Rioolproblemen BV in Hendrik-Ido-Ambacht

Riool

  De Veldoven 14, 3342GR, Hendrik-Ido-Ambacht

7.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 80 beoordelingen

80 Reviews

Rioolproblemen BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor riool in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.9 / 10/ 5

Gemiddelde uit 80 beoordelingen

Alle beoordelingen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De riolering in de kruipruimte was gebroken en er was enorm veel rioolwater onder de woning in de kruipruimte gelopen. De monteurs hebben direct een kosten schatting gegeven en de volgende dag stond er een wagen voor om alle troep weg te zuigen en hebben de monteurs de riolering gerepareerd. Ondanks de omstandigheden waren de monteurs vrolijk en hebben heel netjes gewerkt.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Veel last van stank, door een zogenoemde rookinspectie was het probleem binnen een half uur duidelijk ik heb meteen een offerte gekregen en de reparatie ingepland. In dezelfde week nog van het stankprobleem af. Ondanks de onverwachtse kosten toch heel tevreden.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Al weken stank in de woning nu rioolproblemen in geschakeld die met een rooktest binnen een uur de problemen in kaart hadden. Van de week de leiding gerepareerd bleek te zijn gescheurd aan de buitenzijde waardoor stank naar binnen drong. Alles netjes hersteld in de tuin. Bedankt.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Alles in huis zat verstopt en het water liep uit de toilet. Gelukkig kon de monteur snel komen. Hij heeft de leiding schoongespoten en geconstateerd met een camera dat deze kapot is bij de doorvoer naar buiten. Ik hoefde alleen de camera kosten te betalen en niet nog extra de ontstopping omdat de monteur hetzelfde uur dit had uitgevoerd. Nu voor volgende week een afspraak ingepland het riool te repareren. Dank jullie wel!

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: 207 euro op de zaterdag middag betaalt voor doorspuiten Nu week later zelfde probleem TELEFONISCH. NIET BEREIKBAAR !!!!! NU zelf in tuin riool op gegraven en met met tuinslang weer Door gespoten Dus OORZAAK NIET OP GELOST met 207 euro ????

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Heel tevreden over de service

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ze hebben bij ons van een simpele verstopping een gigantische lekkage gemaakt (ze hebben met een veer een gat gemaakt in een afvoer leiding). Als je ze belt met het probleem komen ze langs om je te vertellen dat het je eigen schuld omdat je geen HG had mogen gebruiken. Als je een mail stuurt reageren ze niet. Als je ze belt is de bedrijfsleider zogenaamd niet aanwezig, maar ze beloven je dat ze dezelfde dag terugbellen. Dit gebeurt natuurlijk niet, echt schandalig. Hoop geld kwijt aan deze amateurs, zou ze nooit meer inhuren.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Begin januari last van een verstopping. Dit bedrijf kon snel een loodgieter sturen dus meteen een afspraak gemaakt voor de volgende dag. De vakman was ruim op tijd, verstopping verholpen binnen een uur (minimum tarief) en zeer, zeer netjes gewerkt zonder troep achter te laten. Een gezellige en kundige loodgieter die veel plezier uit zijn baan haalt, super leuk te zien! Mijn complimenten aan Marco. Door zijn uiterlijk kan hij overkomen als een boef maar ik heb me geen moment onveilig gevoeld. Top bedrijf; ga zo door! Jullie hebben er een vaste klant bij. Enig verbeterpunt zou zijn om de prijs iets aan te passen naar beneden. ;-)

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Iemand in nood laten ze gewoon stikken ookal heb je al een keer van hun diensten gebruik gemaakt

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Niet bereikbaar

  5 / 10/ 5

  Ervaring: geweldige , wordt voor de tijd even gebeld dat ze er aan komen, met overleg gevraagd welk ontstoppingspunt je nodig hebt, en uitleg hoe te voor komen

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima?

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Wij hadden veel stank in de woning, na lang zelf zoeken rioolproblemen.nl gebeld. Op het blote oog niet zichtbaar waar het probleem zat. Doormiddel van een rookproef hebben de monteurs nogmaals alles geinspecteerd hieruit kwam naar voren dat de riolering onder de woning gescheurd was. Ik heb direct een richtprijs gekregen en de werkzaamheden zijn binnen dezelfde week nog uitgevoerd. Ik beveel rioolproblemen aan omdat ze goed en vakkundig werk leveren.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Na een snelle inspectie met de daarop zeer scherpe offerte, vandaag de reparatie uitgevoerd door Michael. Zeer vakkundig gerepareerd en daarna de tegels weer keurig teruggelegd. Ik kan niet anders zeggen dan : TOP !!!!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle service, werken netjes, hebben de zaken snel op een rijtje. Geeft een goed gevoel. Zelfs het paadje in de voortuin werd weer netjes gelegd. Dikke pluim!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle en uitstekende service met goede oplossingen.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Ja camera inspectie bleek dat het riool vervangen moest worden, gezien onze gemeente vanaf de erfgrens geen 3e toelaat hebben de mannen tot aan de erfgrens alles gemaakt. Erg vriendelijk personeel en de telefoniste is erg meedenkend. Flexibel en ook vielen de kosten hoger uit. Ondanks dat waren deze mensen meedenkend en oplossingsgericht. Elk bedrijf moet zijn centen verdienen maar dit bedrijf is redelijk en valt goed mee te praten. Tevens vindt ik dat ze klantvriendelijkheid als sterk punt hebben en daarmee crieer je een fijne sfeer. Hebben gewoon garantie en als er wat is zijn ze makkelijk te bereiken, snelle afspraak en goede service. Ik blijf in de toekomst als er wat is bij hun! ( hopelijk was dit het wel :P )

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Zojuist Vincent en Michael op bezoek gehad i.v.m. ontstoppen. Twee kundige jongens die hun vak verstaan. Oorzaak snel gevonden en vakkundig verholpen. Twee toppers die hun vak verstaan !!!

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Camera inspectie gemaakt van de riool Goed gemaakt en rapport voor de verzekering ook goed. aardige personeel. Goed advies.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: In de ochtend gebeld en dezelfde dag al geholpen. Duidelijke al in prijs. Monteur was in 50 minuten klaar met de werkzaamheden om de riolering te ontstoppen. Heeft ons ook van advies voorzien om de problemen te voorkomen. Snelle service! Van tevoren toch voor het al in uurtarief gekozen en niet voor een ander bedrijf die half uur tarief rekend met kans op meer geld na het half uurtje. Ben nu toch goedkoper uit en snel geholpen. Nogmaals dank voor de service.

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Na een telefoontje over stank en vliegjes in de woning is dezelfde middag een monteur komen kijken bij mij thuis. De monteur heeft de riolering in de kruipruimte bekeken en het bleek een oude stenen pijp te zijn met putten die niet meer water en stank dicht waren. Er werden twee opties geboden waarvan ik de optie heb gekozen de leidingen geheel te vernieuwen zodat ik de komende jaren geen nieuwe problemen ondervind. De week erop zijn de leidingen in de kruipruimte tot in de tuin vervangen. De monteurs hebben plezier in hun werk en weten waar ze het over hebben. Prettig om mee te werken. Ga zo door!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Nadat meerdere bedrijven zijn langsgekomen om de stankproblemen op te zoeken en te verhelpen heeft rioolproblemen ons netjes geholpen. Doormiddel van een rookapparaat hebben de monteurs het probleem gevonden.de leiding die naar buiten gaat van de riolering bleek te zijn gescheurd vanwege het zakken hier in de omgeving. De monteurs hebben mij direct een prijsopgave aangeboden en na akkoord de werkzaamheden ingepland. De werkzaamheden zijn nog dezelfde week uitgevoerd. Zelfs de steentjes en planten werden netjes terug geplaatst!! Kortom ben ik een tevreden klant en zal dit bedrijf zeker in mijn omgeving aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Ons probleem met een niet goed doorlopende gootsteen werd super snel opgelost. Ookkregen wij goed advies om dit euvel te voorkomen. Prima.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: deskundig personeel en klantvriendelijk

  1.5 / 10/ 5

  Ervaring: De reparatie is goed verricht. De gepresenteerde rekening was extreem en onverwacht hoog. Echt te gek voor woorden! Daardoor bevelen wij uw bedrijf bij niemand aan!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Vanochtend prima geholpen met mijn rioolverstopping. Prijs was redelijk en de werkwijze was vakkundig en doelgericht. Dus altijd zelf even proberen of je de verstopping niet zelf kunt verhelpen en voor al het overige kan ik dit bedrijf met recht aanbevelen!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: De afspraak, en ook de vervolgafspraak waren heel snel gemaakt. Er is snel en netjes gewerkt met een goede uitleg waarom e.e.a gedaan moest worden

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Rioolproblemen BV heeft vakkundig het riool ontstopt. Ik ben uitermate tevreden over de werkwijze van het bedrijf. De monteur kwam zeer klantvriendelijk over, was duidelijk betreffende de kosten en heeft alles netjes achter gelaten. Kortom: Rioolproblemen BV is zeker aan te bevelen!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Het voordeel van Rioolproblemen is dat je weet waar je aan toe bent. Ze geven vakkundig advies en zijn transparant over de kosten, zonder verrassingen achteraf zoals veel andere partijen wel doen. Rioolproblemen levert uitstekend werk!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Uitstekende ervaring met Rioolproblemen. Komen afspraken na en geven direct helderheid over de prijs. Ik ben snel geholpen door een vriendelijke monteur. Mijn ontstopte riolering werkt gelukkig weer als vanouds! Ik kan Rioolproblemen dan ook zeker aanraden.

  1 / 10/ 5

  Ervaring: In eerste instantie had ik telefonisch contact en leek alles prima te verlopen. Telefonisch had ik een bepaalde richtprijs doorgekregen. In mijn oude riool (gresbuis) moest een camera-inspectie plaatsvinden en de doorgeluste septic tank moest leeggehaald worden. In de praktijk kwam dit neer op één monteur voor de camera-inspectie en één man met een trekker en zuigwagen om de septictank te legen. Eerlijkheidshalve viel de klus tegen (dat viel mij ook wel op), maar om alleen al 540,- ex btw op te voeren voor het leeghalen van een septictank en het afvoeren van vervuild water is buiten properties. Dat er een camera gebracht moet worden door een ander team en de chauffeur van de zuigwagen gedurende de hele klus er bij bleef kan niet mijn probleem zijn. Daarbij kwamen nog veel andere kosten zoals werkuren voor de monteur, camera-inspectie etc. Op mijn verzoek werd toegezegd dat ik een kopie van de werkbonnen, afvalstaten van de afvoer van het vervuilde water en een uiteenzettig zou krijgen van de kosten. Kortom; mijn vraag was: hoe komen jullie aan dit bedrag? Uiteindelijk toch maar eens achteraan gebeld maar werd er gedurende de hele dag niet opgenomen. Mij werd later verteld dat de telefooncentrale een storing had. Na verloop van tijd verscheen een eerste aanmaning. Daarop heb ik een aangetekende brief gestuurd met verwijzing naar de eerdere e-mail communicatie. Maar deze brief wordt doodleuk geweigerd en ligt nog steeds ergens op een postkantoor. Rioolproblemen.nl weigert aangetekende brieven! Daarbij negeert men ook de melding van PostNL dat er een brief op het postkantoor voor ze ligt te wachten. Bij een tweede aanmaning toch maar weer eens gebeld. Toen heb ik inderdaad nadien de informatie ontvangen. Nu komen we in een overtreffende fase van onprofessionaliteit: - bon moest later afgetekend worden, want dat waren de heren gemakshalve op de dag zelf even vergeten. - aankomst en vertrektijd staat niet vermeld - gedurende de hele klus (hele klustijd is niet omschreven) is de tijd voor de zuigwagen ook berekend - op deze bon zijn de bedragen er achteraf opgeschreven (duidelijk te zien aan de aan de kleur inkt en handschrift) - kosten afvoeren vervuild water uit septic tank is zeer onduidelijk en dubieus. Samengevat raad ik rioolproblemen.nl ten sterkste af, want achteraf krijg je letterlijk de rekening gepresenteerd. Als 'gebaar' is er EUR. 100,- verleend vanwege de slechte communicatie maar dat staat niet in verhouding. De factuur is nog zeker EUR. 150,- te hoog. Of deze mensen technisch goed werk leveren bij aanleg en herstel van een riolering laat ik in het midden. Ik heb daar simpelweg geen ervaring mee. Maar kies je toch voor deze club, leg ALLE details toch achter de komma vast. Helaas weegt mijn eigen risico van mijn rechtsbijstandverzekering niet op tegen de EUR. 250,- die teveel betaald is, maar ik deze zaak heel graag voor de rechter gezien. Dossier is duidelijk, met voldoende bewijslast en dubieuze bonnen.

  0.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Diagnose zonder grondige inspectie. Diagnose klopte niet. Ontstopping niet juist en ondeskundig uitgevoerd waardoor ik een collega bedrijf heb moeten inschakelen. Dit bedrijf heeft de ontstopping snel en deskundig opgelost voor een fractie van het bedrag wat rioolproblemen.nl rekende.

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Uitgerekend net voor het weekend constateerden wij een lekkage. De heren van Rioolproblemen zijn nog dezelfde dag langs gekomen voor een eerste inspectie en zijn direct aan de slag gegaan om de oorzaak van de lekkage op te sporen. Snel werd duidelijk dat de gehele riolering onder het huis door verzakking kapot was. De heren van Rioolproblemen hebben samen met ons een plan van aanpak gemaakt en op alle vlakken probleemoplossend meegedacht over de beste en goedkoopste oplossing (ipv het hele huis open te breken is besloten om een nieuwe riolering te plaatsen waarbij enkel de keukenvloer opengebroken hoefde te worden). De gehele werkzaamheden (van inspectie, openbreken, opsporen, nieuwe aanleg tot het herstellen en afwerken) is keurig netjes gedaan. De heren van Rioolproblemen hebben uitstekend werk geleverd en het plezier in hun werk straalde ervan af. Ondanks de vervelende situatie heb ik veel plezier met de heren gehad en kijk ik met een goed gevoel terug op alle werkzaamheden. Vooral de snelheid waarmee Rioolproblemen in actie komt is mij bijgebleven, echt een grote plus voor de klantvriendelijkheid.

  2 / 10/ 5

  Ervaring: De hoofdvraag of ze een oplossing hadden voor tankoverlast. De aansluiting met huis en riool is vervangen. Echter dat was niet het probleem.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Verstopping werd prima verholpen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Snelle deskundige reparatie van het riool. Snel ter plaatse. Wel prijzig.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer vriendelijk personeel, goede uitleg en goed werk.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: ik had een verstopte riolering, gebeld naar rioolproblemen die aangaven een all in tarief te hanteren voor het 1e uur dit kwam goed uit omdat de monteur (die dezelfde dag al kon komen) ongeveer 3 kwartier tot een uur bezig was met het ontstoppen van de afvoer. na dat de verstopping verholpen was werd mij aangeboden/geadviseerd om voor 50 euro extra een camera inspectie uit te voeren van de gehele liggende riolering. dit bleek een goed advies want met de inspectie kwam naar voren dat de riolering was verzakt bij de gevel waardoor een verstopping snel weer terug kon komen. meteen met de monteur de werkzaamheden doorgenomen en na een belletje naar zijn meerdere een prijs kunnen afspreken en de werkzaamheden ingepland. 2 dagen later hebben de monteurs prima werk geleverd het was flink graven maar alles is netjes hersteld. zelfs de planten teruggeplaatst door de monteurs. wat ook erg handig is, is dat na de werkzaamheden de kosten direct gepind konden worden. ik adviseer mijn kennissenkring bij rioleringsproblemen contact op te nemen met dit bedrijf. een goede degelijke service. uiteraard zijn het onvoorziene kosten maar uiteindelijk een tevreden klant en in de toekomst geen terug komende verstoppingen. dank voor de service

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Zeer tevreden

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn ontstopping was gelukkig snel en vakkundig opgelost. Ik was erg te spreken over de professionele en vriendelijke houding van de rioolmonteur die mij geholpen heeft. Direct duidelijkheid over de prijs. Absoluut een aanrader!

  2 / 10/ 5

  Ervaring: Het probleem dat speelde is maar gedeeltelijk ontdekt en de offerte was ruim het dubbele van hetgeen we uiteindelijk hebben betaald voor het prima verhelpen van het probleem door een concurrent. Naar aanleiding van de uitgebrachte offerte gaan rond bellen en dat bleek zeer de moeite waard, ik voelde me belazerd door rioolproblemen.nl!

  2.5 / 10/ 5

  Ervaring: Regenpijp buiten moest een stukje worden vervangen, wat vervolgens gewoon scheef aangezet wordt. Verder betaal je altijd teveel. Je krijgt een totaalprijs, waar je vooraf voor tekent, echter de tijd rekent men bizar royaal!!!!!

  4 / 10/ 5

  Ervaring: snelle servise

  4 / 10/ 5

  Ervaring: We zijn heel goed geholpen. En er werd ook mee gedacht. Dat is ook altijd fijn.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Snel en vakkundig afvoerprobleem verholpen. Vind € 138,00 wel redelijk veel geld voor 1 uurtje werk.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Snel, professioneel en klantvriendelijk

  3.5 / 10/ 5

  Ervaring: Vanuit de planning zullen zij altijd het mogelijke doen om de problemen zo snel mogelijk op te lossen. Medewerkers zijn hartelijk en behulpzaam.

  4 / 10/ 5

  Ervaring: Positief

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Prima mensen

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Goede ervaring, nette werknemers, professioneel met het werk bezig, top!