RijbewijsExpress in Alkmaar

Autorijscholen

  Florijnstraat 128, 1827GM, Alkmaar

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 321 beoordelingen

321 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

RijbewijsExpress

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor autorijscholen in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.7 / 10/ 5

Gemiddelde uit 321 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Top rijschool, geeft zelfvertrouwen achter het stuur!Dankzij Job kan ik sinds oktober veilig en zelfverzekerd de weg op. Na twee maal niet geslaagd te zijn geweest voor mijn examen en ik onzekerder werd achter het stuur, heb ik de overstap gemaakt naar RijbewijsExpress. In de auto was rust maar ook gezelligheid, kreeg ik goede uitleg en begeleiding en had ik het gevoel dat ik echt fijn les kreeg op maat. In vergelijk met mijn andere ervaring stond ik versteld: zo kan het dus ook! Ik ben erg dankbaar dat ik door Job mijn zelfvertrouwen terug heb mogen krijgen in de auto en voor mijn examen ben geslaagd!

  5 / 10/ 5

  Top rijschool Mijn ervaring, RijbewijsExpress top rijschool heb er met plezier gereden. Job bedankt voor alles👍🏻

  5 / 10/ 5

  Geweldige rijschool Ik wilde graag beginnen met mijn rijlessen alleen kon ik geen juist rijschool vinden aangezien ik best veel last heb van faalangst. Een goede vriendin van mij zat bij RijbewijsExpress en had alleen maar goede verhalen. Plus punt was ook nog dat Job met faalangst berijders om kon gaan. Na veel lessen en vertrouwen die hij mij gaf is het me dan eindelijk gelukt en ben ik in een keer geslaagd! Als iemand een rijinstructeur zoekt die kan omgaan met faalangst of stress en onzekerheden of je wel of niet kan rijden ben je bij Job aan het juiste adres. Hij zorgt ervoor dat je het wel kan!

  5 / 10/ 5

  Beste rijschool in omstrekenWeinig woorden voor deze fantastische rijschool, scherpe prijzen met een scherpe auto 😉

  5 / 10/ 5

  Goede leerzame lessen!Ik begon met lessen toen ik nog best onzeker was. Best stil en in het rijden ook nog helemaal nieuw. Je mag vanaf het begin al veel zelf doen en er zelf gaan achter komen wat je allemaal kan en zelfvertrouwen opbouwen in het rijden. Als je eenmaal de auto goed onder controle krijgt komen de anderen regeltjes. Het kijken bijvoorbeeld, ik vond dit best lastig, het wordt steeds aangegeven wanneer je het niet doet. Gelukkig zit het er nu wel goed in en lukt het me. Ik was misschien af en toe te eigenwijs.

  De instucteur, job, is een aardige man. Hij durft alles te zeggen en kan goed inschatten hoe iemand is en hoe die zich voelt. Wil je een stillere les? Dan kan dat. Wil je veel kletsen en ouwehoeren, dan kan dat zeker ook.

  Ik heb elke les als prettig ervaren en ben nu ook erg blij dat ik geslaagd ben!

  Ik vond het fijn dat ik veel mijn eigen gang kon gaan en zelf uit mocht vogelen hoe ik wil rijden. Uiteindelijk moet je natuurlijk wel veilig rijden maar dat komt wel goed.

  Ik raad het dus zeker aan! Goede lessen met een instructeur die ook goed les kan geven. En gezellige lessen met een instructeur die met iedereen een snel babbeltje kan maken.

  Ook vind ik het een fijne lesauto. Seat Leon FR. Een lekker snel autootje waar je snel mee kan wegtrekken.

  Heel erg bedankt!

  Ik ga genieten van mijn rijbewijs.

  Ik raad deze rijschool ook zeker bij anderen nog aan!

  Groetjes,
  Stephan

  5 / 10/ 5

  Bij deze geduldige en vriendelijke rijinstructeur heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. supersociaal, duidelijke en logische afspraken. Snel contact. Ik heb heb zelfvertrouwen gevonden om echt mijn rijbewijs te halen. Hij is goedkoop en goed. De lesauto is ook luxe. Kortom echt de moeite waard

  5 / 10/ 5

  Bij deze geduldige en vriendelijke rijinstructeur heb ik in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. supersociaal, duidelijke en logische afspraken. Snel contact. Ik heb heb zelfvertrouwen gevonden om echt mijn rijbewijs te halen. Hij is goedkoop en goed. De lesauto is ook luxe. Kortom echt de moeite waard

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenna bij een andere rijschool te zijn begonnen, waar resultaat uitbleef, geen flexibel schema mogelijk was, ben ik bij Job terecht gekomen! In een woord geweldig! Had ik deze rijschool maar eerder ontdekt! Ideaal om samen een schema op te zetten die rekening hield met mijn werk, dus ook savonds rijden, en goede communicatie. Job zag gelijk mijn zwakke punten, is heel geduldig en heeft alle tijd voor mij genomen tijdens de lessen. Echt rijden en niet alleen maar andere leerling terugbrengen en naar nieuwe leerling rijden. Dit heeft er voor gezorgd dat ik nu in een keer ben geslaagd voor mijn examen!!! Job is echt een aanrader en perfect! Nogmaals dank je wel Job! Ga zo door!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: na bij een andere rijschool te zijn begonnen, waar resultaat uitbleef, geen flexibel schema mogelijk was, ben ik bij Job terecht gekomen! In een woord geweldig! Had ik deze rijschool maar eerder ontdekt! Ideaal om samen een schema op te zetten die rekening hield met mijn werk, dus ook savonds rijden, en goede communicatie. Job zag gelijk mijn zwakke punten, is heel geduldig en heeft alle tijd voor mij genomen tijdens de lessen. Echt rijden en niet alleen maar andere leerling terugbrengen en naar nieuwe leerling rijden.
  Dit heeft er voor gezorgd dat ik nu in een keer ben geslaagd voor mijn examen!!! Job is echt een aanrader en perfect! Nogmaals dank je wel Job! Ga zo door!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenBeste rij instructeur die ik had kunnen wensen, oprecht. Hele ontspannen sfeer en rustig, duidelijke uitleg met genoeg humor en lol. Erg streng vergeleken examinatoren, maar dat zorgt wel voor een grote kans op slagen. Had geen enkel andere instructeur gewild.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Beste rij instructeur die ik had kunnen wensen, oprecht. Hele ontspannen sfeer en rustig, duidelijke uitleg met genoeg humor en lol. Erg streng vergeleken examinatoren, maar dat zorgt wel voor een grote kans op slagen. Had geen enkel andere instructeur gewild.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenNa 32 lessen in 1 keer geslaagd, beste rijinstructeur die je kan hebben, helpt je met op je gemak stellen en legt alles duidelijk uit, heel soepel in welke tijden je kan rijden.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Na 32 lessen in 1 keer geslaagd, beste rijinstructeur die je kan hebben, helpt je met op je gemak stellen en legt alles duidelijk uit, heel soepel in welke tijden je kan rijden.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenVanaf de eerste keer dat je bij Job in de auto zit stelt hij je meteen gerust met een rustig praatje en zijn leuke humor. Lessen inplannen ging altijd super relaxed; als ik eens een keer niet kon dan stuurde ik een appje en meestal stond er meteen een volgende datum en tijd voor me klaar. Vanaf het begin een super goede ervaring met Job gehad, altijd goed oplettend en stampend met dingen die je uiteindelijk automatisch gaat doen, en leuk op de momenten dat het kan. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik hartstikke blij was met mijn rijschool en rijinstructeur. In één keer mijn rijbewijs gehaald, maar als je met zo'n topgozer als Job zit dan is dat wel een gegeven.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Vanaf de eerste keer dat je bij Job in de auto zit stelt hij je meteen gerust met een rustig praatje en zijn leuke humor.
  Lessen inplannen ging altijd super relaxed; als ik eens een keer niet kon dan stuurde ik een appje en meestal stond er meteen een volgende datum en tijd voor me klaar. Vanaf het begin een super goede ervaring met Job gehad, altijd goed oplettend en stampend met dingen die je uiteindelijk automatisch gaat doen, en leuk op de momenten dat het kan.

  Ik kan niks anders zeggen dan dat ik hartstikke blij was met mijn rijschool en rijinstructeur. In één keer mijn rijbewijs gehaald, maar als je met zo'n topgozer als Job zit dan is dat wel een gegeven.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenEen prachtig bedrijf, Job is een zelfstandig ondernemer die weet wat hij doet, prachtig werk en een heel geduldige man die weet hoe hij les moet geven aan mensen van alle leeftijden, daarnaast een hele sociale gozer die ook heel goed met je kan praten over dingen die je eventueel dwarszitten, de perfecte rij instructeur met een perfect vermogen om je tot een rijbewijs te krijgen :). Heel erg bedankt voor alle superfijne lessen Job!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Een prachtig bedrijf, Job is een zelfstandig ondernemer die weet wat hij doet, prachtig werk en een heel geduldige man die weet hoe hij les moet geven aan mensen van alle leeftijden, daarnaast een hele sociale gozer die ook heel goed met je kan praten over dingen die je eventueel dwarszitten, de perfecte rij instructeur met een perfect vermogen om je tot een rijbewijs te krijgen :). Heel erg bedankt voor alle superfijne lessen Job!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenIn één keer geslaagd! Wat kan ik zeggen; eindeloos geduld en lekker duidelijk! Er word gestrooid met grappen, wijze lessen en om de zoveel tijd komt er een whiteboard tevoorschijn om situaties te verduidelijken. De lessen leken altijd te kort te zijn maar dat heb je wanneer je met plezier aan het lessen bent! Kan niet wachten om in Frankrijk met zijn drieën route national te beslechten. Bedankt Job!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In één keer geslaagd! Wat kan ik zeggen; eindeloos geduld en lekker duidelijk! Er word gestrooid met grappen, wijze lessen en om de zoveel tijd komt er een whiteboard tevoorschijn om situaties te verduidelijken. De lessen leken altijd te kort te zijn maar dat heb je wanneer je met plezier aan het lessen bent! Kan niet wachten om in Frankrijk met zijn drieën route national te beslechten. Bedankt Job!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenEerst zat ik bij een andere rijschool, maar bij Rijbewijsexpress heb ik veel meer geleerd. Was altijd gezellig in de auto, eerlijk, en denkt met heel veel mee. Hartstikke bedankt Job!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Eerst zat ik bij een andere rijschool, maar bij Rijbewijsexpress heb ik veel meer geleerd. Was altijd gezellig in de auto, eerlijk, en denkt met heel veel mee. Hartstikke bedankt Job!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldJob is een sympatieke en geduldige instructeur. Hij zegt waar het op staat en heeft altijd het beste met je voor. Hij is in voor een grapje en ik ben altijd met een positieve sfeer in zijn auto gestapt om te lessen. Ik zou Job zeker aanraden om bij te lessen. Bovendien ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Job is een sympatieke en geduldige instructeur. Hij zegt waar het op staat en heeft altijd het beste met je voor. Hij is in voor een grapje en ik ben altijd met een positieve sfeer in zijn auto gestapt om te lessen. Ik zou Job zeker aanraden om bij te lessen. Bovendien ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenIn één woord: geweldig! Job is in staat geweest om mij, ondanks mijn mega faalangst, klaar te stomen om in één keer te kunnen slagen. De beste keus dus!! Thnx Job

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In één woord: geweldig!
  Job is in staat geweest om mij, ondanks mijn mega faalangst, klaar te stomen om in één keer te kunnen slagen.
  De beste keus dus!!
  Thnx Job
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldIk vond het heel erg prettig om te rijden bij dit bedrijf, omdat de rijinstructeur erg aardig en rustig communiceerde. Hij gaf tips zowel complimentjes.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik vond het heel erg prettig om te rijden bij dit bedrijf, omdat de rijinstructeur erg aardig en rustig communiceerde. Hij gaf tips zowel complimentjes.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenUitstekend

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Uitstekend
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenHet is fantastisch om bij Job te leren autorijden! Hij stelt je vanaf moment één gelijk op je gemak en neemt echt de tijd voor jou als leerling. Hij legt alles goed uit en heeft het beste met je voor. Naast een goede rij-instructeur is hij bovendien ook enorm gezellig. Ik zal hem gaan missen & beveel hem dan ook zeker aan!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Het is fantastisch om bij Job te leren autorijden! Hij stelt je vanaf moment één gelijk op je gemak en neemt echt de tijd voor jou als leerling. Hij legt alles goed uit en heeft het beste met je voor. Naast een goede rij-instructeur is hij bovendien ook enorm gezellig. Ik zal hem gaan missen & beveel hem dan ook zeker aan!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenHele fijne rustige rijlessen. Met vooral oog voor het positieve! Ik heb genoten van de rijlessen!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Hele fijne rustige rijlessen. Met vooral oog voor het positieve! Ik heb genoten van de rijlessen!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenGezellig en goeie uitleg

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Gezellig en goeie uitleg
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenSupertijd gehad! Veel plezier gehad en de fijne humor en goede lessen heeft me geholpen met me examen!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Supertijd gehad!
  Veel plezier gehad en de fijne humor en goede lessen heeft me geholpen met me examen!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenEen zeer bekwame instructeur en ook nog eens gezellig! Na 20 lessen in 1x geslaagd. Job neemt de tijd voor je en geeft goede feedback. Deze rijschool is dan ook het aanbevelen waard! Bedankt RijbewijsExpress !!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Een zeer bekwame instructeur en ook nog eens gezellig! Na 20 lessen in 1x geslaagd. Job neemt de tijd voor je en geeft goede feedback. Deze rijschool is dan ook het aanbevelen waard! Bedankt RijbewijsExpress !!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldJob is een geweldige gozer, die altijd vrolijk is en die met geduld je begeleidt tijdens het rijden. Je mag snel al veel zelf doen. Dat betekent dat je al snel in het diepe terrecht komt, maar Job zal je helpen er doorheen te komen en daardoor leer je goed zelfstandig rijden. Heb vertrouwen in jezelf en Job zal je goed begeleiden om een zelfstandig bestuurder te worden. Dank je wel Job!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Job is een geweldige gozer, die altijd vrolijk is en die met geduld je begeleidt tijdens het rijden. Je mag snel al veel zelf doen. Dat betekent dat je al snel in het diepe terrecht komt, maar Job zal je helpen er doorheen te komen en daardoor leer je goed zelfstandig rijden. Heb vertrouwen in jezelf en Job zal je goed begeleiden om een zelfstandig bestuurder te worden.
  Dank je wel Job!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldIk ben bij Job terecht gekomen nadat ik rond mijn 18e drie keer gezakt was voor mijn rijbewijs. Job gaf mij bij de eerste les al het vertrouwen dat het wel in me zit en dat we het er samen uit konden halen. Hij heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven en had geduld met mij. Dankzij Job heb ik nu mijn rijbewijs wèl gehaald en zit ik zeker achter het stuur

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ik ben bij Job terecht gekomen nadat ik rond mijn 18e drie keer gezakt was voor mijn rijbewijs. Job gaf mij bij de eerste les al het vertrouwen dat het wel in me zit en dat we het er samen uit konden halen. Hij heeft me veel meer zelfvertrouwen gegeven en had geduld met mij. Dankzij Job heb ik nu mijn rijbewijs wèl gehaald en zit ik zeker achter het stuur
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenHele fijne rijervaring. Met goede uitleg en een leuke tijd. Ik ga job missen !!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Hele fijne rijervaring. Met goede uitleg en een leuke tijd. Ik ga job missen !!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldHele goede instructeur die je erg op je gemak stelt. En je de dingen goed aanleert zoals het moet. Maar tegelijk zorgt hij er ook voor dat je plezier tijdens het rijden krijgt!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Hele goede instructeur die je erg op je gemak stelt. En je de dingen goed aanleert zoals het moet. Maar tegelijk zorgt hij er ook voor dat je plezier tijdens het rijden krijgt!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldErg leuk en veel geleerd. Fijne begeleider.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Erg leuk en veel geleerd. Fijne begeleider.
  Aanbeveling: ja