Rio Carnaval Lunchroom in Arnhem

Lunchroom

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

4 Reviews

Rio Carnaval Lunchroom

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

4 / 10/ 5

Gemiddelde uit 4 beoordelingen

Alle beoordelingen

  1 / 10/ 5

  Wij hadden zondag avond gereserveerd om zes uur en wat denk je komen we daar is er helemaal niet gereserveerd we mochten wel gaan zitten maar ze was helemaal alleen en je kon niet bestellen wat wij op internet hadden gezien het is inderdaad eerder een cafetaria dan wat anders zo ziet het er ook uit en mijn man kreeg niet wat hij besteld had en volgens ons kwam het uit de magnetron die hebben we vaak gehoord en zo proefde het ook dus ik zou het niemand aanraden het is zonder van je geld heb ik wel ergens anders beter voor gegeten

  1 / 10/ 5

  Geen restaurant maar een cafetaria! Meer dan de helft van de kaart hebben ze niet! Geen cola light, staat wel op de kaart. Keuze van t eten maakt de kokkin zelf. Deze gaat tussen de gerechten door buiten voor de zaak staan roken. 2 personen hebben t voorgerecht al op als de 3 persoon het voorgerecht krijgt. Kortom: voor ons nooit meer, zonde van t geld!!!!!

  1 / 10/ 5

  Gereserveerd op zondag 12 uur, maar er was niemand aanwezig. Lunchroom zou om 11 uur open gaan. Komen afspraken niet na !

  5 / 10/ 5

  Sfeervol en gezellig