis gespecialiseerd in saté als een lekkere hartige snack tussendoor, als bijgerecht maar ook als hoofdgerecht, met meer variëteit dan u misschien had gedacht. Omdat kwaliteit centraal staat wordt er uitsluitend gewerkt met eersteklas en dagverse producten.

Wanneer u door de deur van het Satéhuis stapt, zult u aangenaam verrast worden door de symfonie van verleidelijke geuren die u tegemoet komen; de veelbelovende lucht van roosterend vlees op de hootskoolgrill, een vleugje geroosterde kokos, het aroma van verschillende kruiden en marinades van het vlees en de heerlijke geur van versgebrande pinda's voor de saté. De smaak van de gerechten zal uw verwachtingen waarmaken!
Ook voor catering op locatie kunt u bij het Satéhuis terecht. Voor groepen vanaf 20 personen verzorgen wij de catering, van eenvoudige hapjes tot zeer complete maaltijden of een exclusief oosters buffet bij particulieren of bedrijven. Er kunnen zowel menu's als in overleg met u bepaalde gerechten worden geserveerd.
Gaat u een avondje naar de film, maak dan gebruik van de MovieMeal-actie! U kunt eerst heerlijk eten voordat u naar de bioscoop gaat! U krijgt:

* Sateschotel met babi of ajam (varken of kip),
* rijst of lontong,
* glaasje fris,
* een saladebar,
* en een bioscoopkaartje.

Overige informatie

Keuken

 • Vegetarisch,
 • Vis

Sfeerkenmerken

 • Exclusief,
 • Oosters

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8 / 10/ 5

Gemiddelde uit 1 beoordelingen

Beoordeel dit bedrijf
Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Beoordeel dit bedrijf

  We komen hier al vele jaren. Altijd lekker. Je kan gaan voor een feestetentje maar ook gerust in je eentje zonder dat je je opgelaten voelt. De aankleding is eenvoudig maar daarom juist low-profile. De bediening is heel goed en vriendelijk. Ook lekker om af te halen. Ze bezorgen ook volgens mij.

  Review viaDTG

Openingstijden

 • Deze week
 • Feestdagen
 • Maandag16:00 - 22:00
 • Dinsdag16:00 - 22:00
 • Woensdag16:00 - 22:00
 • Donderdag16:00 - 22:00
 • Vrijdag12:00 - 22:00
 • Zaterdag12:00 - 22:00
 • Zondag12:00 - 22:00

KvK gegevens

KvK-nummer
56504268
Rechtsvorm
Vennootschap onder firma (Vof.)
Datum oprichting
04-05-1995
Handelsnamen
Satéhuis, Sate-Huis
Producten en diensten
Restaurants
KvK uittreksel en bedrijfsprofiel