Rito Rijschool in Heerhugowaard

Autorijscholen

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 122 beoordelingen

122 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Rito Rijschool

Toon nummer
Plan route
KvK-gegevens

Is dit uw bedrijf?

Beheer gratis uw bedrijfsgegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

9.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 122 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Goede rijschoolRito gaf goede lessen, ik voelde me op mijn gemak in de auto. Ik heb binnen mijn pakket en in 1 keer m’n rijbewijs gehaald.

  4.5 / 10/ 5

  Een gezellige maar vooral goede opleidingEen fijne rijschool waar veel gelachen kan worden en ook goed geleerd.

  Ik heb deze periode ervaren als zeer goed omdat deze rijschool punctueel, flexibel en professioneel is.

  5 / 10/ 5

  Top rijlessenDe lessen zijn vol met tips hoe het beter kan en Rito word nooit echt boos. Hij neemt de tijd ervoor en blijft rustig.

  4 / 10/ 5

  LeerzaamRito geeft op een zeer leerzame manier rijles. Hij legt je alles duidelijk uit. Als je iets niet snapt, verteld hij het nogmaals of op een andere manier. Rito is heel vriendelijk en doet niets overhaast. Hij neemt de tijd voor zijn leerlingen om ze zo goed mogelijk op te leiden.

  4 / 10/ 5

  Erg goed! Rito is een leuke rijinstructeur, hij maakt grapjes tussendoor en is rustig. Ook heeft hij heel veel geduld.
  Alleen op somigge momenten verstond ik hem niet.

  Verder een hele fijne rijinstructeur!

  Nogmaals bedankt Rito, ik ga lekker veel kilometers maken!

  4 / 10/ 5

  Een prettige rijschool met verstand van zakenDe lessen waren heel erg leerzaam en gezellig.

  5 / 10/ 5

  leuk en professioneel De lessen waren goed, leuk en professioneel. Rito heeft er veel verstand van en helpt goed daar waar nodig is. ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs

  5 / 10/ 5

  Ik heb de lessen als leuk en bovenal heel leerzaam ervaren.De lessen waren allereerst gezellig, iets waar ik veel waarde aan hechtte. Hierdoor ontstond er een leuke sfeer in de auto, waarin ik uiteindelijk een hele hoop heb geleerd. Ondanks dat het niet altijd lekker ging was Rito er altijd om mij op mijn gemak te stellen, dat was heel prettig.

  5 / 10/ 5

  Top rijschoolIn 1 keer geslaagd bij rijschool Rito. Hele leerzame en fijne lezen gehad van een top instructeur. Had me geen betere rijschool kunnen wensen. Kortom; een aanrader!!!

  5 / 10/ 5

  Top! Tito doet het geweldigWij maken inmiddels voor ons derde kind gebruik van Rijschool Rito. De eerste twee zijn direct in een keer binnen het lespakket geslaagd. Daarom nu ook de derde die bij Rito les volgt.
  Onze kinderen zijn buitengewoon positief over Rito. Wij hebben voor Rito gekozen omdat hij de beste slagingspercentage van Noord Holland had. We hebben er geen minuut spijt van.
  Na de kennismakingsles maakte hij direct al een inschatting hoe lang het ongeveer ging duren. En hij had gelijk!
  Ook onze derde is heel blij met Rito. Ook sterk van hem is dat hij goed met de kinderen evalueert wat beter kan en dat op een manier dat zij dit snel weten om te zetten.
  Voor ons een echte topper en we kunnen Rito van harte aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Altijd leuke gezellige en leerzame lessen!De lessen bij Rito zijn altijd gezellig. Na mijn broer heb ik ook mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Rito is een hele goede rij instructeur en heeft veel geduld.

  5 / 10/ 5

  Fijne rijschoolGoede instructeur met veel kennis en kan goed rustig uitleggen. Mijn broer, zus, neven en nichten ook allemaal geslaagd bij rito, helemaal top.

  4.5 / 10/ 5

  Erg leerzaam en gezelligHet was erg gezellig en leerzaam bij Rito. Alles werd mij duidelijk uitgelegd zelfs als ik het na 10 keer niet snapte. Bij rito voelde ik mij op mijn gemak en stelde mij gerust als dat nodig was.

  4 / 10/ 5

  Geruststellend en goedIk heb tijdens de lessen veel kunnen leren. Rito was altijd op tijd voor de rijlessen. Hij neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs!

  5 / 10/ 5

  Heel goed behandeld en snel mijn rijbewijs in één keer gehaald.Ik ben in korte tijd een heel goede bestuurder geworden. Mijn rijbewijs heb ik hierdoor in 1 keer gehaald.

  4 / 10/ 5

  Goede en leuke lessenIk heb een leuke ervaring gehad bij Rijschool Rito, Rito was altijd gezellig maar legde ook goed uit en focuste op het autorijden. Ik kreeg altijd goede feedback van hem en ben ook als velen bij hem in 1 keer geslaagd.

  5 / 10/ 5

  Heel leuk om te rijden bij rijschool Rito- goede adviezen
  - gezelligheid in de auto
  - leerzame lessen
  - door blijven gaan tot je het snapt
  - rito staat open voor alle vragen die je hebt, ook al gaat het niet over het rijden
  - vertrouwelijk/betrouwbaar

  4.5 / 10/ 5

  Fijn en geruststellendRito is een fijne rijinstructeur stelt je op je gemak en stapje voor stapje kom je steeds verder. Heb fijne rijlessen bij Rito gehad

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenRijschool Rito is wat mij betreft een onwijze aanrader. Vriendelijke rijinstructeur. Altijd duidelijk, eerlijk en op tijd. Neemt de tijd om alles goed uit te leggen en als je het nog niet helemaal begrijpt vindt hij wel een andere manier. Ik zelf ben erg tevreden over alles en ben Rito meer dan dankbaar.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Rijschool Rito is wat mij betreft een onwijze aanrader. Vriendelijke rijinstructeur. Altijd duidelijk, eerlijk en op tijd. Neemt de tijd om alles goed uit te leggen en als je het nog niet helemaal begrijpt vindt hij wel een andere manier. Ik zelf ben erg tevreden over alles en ben Rito meer dan dankbaar.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenRijschool Rito is een super goede rijschool! Rito is heel aardig en kan heel goed lesgeven.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Rijschool Rito is een super goede rijschool! Rito is heel aardig en kan heel goed lesgeven.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenEen leuke en prettige man die je veel leert en goed met je kan lachen, ik zal de rijschool zeker aanbevelen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Een leuke en prettige man die je veel leert en goed met je kan lachen, ik zal de rijschool zeker aanbevelen.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenRito is een toprijschool! Hij legt op een leuke spontane manier uit en beleeft er veel plezier tijdens het lessen.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Rito is een toprijschool!
  Hij legt op een leuke spontane manier uit en beleeft er veel plezier tijdens het lessen.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenVia mijn vriendin ben ik terecht gekomen bij Rijschool Rito. Rito is een onwijs vriendelijke rijinstructeur die je op geheel unieke en effectieve wijze leert met het verkeer om te gaan. Leuk en leerzaam tegelijkertijd. Dikke aanrader!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Via mijn vriendin ben ik terecht gekomen bij Rijschool Rito. Rito is een onwijs vriendelijke rijinstructeur die je op geheel unieke en effectieve wijze leert met het verkeer om te gaan. Leuk en leerzaam tegelijkertijd. Dikke aanrader!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenIn 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool Rito!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: In 1 keer mijn rijbewijs gehaald dankzij rijschool Rito!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenErg fijne rijlessen gehad. Heel ontspannen ook en Rito is zeer deskundig. Hij heeft goed inzicht op elk verschillend persoon en reageert daar op een professionele manier op. Goede ondersteuning en aanmoediging. Gelijk alle handelingen laten doen leert het snelst. Daarbij ook een prettige ontspannen sfeer.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenEen echte topper.. Kwam van een andere rijschool vandaan en ben goed opgevangen door Rito. Snel mijn rijbewijs gehaald en in 1x.

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Erg fijne rijlessen gehad. Heel ontspannen ook en Rito is zeer deskundig. Hij heeft goed inzicht op elk verschillend persoon en reageert daar op een professionele manier op. Goede ondersteuning en aanmoediging. Gelijk alle handelingen laten doen leert het snelst. Daarbij ook een prettige ontspannen sfeer.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Een echte topper.. Kwam van een andere rijschool vandaan en ben goed opgevangen door Rito. Snel mijn rijbewijs gehaald en in 1x.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenRijschool Rito, Ik kan een heel betoog typen over hoe geweldig de lessen wel niet zijn, maar laat ik jullie al deze woorden besparen en simpel weg zeggen dat de lessen bij Rijschool Rito super leerzaam & gezellig zijn. Natuurlijk in een keer geslaagd bij Rito. Tijd die je niet snel meer vergeet!

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Rijschool Rito,\r\nIk kan een heel betoog typen over hoe geweldig de lessen wel niet zijn, maar laat ik jullie al deze woorden besparen en simpel weg zeggen dat de lessen bij Rijschool Rito super leerzaam & gezellig zijn. Natuurlijk in een keer geslaagd bij Rito. Tijd die je niet snel meer vergeet!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldOver het algemeen een hele fijne ervaring met een goede educatiemethode. Het was ook altijd gezellig en serieus tegelijkertijd.

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenTop rijschool! geen andere woorden voor!

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenSuper vriendelijke rij instructeur. Altijd in voor een grapje, maar ook heel geduldig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur.

  5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  perfect, zeker aan te bevelenChef!

  4.5 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  Ervaring: Over het algemeen een hele fijne ervaring met een goede educatiemethode. Het was ook altijd gezellig en serieus tegelijkertijd.
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Top rijschool! geen andere woorden voor!
  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Super vriendelijke rij instructeur. Altijd in voor een grapje, maar ook heel geduldig en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt achter het stuur.
  Aanbeveling: ja

  4 / 10/ 5

  Aanbeveling: ja

  5 / 10/ 5

  Ervaring: Chef!
  Aanbeveling: ja

  4.5 / 10/ 5

  goede service, goed behandeldMijn ervaring met Rijschool Rito is top! Rito is een hele lieve man waarmee je veel kunt lachen. Hij denkt altijd met je mee en zorgt voor een prettige sfeer.

  3 / 10/ 5

  Ervaring: Mijn ervaring met Rijschool Rito is top! Rito is een hele lieve man waarmee je veel kunt lachen. Hij denkt altijd met je mee en zorgt voor een prettige sfeer.
  Aanbeveling: ja