Ritmo Logistics BV in Eindhoven

Transport

5.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

6 Reviews

Ritmo Logistics BV

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Andere resultaten voor transport in de buurt

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

5.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 6 beoordelingen

Alle beoordelingen

  2 / 10/ 5

  Ik trek mijn vorige beoordeling ìn. daarin schreef ik dat ik tevreden was omdat ze meer deden dan ze moesten doen. nu ben ik er inmiddels achter dat dat niet zo is. De beide heren hebben mij eerst wijsgemaakt dat ze de koelkast niet uit hoefden te pakken en vervolgens toch de koelkast uitgepakt toen ik dat vanwege mijn getoonde lengte om vroeg. wehkamp regelt echter dat de mensen die een koelkast van hun bezorgen de koelkast uitpakken en op zijn plaats zetten. Ik ben nu helemaal niet tevreden nat voel mij en beetje belazerd. ook vertelde de ene bezorger mij dat de koelkast niet waterpas hoefde te staan. uit de gebruiksaanwijzing blijkt dat ie wel waterpas moet staan. Dat had ik dus bijna en probleem met mijn gloednieuwe koelkast gehad doordat de bezorger mij verkeerd informeerde. oftewel de vorige recensie met 4 sterren moet u als niet geschreven beschouwen. jammer genoeg wordt dit bedrijf ingeschakeld via post.nl dus je weet niet van tevoren dat zij de bezorging zullen doen en je kunt dat dus niet voorkomen. ik hoop dat het management dit leest en actie onderneemt om de bezorgers te leren om het beter te doen.

  4 / 10/ 5

  Ik ben tevreden. Ze hebben zelfs meer service verleend dan ze hoefden te doen door de koelkast uit te pakken toen ik daar om vroeg omdat ik erg klein ben. Ze waren vriendelijk en snel. helemaal prima dus.

  1 / 10/ 5

  puinhoop! Gisteren afspraak gemaakt met post.nl waar zij voor vervoeren dat vandaag geleverd zou worden. Niet dus! De derde keer op rij dat een afspraak maken over een leverdatum uitmond in een grote puinhoop en niet nagekomen afspraken. Chaufeur heeft mijn diepvries welke ik besteld had bij een online winkel gewoonweg niet geladen , ondanks deze afgesproken leverdatum. nogmaals post.nl in combinatie met deze vervoerder is een grote puinhoop!!

  5 / 10/ 5

  Heel vriendelijk te woord gestaan en alle informatie gegeven die werd gevraagd maar ook hoe de verdere levering zal verlopen. Geen wachttijd en geen 0900 nummer zo hoort het.

  1 / 10/ 5

  Hopeloos om te bereiken. Uur van levering veel te laat doorgegeven (om de volgende dag vanaf 07.00 uur te leveren)! Login gegegevens voor Belgie werken niet. Redcoon moet het anders oplossen!

  3 / 10/ 5

  vriendelijk te woord gestaan Ritmo Logistics BV- transportMispelhoefstraat 11 5651GKEindhoven 040-2623194