Rijschool Wildenberg in Eindhoven

Autorijscholen

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2007 beoordelingen

2007 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Rijschool Wildenberg

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Beschrijving

Rijschool van den Wildenberg is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat als rijschool voor Eindhoven, Veldhoven en omgeving. Inmiddels zijn duizenden leerlingen met succes opgeleid door onze gediplomeerde, zowel mannelijke als vrouwelijke, instructeurs. Zij staan overdag, 's avonds en op zaterdag voor je klaar.

Overige informatie

Diensten

 • Spoedopleiding,
 • Theorieles

Parkeren en bereikbaarheid

 • Parkeren op straat Bij de ingang

Betalingsmogelijkheden

 • Contant

 • Pin

 • Factuur

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 2007 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  goede instructeurs en alles vlot geregeldErg goede instructeurs die gezellig zijn en weten hoe ze je goed kunnen leren rijden.

  5 / 10/ 5

  GoedGezellig tijdens t lessen, maar dat ook heel leerzaam! Bedankt René!!

  5 / 10/ 5

  Rust, persoonlijke interesse en duidelijk! Op zeer korte termijn kon ik nog op voor mijn E examen. Samen gekeken naar mogelijkheden om toch 6 uur rijervaring te hebben. Vandaag in 1x geslaagd, mede door de leerzame en rustige lessen van Mart van Gerven. Rust, persoonlijke interesse en duidelijkheid maakte dat ik me snel op mijn gemak voelde! Bedankt Mart!

  4.5 / 10/ 5

  Ik ben erg fijn geholpenDe lessen verliepen altijd zonder problemen en het pakket was erg fijn

  5 / 10/ 5

  erg tevredenIk ben heel erg tevreden met Wildenberg, ik heb het altijd naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen en ik heb heel veel geleerd.

  4 / 10/ 5

  Veel ruimte voor persoonlijke aandacht.Ik vond het fijn dat de lessen echt op mij en mijn vorderingen werden afgestemd. Ook ben ik in een keer geslaagd dus ik ben zeer tevreden met het resultaat van de lessen.

  5 / 10/ 5

  Een zeer fijne instructeur die mij snel op niveau heeft gebracht.Ik ben dankbaar voor de persoonlijke hulp op en buiten de weg. De kalmte van Damigos (instructeur) heeft mij snel op examen niveau gebracht. En zo kon in in 1 keer slagen. Hij had alle vertrouwen dat ik het zou halen.

  Het contact over en weer naar de rijschool gaat erg snel en persoonlijk.
  Verder test de rijschool goed of he er echt klaar voor bent zodat je meteen kan slagen :D

  4 / 10/ 5

  Goede kwaliteir rijschoolVriendelijke medewerkers met veel kennis, wel een wachtlijst maar is het waard.

  5 / 10/ 5

  Prettig, leerzaam en effectiefPrettige instructeur, duidelijke uitleg en verder goed georganiseerd.

  5 / 10/ 5

  Supergoed bevallen!Op zeer korte termijn kon voor mijzelf en mijn vrouw nog worden geregeld dat we op E examen konden inclusief een lespakket. Vandaag in 1x geslaagd, mede door de leerzame en relaxte lessen van Mart van Gerven. Thanx Mart!!

  5 / 10/ 5

  Superfijne rijschool!!Ik heb gelest bij René en hij had heel veel geduld en tips! Superfijne instructeur en ik voelde me goed ondersteund:)

  4 / 10/ 5

  GoedGoede leuke instructeur

  5 / 10/ 5

  Erg goedZeer deskundig goede uitleg en praktijkles.

  5 / 10/ 5

  Super rijschool!Ik heb het super naar mijn zin gehad bij Wildenberg. Fijne instructeur en altijd een goede sfeer in de auto. Ze werken echt aan de dingen die jij persoonlijk nodig hebt.
  Fijne tijd gehad!

  5 / 10/ 5

  Perfect en goed geregeldFijne rijschool met een goed geregeld systeem

  5 / 10/ 5

  GeweldingGoede duidelijke lessen gegeven... vooral nick een fijne man die mij meer heeft geleerd!
  Super bedankt

  5 / 10/ 5

  Goede instructies Geen onnodige lessen gehad, aandacht voor wat leerling nodig heeft.

  5 / 10/ 5

  Fijn, alles goed geregeldGoede communicatie, fijne instructeur en alles was altijd goed geregeld.

  5 / 10/ 5

  Goede reischool Voor het behalen van mijn BE rijbewijs bij deze rijschool uitgekomen. Instructeur Mart heeft mij uitstekend begeleid. Erg tevreden over manier van lesgeven en voorbereiding op examen.

  5 / 10/ 5

  FantastischFantastisch geregeld en vooral door Bert echt een top instructeur

  4 / 10/ 5

  Behulpzaam en persoonlijkDe rijschool helpt je goed de weg op.
  En dankzij de persoonlijke begleiding leer je fijner

  4.5 / 10/ 5

  Een zeer fijne en klantgerichte rijschoolFijne rijlessen gehad van een zeer goede rijinstructeur. Voelde me altijd op mijn gemak en keek uit naar mijn autorijlessen.

  5 / 10/ 5

  Very satisfied with the teaching method I have had my driving experience with Rene van Antwerpen and I must say that I am very satisfied with his teaching skill. He explained very clearly and always made drawings so the situations could be better understood. He was also patient and made sure that I could pass my exam. He always sent at least once a week an elaborated report of my progress and points of attention. He amazingly made time for me to do the lessons on the weekend since I was only available on the weekends. In the end, I could pass my practical exam in one attempt. The driving school itself is always reachable and they communicate well if there are changes. Again, my review is mostly based on my one-to-one experience with this instructor.

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschool, goede begeleidingIk heb al mijn rijlessen gelest bij deze rijschool met altijd fijne ervaringen. Ik heb gelest bij Leon, maar ook ooit bij andere instructeurs. Ik vind dat ik altijd de juiste feedback en begeleiding heb gekregen. Ook was het altijd erg gezellig in de auto. Ik voelde mij op mijn gemak en had plezier in het autorijden. Ik ben nu geslaagd, dus heb ik mijn rijbewijs en ben ik er klaar voor om alles wat ik met lessen heb geleerd zelf toe te passen in de auto en in het verkeer. Ik voel mij door de autorijlessen zelfverzekerd. Ook is de communicatie fijn, er wordt altijd rekening gehouden met bijvoorbeeld een bijbaantje, hobby’s, sport etc. Dat was altijd erg prettig.
  Ik ben iedereen erg dankbaar voor de leuke tijd die ik bij deze rijschool heb gehad!

  4.5 / 10/ 5

  Erg goed!Rijinstructeurs zijn professioneel en zijn flexibel met inplannen van lessen. Ook de kwaliteit van de lessen was goed!

  4 / 10/ 5

  Fijne rijschool, veel mogelijkheden Het is een fijne rijschool, er is veel mogelijk. Was even gefrustreerd wegens dat mijn examen ver naar achter werd gezet dankzij dat ik toen der tijd corona had. Maar gerelativeerd en ze hebben me goed geholpen. Goede rij-instructeur Mart

  5 / 10/ 5

  TOTALLY AWESOME!I have a really good experience with Rijschool Wildenberg. They are professional, kind, whatever questions you have to ask about, they will reply it so fast, they are also patient with me (as a foreigner in here who can't fluently speak Dutch), especially my driving instructor Peter Venema who always makes jokes so i had many fun lessons during the course and also he reminds me to trust & being myself that made me passed the practical driving exam yesterday!! Thankyou Peter and Wildenberg! Veel success!

  5 / 10/ 5

  LeerzaamMart was mijn instructeur, gezellig,gaf duidelijke instructies, leuke ritjes,lette goed op waar je aan moest werken. En Geslaagd !!!!

  5 / 10/ 5

  Top rijschool, kundige lessen en persoonlijke benadering!Afgelopen maanden met veel plezier rijlessen gehad bij Wildenberg. Zowel Nitya, Ruud als Mart weten hun ervaring goed over te brengen, hebben oog voor veiligheid maar ook veel humor tijdens de lessen.

  En de dames van de planning zijn ook erg behulpzaam en meedenkend. Complimenten voor het gehele team, zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Top rijschool! Zeer vriendelijk en goede instructeurs Onlangs heb ik mijn motorrijbewijs (A) gehaald door rijschool Wildenberg. Ik ben zeer tevreden over de lessen die ze mij gegeven hebben en hierdoor ook in een keer geslaagd. Verder zijn alle medewerkers even vriendelijk. Dus zeker een aanrader!

  5 / 10/ 5

  Top!De instructeurs geven je een duidelijke uitleg! 1e keer geslaagd voor scooter rijbewijs.

  5 / 10/ 5

  UitstekendInhoudelijk goed, geduldig en altijd gezellig. Na een slecht ervaren start met een andere rijschool, is het met Rijschool Wildenberg gelukkig en goed geëindigd.

  5 / 10/ 5

  Dik tevreden in 1 keer mijn aanhanger rijbewijs gehaald !Goede heldere rustige uitleg door de instructeur en een fijne begeleiding van begin tot eind.

  5 / 10/ 5

  Enorm fijne rijschool waar echt de tijd voor je wordt genomen!Een super goede rijschool met lessen van kwaliteit. De instructeurs nemen de tijd voor je en willen echt het beste voor de klant. Ik heb op een hele fijne en goede manier mijn examen in 1 keer gehaald.

  5 / 10/ 5

  Betrouwbare, eerlijke en zeer vriendelijke mensenIn Corona tijd lessen, ook nog eens met veel privé problemen en een lijf dat niet meewerkt.

  Veertig jaar oud met al mijn eigenwijsheid

  En toch was daar elke weer weer Willem of Sandra om mij met volle vertrouwen in hun auto te laten rijden. Ik was angstig in de auto, binnen 2 lessen was de angst weg, en kon ik net als ieder ander mij gaan concentreren op het rijden op zich.

  Soms met vallen en opstaan maar altijd met de helpende hand van beide les instructeurs.

  Hun vertrouwen in mij als leerling en als mens hebben mij ervan overtuigd dat ik ook op mijn veertigste, in een lastig jaar, toch mijn rijbewijs kon halen. Waarvoor alle dank richting de rijschool

  4 / 10/ 5

  Helemaal topHeb me altijd op m’n gemak gevoeld in de auto en nooit het idee gehad dat er iets mis kon gaan.

  4 / 10/ 5

  PlezierigFijne instructeurs met veel geduld, creëert een gezellige en veilige omgeving in de auto.

  5 / 10/ 5

  Geweldig Top plek om je lessen te volgen. plus je krijgt besten rijinstructeur’s, die je alles tot de puntjes uit legen. Bij de wildenberg moet je zijn voor je rijbewijs nogmaals het is een top plek!

  5 / 10/ 5

  Excellent guidance and a pleasant environmentRecently I took motorcycle lessons at Wildenberg. The waiting time was long to get in the school due to a lot of people wanting to go with Wildenberg, but at the end this waiting time was all worth! If anyone is looking for school to start driving lessons - Wildenberg is the place! Excellent guidance from A to Z!

  4.5 / 10/ 5

  Fijne eerlijke en deskundige rijschoolIk heb hier mijn motor rijbewijs gehaald. Ze zijn erg eerlijk en proberen je absoluut geen lessen aan te smeren. De instructeurs zijn zeer deskundig en kunnen je vakkundig helpen met het beheersen van de motor. Het enige verbeterpunt is dat ze iets punctueler mogen zijn met de start- en eindtijden van lessen.

  5 / 10/ 5

  Goede persoonlijke begeleidingMotor rijlessen gevolgd bij Wildenberg. Was erg blij met de ervaring bij de rij instructeur en de goede begeleiding.

  5 / 10/ 5

  Oprecht en zo snel mogelijk geholpen en snel geslaagd doordat mijn instructrice zich zwaar inzette.Ik was de eerste keer gezakt, mijn instructrice zette zich zo in voor mij zodat ik heel snel weer op mocht. Zeer flexibel was ze en heeft mij altijd geholpen zoveel als ze kon. Geen enkel probleem gehad en werd goed geholpen.
  Als iemand les krijgt van Daniëlle mag je blij zijn want ze is een van de beste.

  5 / 10/ 5

  Heel goed Ik had les bij Kees,

  Zeer leuke en aardige man, altijd alles netjes geregeld dus bedankt daarvoor

  4.5 / 10/ 5

  fijne leraar met goeie leermethodes2de keer met mart mijn rijbewijs gehaald. Eerst auto en nu aanhanger.
  Ik beveel hem graag aan aan andere en zou ook graag mijn motor bij hem willen gaan doen in de toekomst

  5 / 10/ 5

  Super fijne ervaring, eerste keer geslaagd voor BE rijbewijsSuper fijne ervaring, eerste keer geslaagd voor BE rijbewijs. Dankjewel Mart!

  5 / 10/ 5

  leukleuke en professionele rijschool.

  4.5 / 10/ 5

  Ontzettend fijne rijschool! Mijn instructeur Nick heeft mij heel erg geholpen met mijn rijangst. Hij is altijd heel erg geduldig geweest en vond het nooit erg om iets meerdere keren uit te leggen. Ook was het altijd super gezellig. Bedankt!

  5 / 10/ 5

  gewoon geslaagd!Het was een enorme stap voor me om rijlessen te gaan nemen. Sandra en haar collega's hebben me uitstekend begeleid en uiteindelijk heb ik zowel theorie als praktijk in één keer gehaald door de goede lessen. Er zit een goede opbouw in en alles gaat in makkelijk overleg.

  4 / 10/ 5

  uitstekendRijschool Wildenberg was prettig in de planning. Regelde ook voor de datum van de rijtest.
  De rijlessen waren goed gepland en de instructeur (dhr Venema) was erg prettig in de omgang. Hij slaagde erin mij van zinvolle aanbevelingen te voorzien om mijn rijtest met goed gevolg te kunnen voltooien. En dat is gelukt.

  5 / 10/ 5

  Een goed lessenplan met goede instructeurDuidelijk lessenplan, de instructeurs zijn goed en duidelijke communicatie