Riz Bouw BV in IJsselstein ut

Aannemer

  Einsteinweg 37, 3404LH, IJsselstein ut

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 115 beoordelingen

115 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Riz Bouw BV

Toon nummer
Plan routeKvK-gegevens

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.3 / 10/ 5

Gemiddelde uit 115 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  5 / 10/ 5

  Als zeer prettig!Voor en tijdens de bouw zijn wij zeer goed begeleid door Riz Bouw. Met alle vragen kon je bij ze terecht en ook nu na de oplevering staan ze nog steeds voor je klaar.

  3 / 10/ 5

  Fijne ervaringGoede communicatie tijdens het bouwproject en nalevering

  4 / 10/ 5

  Tevreden met opgeleverde woning/serviceIn algemene zin tevreden met mijn woning. Daarnaast waren alle medewerkers betrokken en hebben goed geholpen waar nodig.

  Als ik een minder punt moet benoemen is dat sommige extra opties bijv zonnepanelen/uitbouw aan de prijzige kant zijn waardoor je dit zelf moet regelen na de oplevering. Dat is niet ideaal.

  3 / 10/ 5

  Redelijk De kwaliteit die je krijgt als je een woning koopt van meer dan €400.000 mag echt wel veel beter worden.Die is nu veronder de maat.

  4 / 10/ 5

  Prima communicatie en komt afspraken na.Prachtig huis hebben wij opgeleverd gekregen. Op enkele punten na, maar dit werd al snel opgelost. Zeer vriendelijke mensen werken er bij rizbouw.

  3.5 / 10/ 5

  Mooie woningMooie woning

  4.5 / 10/ 5

  Een fijn huisvoor een fijne prijs.

  2 / 10/ 5

  Afstandelijk en gehaastHet voelde als dat Riz zo veel mogelijk aan ons wilde verdienen zonder tijd te investeren. Geen kijkmomenten gehad door corona maar kregen geen extra compensatie door bijvoorbeeld extra foto's/filmpjes. Bij inmeetmoment was de woning slecht bereikbaar. Communicatie tijdens de bouw verliep erg rommelig en was vaak laat.

  3.5 / 10/ 5

  Uiteindelijk een prachtig huisHet had soms wat voeten in de aarde en we hadden graag iets meer proactieve begeleiding gehad. Uiteindelijk hebben we een prachtig huis en zijn we er heel blij mee.

  3.5 / 10/ 5

  goedmooi huis

  1.5 / 10/ 5

  TegenvallerTegenvaller

  4 / 10/ 5

  Professionele bouworganisatie die meedenktPrettige bouwtijd meegemaakt, oplevering naar tevredenheid. Ondanks COVID ben ik van mening dat kijkmomenten (veelal in open lucht en zonder RIZ medewerkers) door hadden kunnen gaan.

  1.5 / 10/ 5

  Slechte communicatieZo goedkoop mogelijk bouwen en duur verkopen, daarbij slecht vakbekwame begeleiding die niet kan communiceren.

  4.5 / 10/ 5

  Zeer vakkundig in hun werkEr is veel standaard maar als je wil afwijken en met nieuwe ideeën komt staan ze hiervoor open.

  Er wordt goed meegedacht over de mogelijkheden voor en tijdens de bouw.

  1.5 / 10/ 5

  Bijzonder onklantvriendelijkHey is omdat je de aannemer niet voor het kiezen heb, anders zou ik zeker nooit voor RIZ Bouw kiezen.

  3 / 10/ 5

  Redelijk gebouwd huisExtreem hoge kosten voor meerwerk.

  4 / 10/ 5

  Prima ervaring bij Riz bouw Vriendelijke service & nakomen van afspraken

  3.5 / 10/ 5

  Positief nvt

  4 / 10/ 5

  Uiteindelijk vind ik het voldoendeEr is altijd wat op en aan te merken maar ik vind dat ze het goed gedaan hebben ze zijn afhankelijk van onderaannemers alleen gibo is zeer slecht schilder matig en er is altijd wel wat ook de de cv zou welwater netter mogen werken het ziet er niet uit bij de warmtepomp het lijdenswerk en er zijn al een aantal storingen geweest die wel gelijk zijn opgelost

  3 / 10/ 5

  Mooi huis, afhandeling wat moeizaamDe bouwperiode ging snel! Helaas door de corona geen kijkdagen gehad. Bij oplevering enkele punten en dat heeft lang geduurd voordat die verholpen waren.

  3.5 / 10/ 5

  Er is veel verbeterd bij Rizbouw, ga zo doorSommige meerwerk zaken zijn te duur aangeboden. Huis verder netjes opgeleverd.

  3 / 10/ 5

  prachtig huis, communicatie onvoldoendetijdens de bouw kan het allemaal niet op. mooie nieuwsbrieven, foto's enz. echter na de oplevering trekt riz bouw zich er zo veel mogelijk van af en proberen met eigen verzonnen regels of het verkeerd interpreteren van regels zich van zaken te ontdoen. Met aandringen lukt het dan vaak toch door wat riz bouw noemt 'coulance' .

  3.5 / 10/ 5

  Spoedige bouw, conform afspraakRiz bouw heeft de bouw volgens afspraak verricht. Ze hebben uiteindelijk sneller opgeleverd dan vooraf gepland. Voor wat je betaald zou de kwaliteit van de afwerking beter kunnen. De kwaliteit van materialen waarvoor wordt gekozen is minimaal.

  Communicatie tijdens de bouw met de bouwbegeleider is spoedig en prettig verlopen.

  4.5 / 10/ 5

  Goede en betrouwbare aannemerWij zijn tevreden over hoe het huis is opgeleverd. Een aantal kleine opleverpunten maar deze zijn allemaal goed hersteld.

  3.5 / 10/ 5

  Goed maar wisselend qua service.Goed, maar de service na oplevering laat soms te wensen over.

  4 / 10/ 5

  Overall tevreden met kleine aandachtspuntenOns huis is ruim binnen de vooraf gecommuniceerde tijdsperiode opgeleverd. Overall tevreden over de kwaliteit van het huis en met name de vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel werd gewaardeerd. Er waren weinig opleverpunten, dus dat zegt iets over de kwaliteit. Aandachtspunt vind ik de gehanteerde bouwmarges. Deze zijn bijv. voor custom lichtpunten te ruim. Ook vonden wij sommige opties verre van marktconform geprijsd. Maargoed, hierin vrij om keuzes te maken wat wij ook gedaan hebben.

  3.5 / 10/ 5

  Uiteindelijk goed opgeleverd, maar had wel wat voeten in aardeOplevering en service achteraf kunnen wat mij betreft veel beter. Ik
  vergelijk het met het kopen van een auto: Als je deze komt ophalen
  staat bij gepoetst en geboend onder een doek met een rode loper er
  onder. Als ik dan een huis koop wat 10x zo duur is, had ik minimaal
  ook zoiets verwacht. Maar misschien denk ik dan te simpel... Het is
  ook ons eerste nieuwbouw huis.

  2 / 10/ 5

  OnnauwkeurigNiet netjes gedaan.

  3 / 10/ 5

  Kwalitatief goede bouwer, maar oplevering viel behoorlijk tegen.Opleverpunten niet genoteerd op opleverrapport! Dit is kwalijk. Bouwkwaliteit is prima. Ook de communicatie met kopersadviseur in portaal en via nieuwsbrieven was goed.

  5 / 10/ 5

  Een correct, persoonlijk en deskundig bedrijfEen huis koop je niet alledag maar wij zijn zeer blij met onze woning, klaar voor de toekomst en goed gebouwd. Weinig (3) opleverpunten en deze ook direct verholpen. Keuring ook door Vereniging Eigen Huis dus echt wel punctueel gekeken maar deze waren ook van mening dat het een goed gebouwd huis is en we wonen er fijn!

  3 / 10/ 5

  neutraalafwerking laat te wensen over.

  4 / 10/ 5

  Een prettige ervaring Onze complimenten aan de uitvoerders op de werkplaats en met name aan Bram

  4 / 10/ 5

  Mooie woning zonder problemen!We hebben een fijne woning opgeleverd gekregen die eigenlijk probleemloos is. Er had meer aandacht gegeven mogen worden aan de warmtepomp (installatie en uitleg) maar verder helemaal naar wens.

  4 / 10/ 5

  Fijne bouwpartij die mooie huizen oplevert.Riz bouw is een fijne aannemer, die mpoie huizen oplevert. Communicatie met de bouwbegeleidster was goed en over het algemeen snel.

  Grootste gedeelte van de opleverpunten is snel opgepakt en opgelost. Ook de overige punten zijn volledig opgelost.

  4.5 / 10/ 5

  Fijne bouwmaatschappijFijne bouwmaatschappij, mooi huis, en prettige communictaie.

  5 / 10/ 5

  Erg tevreden Prettig bedrijf , die erg heeft geluisterd naar onze ideeën/ wensen
  Zou het zo weer doen ;)

  4.5 / 10/ 5

  Riz Bouw BV, solide bouwer, zeer tevreden met het resultaat!Riz Bouw B.V. heeft onze nieuwbouw woning in Berkel en Rodenrijs gebouwd. We zijn zeer blij met het eindresultaat, ga zo door!

  4.5 / 10/ 5

  Ervaren aannemer, goede planning & uitvoering! Hebben een nieuwbouwhuis in Berkel & Rodenrijs en zijn heel erg tevreden met de kwaliteit van het huis en service.

  4 / 10/ 5

  Goede ervaringen; betrouwbare partnerWe zijn tevreden met de woning en vinden de prijs-kwaliteitverhouding in balans.
  De wijk is mooi ruimtelijk van opzet, met veel groen en water.

  2.5 / 10/ 5

  Vriendelijk bedrijf maar tegenvallende kwaliteitVriendelijke mensen en prettige communicatie, maar de kwaliteit van de opgeleverde woning valt tegen en de afwerking is van stuk mindere kwaliteit dan vergelijkbare nieuwbouwprojecten.

  3.5 / 10/ 5

  Fijne communicatie, mooie woning! Zie hierboven. Alle vragen konden wij goed stellen. Geen vraag was teveel.

  4.5 / 10/ 5

  Top bedrijfGoede en snelle oplevering van de woning binnen de termijn.
  Aannemingsbedrijf die zijn afspraken nakomt en een snelle en nette afhandeling heeft.

  4 / 10/ 5

  GeweldigAlleen de begeleiding tijdens de bouw. Ook welke opties er mogelijk waren. Dat zie ik nu tijdens de bouw vd nieuwe huizen om ons heen. Had graag wat meer duidelijk willen hebben. Daar door hebben wij veel opties niet kunnen laten uitvoeren. En dat is jammer.

  3 / 10/ 5

  Mooi huis met veel afwerkpunten Mooi huis gekocht van een plaatje, maar er is veel voor nodig om de kwaliteit te krijgen die je mag verwachten (bijv. goed gemetselde gevels). Opletten voor en bij de oplevering en na verloop van tijd komt het goed.

  4 / 10/ 5

  Goede aannemers Onze woning was naar tevredenheid gebouwd en opgeleverd.

  4 / 10/ 5

  Goed, netjes en vakbekwaam2e nieuwbouwwoning via RIZ. Deze is nog beter opgeleverd dan de 1e die we hadden. Goede afwerking en ook service achteraf

  3 / 10/ 5

  Mooi huis van goede kwaliteit. We hebben een goede ervaring met Riz bouw, blijft werken aan menselijkheid, verbetering en vriendelijkheid. Klanten zijn klanten, maar ook mensen die een grote aankoop doen.

  4 / 10/ 5

  Goede kwaliteitGoede kwaliteit en netjes opgeleverd.
  Al kan de opties met specifieke wensen voor de klant beter bij een nieuwbouwproject.

  4 / 10/ 5

  Gewoon goedMooie woning gebouwd door mensen die van bouwen weten.

  4 / 10/ 5

  Betrouwbare aannemer met grote mate van deskundigheidIk heb redelijk veel ervaring met aannemers in de bouw. Zeker op het gebeid van klantvriendelijkheid hebben ze veel te leren. Geldt echter geheel niet voor RIZ.