Riz Bouw BV in IJsselstein ut

Aannemer

7.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 61 beoordelingen

61 Reviews

Beoordeel dit bedrijf

Riz Bouw BV

Foto en Video (20)

Bekijk alles

Overige informatie

Diensten

 • Nieuwbouw,
 • Renovatie

Specialisatie

 • Keuken,
 • Toilet

Beoordelingen

Gemiddelde beoordeling

7.2 / 10/ 5

Gemiddelde uit 61 beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Alle beoordelingen

  4 / 10/ 5

  Goed Fijne medewerkers en als er iets was of ik had vragen dan werden die altijd op een plezierige manier beantwoord door mijn contact persoon. Ik vond het garantiemoment een maand na de oplevering top. Er zijn altijd dingen die je niet ziet tijdens de oplevering en die werden zonder problemen keurig opgelost. Complimenten daarvoor.

  4 / 10/ 5

  Keurig en snel in het aanpakkenPrettige lui en goed werk geleverd.

  4.5 / 10/ 5

  Rizbouw houdt zich aan zijn afspraken en hierdoor een prettige samenwerking. Rizbouw is een prettig bedrijf waarbij de communicatie erg prettig verloopt. Er word binnen korte tijd altijd gereageerd op de vragen die je hebt. Daarbij houden ze je goed op de hoogte bij het gehele bouwproces. Daarbij liepen ze voor op de datum van oplevering.

  4 / 10/ 5

  goed betrouwbaar bedrijfprima traject met uiteindelijk een mooi en fijn huis.

  4 / 10/ 5

  Betrouwbaar bedrijf die zijn afspraken wel goed nakomt. Goed en betrouwbaar bedrijf. Ik had meer kijkdagen gewild.

  2 / 10/ 5

  Kantoorpersoneel en kopers"begeleiding" is zeer abject. Prima woning, eigen bouwers zijn prima. Uiteindelijk wonen we mooi. Alle complimenten naar de bouwers. Maar onderaannemers zijn erg slecht (installatiewerk Giesbers en elektra van Hoffman uit Bergambacht). Ik hoop dat er binnenkort en vacature ontstaat voor de zoektocht naar een goede kopersbegeleider. Deze persoon bepaalt voor een groot deel het imago, en ik houd het hier netjes maar dit was een verschrikking. Daarnaast zijn tijdlijnen rondom de bouwvak niet handig (voor niemand niet). Dit levert voor iedereen issues op. Ik beveel ze aan, maar met deze kanttekeningen in de hoop dat ze zich verbeteren. De goede mogen niet leiden door de slechten. Uiteindelijk wonen we mooi.

  3.5 / 10/ 5

  Netjes afgeleverde woning conform afsprakenPrettig ervaren, netjes antwoorden gekregen op de vragen naar de wissel van de kopersbegeleider.
  Weinig proactiviteit voor wat betreft duurzaamheid. Te weinig kijkdagen

  4.5 / 10/ 5

  Prima gebouwd en opgeleverd huisWij wonen er ondertussen naar volle tevredenheid.

  3.5 / 10/ 5

  marktconform huis gekocht, met erg duur meerwerk.een mooi project de bouwtijd was ( onnodig ) lang, het huis wat wij gekocht hebben zijn wij ondanks alles wel tevreden over.

  3.5 / 10/ 5

  We hebben een fijne bouwperiode gehadN.v.t.

  5 / 10/ 5

  Goed Fijn bedrijf die met de klant meedenken en flexibel zijn.

  4.5 / 10/ 5

  zeer professioneel en hoge kwaliteitzeer professionele en goed georganiseerde bouwer

  4.5 / 10/ 5

  xx

  5 / 10/ 5

  Kwaliteit Tevreden met onze nieuwbouw woning

  4 / 10/ 5

  Goed!Wij hebben een goede en prettige ervaring. Eigenlijk hebben wij niets op te merken. Wij zijn blij dat onze nieuwbouw woning door Riz Bouw gebouwd is, want na het horen van horror verhalen om ons heen van bouw bedrijven hou je toch je hart vast!

  3.5 / 10/ 5

  Prettige communicatie en goed eindresultaat.Betrokken medewerkers die tot een mooi eindresultaat willen komen voor de koper.

  4 / 10/ 5

  TopPrettige manier van communiceren. Duidelijk wat er allemaal mogelijk is. Denken goed mee. Kunnen snel en kwalitatief goed werk neerzetten.

  3.5 / 10/ 5

  Mooie woning 2 onder 1 kapNette woning die gebouwd is op een ordelijke bouwplaats. Weinig rest punten die bijna allemaal op korte termijn zijn opgelost. In de communicatie hebben ze soms wat steken laten vallen maar werd allemaal wel opgelost. Meer en minderwerk willen ze erg vroeg in het bouw proces weten.

  3.5 / 10/ 5

  Kwaliteit goede woning en klantgerichte benadering door professionalsGedurende de bouwperiode werden wij, na een wisseling van de kopersbegeleider, prima begeleid en geadviseerd.
  Een minpunt is dat de bestelde vloerverwarming in de badkamer bij de oplevering vergeten bleek te zijn.
  Dat is opgelost door elektrische vloerverwarming aan te brengen. Dat was een tegenvaller omdat de badkamer geheel gesloopt moest worden en de onderaannemer pas in derde instantie een goede tegelzetter heeft gestuurd om de boel te herstellen. Hierdoor ondervonden wij veel ergernis en overlast en het gemis van de badkamer, terwijl wij er wel al woonden.

  Desondanks zeer tevreden met het resultaat.

  4 / 10/ 5

  Fijne organisatiePrettig contact zowel telefonisch als op de bouwplaats zelf

  4.5 / 10/ 5

  Goede communicatie en prima werkPrettige communicatie, duidelijke afspraken en komen afspraken na en levert kwaliteit

  5 / 10/ 5

  Wij zijn heel tevreden en blij met ons nieuwe huis.We zijn heel tevreden !

  1 / 10/ 5

  als een nummer behandeld waar ze zoveel mogelijk geld uit willen halenals een nummer behandeld waar ze zoveel mogelijk geld uit willen halen

  Reactie van het bedrijfGeachte heer,

  bedankt dat u de enquête heeft ingevuld. Wij vinden het jammer dat u geen goed gevoel aan ons bedrijf heeft overgehouden. Het is voor ons geen doelstelling om "zoveel mogelijk geld" aan onze kopers te verdienen. Wel kan het zo zijn dat u het prijsniveau als te hoog heeft ervaren. Echter is het voor ons niet altijd mogelijk om producten van goede kwaliteit met een uitgebreide garantie tegen de laagste prijs aan te kunnen bieden.

  Wij zullen uw ervaringen gebruiken om onze processen en communicatie in de toekomst verder te verbeteren. Wij wensen u veel woongenot toe in uw nieuwe (t)huis.

  met vriendelijke groet,

  riz bouw

  3 / 10/ 5

  RedelijkWe zijn erg blij met ons huis maar der zouden dingen beter kunnen! Zeker omtrent de prijzen meerwerk zelfs als je aangeeft dat bepaalde dingen nergens op slaan. Word er niet meer gecommuniceerd en dat valt mij van de directie erg tegen. De jongens op de bouw roepen dat ze voor problemen niet weglopen! En dat doen ze ook zeker niet, dat word netjes opgepakt

  3 / 10/ 5

  Goede bouwer. Vriendelijk contact. Voor de start van de bouw is er een informatieavond geweest waardoor de verwachtingen en verplichtingen direct duidelijk waren. Tijdens de bouw is er middels een kort en bondig stand van zaken e-mail op de hoogte gehouden en vlak voor de oplevering was er een mogelijkheid om de woning te inspecteren voordat alles "af was". Blij toe want tijdens deze voorschouw heb ik kunnen constateren dat de vloerelementen van de eerste etage niet goed lagen. Dit is uitgevlakt voor de oplevering, je ziet er niks meer van. Ik geef een voldoende omdat het gevelelement bij de voordeur gerepareerd is tijdens en na de oplevering en omdat aan de achterzijde de goot niet helemaal naar mijn wens is. Er zijn nog wel wat meer puntjes maar niets wat ik niet zelf kan oplossen/verbeteren. Al met al denk ik dat het resultaat m.u.v. de puntjes zoals ik die net noemde ongeveer is wat je ervan moet verwachten.

  3.5 / 10/ 5

  ... ..

  1.5 / 10/ 5

  Onvriendelijk, niet klantgericht, onbetrouwbaar en onbeschoftVanaf de koop tot na de oplevering van onze woning continu discussie gehad over de vele gebreken aan onze woning en de zeer gebrekkige manier waarop RIZ bouw hiermee omgaat. Zelfs over de meest voor de hand liggende gebreken moet je (langdurig) in discussie, om vervolgens maar te hopen dat deze gebreken ook daadwerkelijk adequaat worden verholpen. Al met al een zeer onprettige ervaring, waar het kopen van een nieuw huis eigenlijk een overwegend leuke ervaring zou moeten zijn. RIZ Bouw is mijns inziens duidelijk niet in staat om projecten van deze omvang tot een goed einde te brengen.

  0.5 / 10/ 5

  Verschrikkelijk Erg nare ervaring gehad. Na tekenen tot na opleveren heel veel gezeur gehad.

  Wij zijn verrot gescholden aan de telefoon, afspraken zijn niet nagekomen en niet mogelijk om je wensen te bespreken.

  Het huis is mooi, maar we hebben zelf veel kosten moeten maken om fouten en slordigheden uit de bouw op te lossen.

  Reactie van het bedrijfGoedendag Laura,
  Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling in te vullen over uw ervaring. Nog veel woonplezier in uw nieuw (t)huis gewenst!

  0.5 / 10/ 5

  Mogen echt netter werkenDe afwerking was zeer slecht. Ecbt niet netjes.

  Reactie van het bedrijfGoedendag,
  Bedankt voor het delen van uw ervaring. Deze input nemen wij mee voor het vervolg project. Wij wensen u veel woonplezier toe!

  3.5 / 10/ 5

  Vriendelijk personeel, netheid kan af en toe iets beterDe kwaliteit van het huis is in het algemeen goed, bij oplevering wat punten die redelijk snel verholpen zijn. Ook de nazorg is op orde door een servicebeurt aan te bieden een aantal maanden na oplevering.

  3.5 / 10/ 5

  Goede service gedurende bouw, daarna laat het te wensen over.Goede service gedurende de bouw van de woningen. Fijne communicatie (niet geheel volgens afspraak maar wel voldoende) en weinig vertraging (in verhouding tot andere projecten in de omgeving). Prijzen voor meer-/minderwerk liggen erg hoog.

  Bij/na oplevering is het een fijne communicatie met de mannen op de bouwplaats maar van de klantenservice hoef je weinig te verwachten.

  Ook de externe partijen die de openstaande punten dienen op te lossen, laten soms enige tijd op zich wachten.

  5 / 10/ 5

  Goede serviceAlles top!

  3.5 / 10/ 5

  Nasr wensPrims

  5 / 10/ 5

  ProfessioneelWij ervaren het als een prima, professioneel en vriendelijke samenwerking.

  5 / 10/ 5

  Fijn samenwerkingDeskunidig en professioneel team

  4 / 10/ 5

  Redelijk en goed bouwbedrijf!Redelijk en goed bouwbedrijf!

  3 / 10/ 5

  Beautiful structure Very beautiful structure. But the team in the back office are not so nice and there is no help for non-dutch speaking buyers.

  2 / 10/ 5

  Verschrikkelijke communicatieRizbouw heeft in de basis een prachtig huis gebouwd, maar ze schieten op vele details te kort.

  De communicatie tijdens de bouw is verschrikkelijk, ze zijn niet flexibel, reageren slecht en je moet overal achter aan.

  Na de bouw is het nog erger. Ruim 4 maanden na oplevering zijn een aantal punten nog steeds niet opgelost. Door een gebrek aan communicatie krijg je als koper ook niet het gevoel dat er wel mee aan de gang is gegaan. Overal zelf achter aan gaan en een gevoel niet serieus genomen te worden.

  Jammer, ik raad Riz Bouw niet aan.

  3.5 / 10/ 5

  tevreden, maar klant staat niet centraal. Ik ben tot nu toe tevreden met het huis, maar door een aantal zaken heb ik sterk de indruk dat het product centraal staat en niet de klant.
  Je kan een huis kopen, RIZ bouwt en klant moet verder gewoon in de rij blijven lopen. Zeker geen afwijkende vragen / wensen stellen.

  4 / 10/ 5

  Prima werk geleverd en goede communicatiePrima werk geleverd en goede communicatie

  5 / 10/ 5

  Ik ben blij dat wij met Rizbouw in zee gegaan zijn.Ja ik zal jullie wel degelijk aanbevelen.het aankopen en het bouwproces is ons goed bevallen .Beter dan we verwacht hadden.
  het gehele proces was duidelijk in de papieren geformuleerd en uitgelegd en het huis was vrij snel klaar.Sinds 1 februari wonen wij nu hier en Schoonhoven bevalt ons goed.
  dank Rizbouw

  3.5 / 10/ 5

  Goede ervaring met het bedrijfZe proberen je zo goed mogelijk op de hoogte te houden en je zo goed en snel mogelijk te helpen. Dat vind ik fijn

  3.5 / 10/ 5

  Prima!Prima!

  4 / 10/ 5

  ZeergoedHet huis is ons thuis

  3 / 10/ 5

  Wel een prima huis, maar als klant heb je het idee dat je een nummer bentZie hierboven

  4 / 10/ 5

  PrimaPrima

  4 / 10/ 5

  PrimaPostief

  3 / 10/ 5

  Moeilijk in communiceren bij problemenAfhandeling vorderd niet.

  3.5 / 10/ 5

  CorrectPrima

  4 / 10/ 5

  Betrouwbaar en goede serviceBetrouwbaar en goede service