Rioolprobleem Kwijt in Helmond

Installatiebedrijf

  Wesselmanlaan 35, 5707HB, Helmond

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 422 beoordelingen

422 Reviews

Rioolprobleem Kwijt

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

8.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 422 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Riool Service Budel was snel ter plaatse (binnen 12 uur) om de leidingen weer vrij te maken. Na oplossen van het probleem ook advies ter preventie. Aanrader!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Snel efficiënt met verstand van zaken het probleem goed opgelost. Netjes de gemaakte afspraken zelfs eerder nagekomen. top.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Dave maakt betrouwbare indruk, vakbekwaam, gaat gericht te werk. Beschikt over de juiste middelen en apparatuur.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: De beste man van RSB heb ik telefonisch gecontact. Ik legde uit wat het probleem is. Hij zegt aan de telefoon wacht maar ik weet al wat het probleem is. Ik vroeg hem of ik daar zelf wat in kon betekenen om misschien wel zelf het probleem op te lossen. Hij vroeg nee wacht maar kom er straks aan. Een maal aangekomen zegt hij dat het waarschijnlijk een ophoping is van wc papier en dat je dat makkelijk op kan lossen met een ploeper en het openzetten van alle waterkranen. Ik vind dat niet netjes want nu kan ik 100 euro betalen en hij had mij ook telefonisch vooruit kunnen helpen. En dan had mij dat kosten bespaard. bedoel maar te zeggen het voelt als een soort oplichting

  5 / 10/ 5

  Ervaring: snel aanwezig, goede ontstoppingsunit , helemaal tevreden, keurige monteurs

  5 / 10/ 5

  Ervaring: verstopping gootsteen prima in orde, loop weer goed.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goed en netjes opgelost. Alles netjes achtergelaten.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snel, adequaat, vakkundig. Probleem opgelost plus goede info gegeven. Dave van der Wijk is een goede vakman.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle service.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Nogmaals een pluimpje voor Riool Onderhoud Limburg. Dave van der Wijk heeft met behulp van de zuiger de verstopping snel en vakkundig opgelost..

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: SNEl EN VAKKUNDIG GEHOLPEN DOORDOOR DAVE VAN RIOOLONDERHOUD LIMBURG.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Dave heeft me snel en vakkundig geholpen. Binnen half uur was mijn vreselijke verstopping verholpen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: VAKKUNDIG GEHOLPEN DOORDOOR DAVE VAN RIOOLONDERHOUD LIMBURG.EN EEN GOEDE DUIDELIJKE UITLEG EN ADVIES WAT BETREFT RIOOL AFVOER.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goed geholpen. Prettig in contact. Goede uitleg en advies.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Om 9 uur gebeld en binnen een uur gekomen met een goed uitgeruste bus. Na het opgraven van het inspectieputje aan de straat het riool (ca 25 m) gereinigd en weer keurig afgewerkt.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Vriendelijke mannen. Was superblij omdat ze bij alles wat ze deden uitlegden hoe en wat. Tips gaven om zaken te verkomen. Ben gewoon ECHT tevreden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Erg prijzig, wel goede service

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima uitvoering van de werkzaamheden en tevens advies gegeven voor de toekomst.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer goed geholpen. Monteur gaf goed advies en reparatie naar 100% tevredenheid uitgevoerd. einden werkzaamheden werden ook restafval stukken door monteur meegenomen. dus van begin tot eind was top.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Extreem duur

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Extreem duur

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ook in het weekend een snelle hulp van Willem Langewouters van Riwelda rioleringswerken. Hij deed er alles aan om mijn probleem met de riolering te verhelpen en dat is dus gelukt! Ik ga hem zeker inschakelen als ik weer een probleem heb.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Hardnekkige ontstopping kundig verholpen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer snelle en vriendelijke afhandeling

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Leuke jongens, probleem correct en snel verholpen. Goeie communicatie. Zal ze zeker bellen als ik weer zoiets heb👍🏼

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Perfecte, nette en snelle service. Betrouwbaar.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: bij een vermeende rioolontstopping op zaterdag gebeld met Rioolservice010. Meneer L ws zeer vriendelijk aan de telefoon en is gelijk onze kant op gereden.. Achteraf kon het probleem niet worden verholpen door een verkeerde diagnose... Meneer gebeld en samen tot een mooie oplossing gekomen voor de kosten. We hebben het allemaal weleens een keer bij het verkeerde eind maar de keurige service van het op tijd komen en keurig te woord worden gestaan en de goede oplossing voor de kosten maakt dat ik niet zou schomen deze meneer nog eens te bellen..

  5 / 10/ 5

  Ervaring: snelle en goede service

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Leon Bonkestoter heft mij na het invullen van mijn verzoek tijdens het weekend telefonisch benadert om een eerste indruk te krijgen van de problematiek. Daarbij was het nog niet de noodzaak om het probleem in het weekend op te lossen. De maandag heeft hij na analyse vakkundig en zonder enig overlast de verstopping verholpen en vermeld waardoor de verstopping is veroorzaakt. Tevens heft hij met een camera kunnen laten zien dat de leiding geheel is gereinigd waarbij hij heeft aangegeven waar in het rioleringsstelsel het probleem zich voordeed en wat de oorzaak hiervan was. zeer tevreden.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Kwamen snel ter plaatsen (volgende dag, want ik had geen haast) ik had een verstopping van de wasmachine afvoer. Blijkbaar speelde het probleem zich 7,5 meter diep af, dus ik had het zelf niet kunnen fixen. De vakman gelukkig wel, stond vrij snel weer buiten. Prima service!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Nette vaklui, goede uitleg van het probleem was en hebben verschillende oplossingen aangeboden zodat we zelf de best passende voor ons konden kiezen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Snel en vakkundig.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: We zijn super goed geholpen. Het was zaterdagmiddag, maar dat was geen probleem. Goed werk geleverd.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle en goede afhandeling van het probleem

  5 / 10/ 5

  Ervaring: De loodgieter verscheen ruim op tijd op de afspraak. Het probleem werd binnen een kwartier opgelost. Duidelijke uitleg en advies ontvangen. Een echte vakman.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: goede communicatie en goed afspraken. Komen met verschillende oplossingen-adviezen. Alles goed gerepareerd en gecontroleerd. Ik had twee lekkage bij regenpijpen.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Prima!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Ben zeer tevreden over de vakman👍🏻👍🏻👍🏻

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Makkelijk te bereiken. Kwam in de avond. Was heel behulpzaam. Vriendelijk. Was binnen een uur klaar met onze erg erg verstopte afvoer. Onze complimenten. Beveel iedereen aan.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Makkelijk te bereiken. Kwam in de avond. Was heel behulpzaam. Vriendelijk. Was binnen een uur klaar met onze erg erg verstopte afvoer. Onze complimenten. Beveel iedereen aan.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Snel geholpen en in één keer van het probleem af.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle en perfecte service.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle, professionele en vriendelijke service!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima geholpen. Monteur had heel snel door waar de verstopping zat en handelde dienovereenkomstig.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: De vakman stond mij vriendelijk en duidelijk te woord toen ik belde over onze verstopte douche-afvoer. Hij communiceerde helder over de extra weekend-kosten en kwam redelijk snel ter plaatse. Het probleem werd voortvarend aangepakt en verholpen. Al met al een prettige ervaring bij een onprettig probleem.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeeeeer snelle service. 13.15 u gebeld 14.15u aanwezig op Zondag. Zeer kundig, goed advies en heel netjes gewerkt.Binnen 20 min probleem opgelost. Ik zal Dave bij iedereen aanbevelen. Klasse!!!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Onze douchegoot was volledig verstopt. Het water liep maar niet weg. Op ZONDAGmorgen om 9:30 gebeld, om 10:15 stond ie voor de deur. Binnen een kwartier was de ontstopping opgelost. Wat een super service!!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Wij zijn snel en perfect geholpen door Ruben van rioolservice Budel, alles werkt weer zoals het hoort en we hebben ook nog goed advies gekregen voor het voorkomen van verstoppingen in de toekomst! Zeer tevreden klant.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Snel en vakkundig geholpen door een aardige nette medewerker van Kamers Rioolreiniging!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: goed snel en vakkundig geholpen